כן כל השתיים השוות בפורום המוזר הזה מה לישון? נראה לך?
כ כiכב ijפל New member 19/11/07 #78 ../images/Emo41.gif חחח תגידי את לא ישנה אף פעם? את פה בלילה ואת פה עכשיו מה קורה? ;]
ל לאןלאן New member 19/11/07 #79 חחחח אני... כרגע לא עובדת (עד יום רביעי הקרוב..) אז הולכת לישון מאוחר וקמה מאוחר... החיים הטובים..
ל לאןלאן New member 19/11/07 #81 כרגע ממש לא מחוברת אבל להבדיל מלחישה יש לי מסנג'ר ואני כמובן יודעת לתפעל אותו... את בעבודה? עובדת?
כ כiכב ijפל New member 19/11/07 #82 ../images/Emo41.gif אז יאללה תביאי אותו ונדבר שם P: וכע אני בעבודה.
ל לאןלאן New member 19/11/07 #85 אוו בוקר טוב איך ישנת? כן כן צוחקים עליך קצת מה יש הרוחחת את זה ביושר
ר ר ו מ י 5 New member 19/11/07 #21 אז? מה קורה עם האנשים הירוקים אצלך במחשב? הם רוקדים לא? יודעת מה הכתובת שלך שם?
ל לחישה האחת New member 19/11/07 #24 נו.. אתן תצחקו עליי הכתובת שלי זה המייל שלי לא??? הם לא מסתובבים וגם יש רק אחד ירוק הכחול כנראה פרש אבל כרגע שלאןלאן הצטרפה נראה לך שאני אצא?
נו.. אתן תצחקו עליי הכתובת שלי זה המייל שלי לא??? הם לא מסתובבים וגם יש רק אחד ירוק הכחול כנראה פרש אבל כרגע שלאןלאן הצטרפה נראה לך שאני אצא?
ל לאןלאן New member 19/11/07 #25 כמה מחמאות אני קוצרת היום איזה יופי לי מה שלומך? עייפה.. אני מבינה... ?
ל לאןלאן New member 19/11/07 #32 תמיד שמחה להחמיא לך האמת שגם אני הייתי מאוד תשושה היום.. אבל דפקתי שינה כזאת טובה .. פשט התרסקתי על המיטה
תמיד שמחה להחמיא לך האמת שגם אני הייתי מאוד תשושה היום.. אבל דפקתי שינה כזאת טובה .. פשט התרסקתי על המיטה