מה הדבר שהכי הייתם רוצים עכשיו?

korpiklaani

New member
מה הדבר שהכי הייתם רוצים עכשיו?

כל אחת ואחד מעלה תמונה אחת בלבד של הדבר שהיא/הוא הכי רוצה עכשיו בעולם <אלך לקראתכם - נסתפק בתיאור הדבר> זה יכול להיות בגד, נעליים, אוכל, דיסק, משרת עבודה וכו'... תתפרעו עם הדמיון. *מצטער אלה דקות מתות מבחינת עבודה
, אז משתף אותכם בשעמום*

Tristitia

New member
גלימה כזו

לא שאני יודעת מה אני יעשה איתה , בטח לא עכשיו בקיץ

Limbonic Art

New member
היום זה כבר לא כזה חלום...

את יכולה להשיג את זה או משהו דומה בחנויות הפריקים בדיזנגוף (וולווט ונוקס)
מה שכן זה יקר (בעצם מה לא יקר שם? ולא שיש שם כאלה מציאות)... משהו בסביבות 400 שקל אולי טיפה פחות (תלוי בבד, דוגמא וכו' , אבל יש סיכוי שתמצאי גם בסביבות 250 אם את מוכנה לרכוש משהו פחות איכותי). הייתי ממליצה לך על מעצבת מאנגליה, אבל היא ממש יקרה וגם המטבע שלהם חזק באופן לא עוזר במיוחד.... אם תרצי אי פעם משהו דומה לכמה ימים או לאירוע מסויים , אני יכולה להביא לך את שלי (נשאר מהפעם הקודמת שהייתי באנגליה עם הכת המוזרה של ויקה בסמהאין
)

Tristitia

New member
שכחת כמה דברים עקרוניים

1. אני לא רזה כמוך !ככה שאין סיכוי שזה יעלה עלי
2. אני לא נכנסת לחנויות של האידיוטים האלה. 3. בגילי, אם אלבש דבר כזה ,אפילו בחורף, יצחקו עלי ..

Xylophone

New member
למה אידיוטים?

ומה זה משנה בת כמה את? תעשי מה שבא לך ושימי את יודעת מה, על כולם!

Tristitia

New member
הם אידיוטים מכמה סיבות

לפני שהם עברו לחנות בסנטר, הם היו ממש ממול החנות סקס סטייל וכמעט לכל ילדה שנייה בגיל 12 הוא (אחד מהמוכרים) אמר לילדות האלה שבשביל לשמר את "התכשיטי" מסטיק מגומי שחור שם צריך להכנס לסקס סטייל ולקנות איזה שמן על בסיס מיים ועוד הוא הלך להסביר לאיזו מטרה מקורית השמן נועד. לי זה נראה חסר אחריות. מה גם שהילדות האלה לא יכולות להכנס לחנויות שכתוב שם בפרוש הכניסה ל18+ מקווה בשבילם שהם לפחות כן אחריים לשמור על החוק הזה. אם זה לא מספיק הם מסוממים ובוגרים בערך כמו בני 5 . ויש עוד כמה סיבות שעדיף שלא אפרט.

Xylophone

New member
אמלה../images/Emo2.gif

אולי זה היה בצחוק- אבל עדיין ההומור של חלק מהאנשים מזעזע ועלק לשמר. אם זה הצמידי גומי שחור הזה, לא נראה לי שהם בכלל זקוקים לשימור

Limbonic Art

New member
לא אלה../images/Emo13.gif

יש שם כמה תכשיטים שאם לא משמנים אותם הם נעשים מסטיקים מגעילים כאלה. אבל עדיין שמן על בסיס מים מים אפשר למצוא גם בסופר פארם . וכן זה לא חדש שיש להם הומור דפוק לגמרי , אחד שם אדיש לחיים ולמתים והשני עושה בדיחות קרש בכל דבר. צוות דבילים

Tristitia

New member
זה לא היה בצחוק.

יש שם אחד שהוא פשוט דפוק , אני זוכרת שתיי הבנות נבהלו לגמרי והם בסוף לא קנו,כי הייתה להן תחושה שזה שמן שבאמת משיגים רק בחנויות הנ"ל והן דיי נגעלו מהתיאור שלו שזה בעצם שמן שמשמש הומואים (לפי איך שהוא הסביר את זה) והוא בעצמו נראה דומיני . מזל שהבנות האלה היו עם שכל ולא נכנסו לחנות ההיא , אבל כבר שמעתי שכמה בגיל 15 כן נכנסו . בקיצור, חוסר אחריות וגועל נפש של אנשים.

Limbonic Art

New member
אופסי ותמונה

שטחי שטחי, אבל זה יעזור לי מאוד כרגע לרגל כל הלהקות המגיעות ארצה (PLACEBO, THERION ,MUSE וכו') וחוסר העבודה שלי

korpiklaani

New member
טוב שלא כולם

נזכרו לבוא , אבל אחרי שהם לא שווים יותר מידי, אה אז מה חסר ברשימה הבאה? אולי קרדל ?

למעלה