מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה? דבר אחד, גשמי או לא, ריאלי או לא.
L Lonly badger New member 23/9/06 #2 זה באמת יעשה לי חם בלב אם יקרה משהו יוצא דופן. נגיד שיפול בחוץ גשם של מפתחות(מסוגים שונים) , ובכל ערוצי החדשות השדרנים והמנתחים יתחילו לבכות ולצרוח בהיסטריה כמו ילדים קטנים.
זה באמת יעשה לי חם בלב אם יקרה משהו יוצא דופן. נגיד שיפול בחוץ גשם של מפתחות(מסוגים שונים) , ובכל ערוצי החדשות השדרנים והמנתחים יתחילו לבכות ולצרוח בהיסטריה כמו ילדים קטנים.
L Lonly badger New member 25/9/06 #9 C המשפט בלטינית מדבר על כך שאנחנו לא יכולים לקבל מה שאנחנו לא נותנים או אנחנו לא יכולים לתת מה שאין לנו כבר(זה סימולטני ככה שלא צריכים להתאמץ או לדאוג , כמו שהתודעה שלנו סימולטנית) דיברו על משהו כזה פעם בפורום? העולם כמראה (או משהו כזה?)
C המשפט בלטינית מדבר על כך שאנחנו לא יכולים לקבל מה שאנחנו לא נותנים או אנחנו לא יכולים לתת מה שאין לנו כבר(זה סימולטני ככה שלא צריכים להתאמץ או לדאוג , כמו שהתודעה שלנו סימולטנית) דיברו על משהו כזה פעם בפורום? העולם כמראה (או משהו כזה?)
L Lonly badger New member 25/9/06 #10 משפט אנרכיסטי אנרכיה לא תוכל להתקיים ללא הרמוניה. יהיה הרבה יותר כאוס, כנראה. אבל צריך גם הרמוניה.
A AnnabeI Lee New member 25/9/06 #11 הרץ חיפוש על אידיאולוגיה וקרא את מה שכתבתי בשירשור. אשמח לדסקס את זה איתך.
L Lonly badger New member 25/9/06 #12 בינתיים יש בעיות עם המערכת אני אנסה יותר מאוחר ודסקוס אנרכיסטי יתקיים.
L Lonly badger New member 25/9/06 #13 יש מצב שצנזרו את זה? כי כל שרשור אחר שמופיע בחיפוש עובד. תבדקי אם זה רק אצלי
K kyle New member 26/9/06 #19 לא, יש בעיה עם הדפים שעדיין לא נוספו לארכיון... נסה בעוד חודש-חודשיים:-S