מה הדבר הכי כייפי אחרי לידת בית?

debby12

New member
מנהל
פתאום "נפל" לי האסימון מה נכון פה

בתמונות - העובדה שכולם לבושים בגדים נורמליים-צבעוניים ולא חלוקים ירוקים של יצורים מהמאדים שבאו לבודד את E.T. באוהל המיוחד שלו.

Merav B R

New member
והשלווה בידיים שלי על הספה בסלון

(היום כבר אין רגע שלווה
)

debby12

New member
מנהל
היי -- זה שווה שרשור נפרד

את לא מתביישת? לא מגיע לך שרשור תמונות משל עצמך?! איזה תמונות נפלאות. ראיתי והתמוגגתי. הבנות הגדולות שלך מתוקות נורא וגם תמר. עכשיו אנחנו בטוח באות לבקר ובכלל לא סיפרת איך אמא שלך מרגישה לגבי לידת הבית. אני זוכרת שהיו לה המון פחדים וכו'. מה היא אומרת עכשיו??

אמא שלי הנפלאה ../images/Emo23.gif

זה כבר סיפור בפני עצמו... אחרי הביקור הקודם שלה והפגישה עם המיילדת, היא גם קצת נרגעה וגם הבינה שזהו - כך יהיה ואין ממש על מה לדבר. השיחות מאז סבבו סביב "האם היא תספיק להגיע או לא" והיא כל הזמן אמרה שהיא מקווה להיות פה בלידה ולא להחמיצותה. שום מילה יותר על "למה לא בבי"ח". היא הגיעה שבוע לפני הלידה וזכתה לפגוש גם את המיילדת השניה. אני חושבת שהיא מאוד התפעלה מהן. בלידה עצמה, היא וגבי היו איתי כל הזמן. היא היתה נורא נרגשת ודיברה הרבה וניסתה לעזור ולהציע כל מיני דברים. היא היתה אחלה - נתנה לי להיות עם עצמי ועם גבי, אבל גם היתה ברקע והביאה מה שהיה צריך (תיכף הסיפורלידה, תיכף). כשתמרי יצאה, היו לידי גבי והמיילדות, והיא עמדה קרוב מאוד והיתה שותפה ללידה. היא התרגשה נורא נורא (לידה ראשונה של נכדה שלה שהיא ממש נוכחת). אחרי הלידה שמעתי אותה מספרת בטלפון לכל המכרים ומתגאה בכך שהתינוקת נולדה בבית... לא שמעתי ממנה מלה על פחדים או חששות, רק שמחה וגאווה ואושר. כבר אמרתי שהיא אלילה?

vashti72

New member
אוף אני דומעת מהתמונות המקסימות

וזה טוב כי זו פעם ראשונה היום שבא לי שהיא תצא...

אשכר ש

New member
בזמן ההריון

כ"כ אהבתי לקרוא סיפורי לידות בית, הכי הכי נהנתי לקרוא את הקטע שאחרי הלידה. זה תמיד כ"כ ריגש אותי עד שחיכיתי כבר שיהיה לי גם ככה...

וואו !!!!!!!!!!!!!!!! איזו הורסת ה

קטנה הזותי !!!!!!!!!!!!!!! נמסתי פה, אם הבנים השמחה שאני...

debby12

New member
מנהל
או יש הרבה

להמשיך לנוח במיטה הזוגית כשבן זוגי לצידי וגילגי מסתלבטת לי על הציצי בלי שאף אחד מציק-מעיק-מעצבן-מנג'ס על מתי אני כבר מפנה את החדר.
לזלול לזניה נפלאה ושוקולדים משובחים באותה הזדמנות (מה? רק לגילגי מגיע לנשנש?)
העובדה שאף אחד שלא רציתי שיראה לי את ה#%#$% לא ראה אותו
הבדיקה הנפלאה והעדינה כל כך של התינוקת. קודם כל הבדיקה נערכה רק אחרי איזה שעתיים וחצי בערך של הסתלבטות (ראו לעיל), ורק אחרי רשות מאיתנו -- כנראה שתינוקות בלידות בית לא מתפוצצים אחרי הלידה כמו תינוקות בית חולים. המיילדת והדולה השכיבו אותה על סדין חשמלי חמים כדי שיהיה לה נעים וכל הזמן ליטפו אותה והתמוגגו ממנה תוך שהן בוחנות דברים שונים. הסטטוסקופ חומם היטב היטב לפני שנגע בה.

debby12

New member
מנהל
אנחנו לא מהמתעלקים

קודם נותנים להתאושש
אל תזדרזי עם הסיפור לידה - פן תשכחי איזה פרט שווה ומעניין!!

אשכר ש

New member
אצלי

הכי זכור לי השקט (דווקא נדיר באזור מגורי), השקט אחרי הלידה, ההתכרבלות עם התינוק הטרי שלי במיטה שלנו עם שמיכת התינוק הרכה והנעימה שלו. ההתבוננות חסרת ההפרעות עליו, ההתאהבות הראשונה והמוחלטת. ואם אצא רגע מתחושת האופוריה הזו, מאוד אהבתי גם את זה שהתקשרנו לבשר להורים רק מתי שהתחשק לנו (הם בכלל לא ידעו שאני בלידה) כשעתיים וחצי אחרי הלידה. התקשרתי בעצמי לאמא שלי ומרוב שנשמעתי רגיל היה לה קשה לעכל שילדתי. אני זוכרת את המשפט שאמרתי לה (השעה הייתה שתיים וחצי בלילה) "אמא, אני מחזיקה תינוק מקסים ביד". <הייתי צריכה לחזור עליו כמה פעמים כדי שתקלוט, בהתחלה היא שאלה "של מי"
> כייף להיזכר בתחושות הללו
.

mise

New member
כמה דברים.

לא בדיוק אחרי לידת הבית, אלא, רגע יציאת התינוק, זה רגע קסום ונדיר מבחינתי, בשתי הלידות, רגע שמהדהד לי עד היום. אחריו - הרגע שהיא/הוא עליי. כשאני נזכרת בזה זה מעביר בי צמרמורת של התרגשות כל פעם מחדש ורצון עז (די, תתגברי על זה, דמת!) להכנס שוב להריון. בלידה הראשונה רגע קסום מבחינתי זה אחרי ההנקה והנקיון, הילדה ישנה ליד אבא שלה ואני התלבשתי ויצאתי החוצה לשכב בדשא (מחוץ לצימר של אילנה). שכבתי עם ידיים ורגליים פרושות, הסתכלתי לשמיים והרגשתי רווחה. בלידה השניה, שוב - אחרי הנקה ונקיון, השעה שתיים בלילה, אני אחרי מקלחת יושבת בסלון עם רגליים על השולחן וכוס מיץ פטל, שולחת SMSים לכל מכריי ובני משפחתי שילדתי. וכמובן, פושעת שכמותי - הסיגריה שאחרי.

למעלה