מה הדבר

Sigal H

New member
מה הדבר

הכי מוזר או לא-קשור לכאורה שאתם עושים כדי להקל על הכאב?
סתם, סקרנית.

חופן חיוכים!

יש לך שאלות.....

חחחחחחחחחחח אני מת על השאלות שלך גם אם אני בדאון לרגע את מעיפה אותי למעלה מיד!!

אני למשל מכניס את האצבע לשקע החשמל בבית
סתם ככה זה כואב יותר לפעמים..

Sigal H

New member

אני לפעמים ישנה עם נעל שמאל.
אכן, מראות קשים

&nbsp
&nbsp
יאללה, נסה אתה שוב
בטח יש לך משהו.

להתמכר לסדרות, נראה לי

מכל הדברים המוזרים יותר ופחות שניסיתי ואני מנסה, נראה לי שזה הכי עובד. זה צריך להיות בסל הבריאות - סדרות טובות, אם אפשר גם משעשעות ואינטלגנטיות, ומותחות: המרפא הכי טוב למחלות כרוניות.

bimbo15

New member
ויויאן, כתבת מתוך מקלדתי

כמוני כמוך, סדרות מצחיקות, מתח טוב (לא סיפורי אימה, כי אז אתחפר עמוק מתחת לשמיכה).
אני ממליצה על סדרות כמו איסטנדרס, בלשי רפואה, מרדפי fbi, בערוב ימי היין וכמובן כמובן מה יגידו השכנים.
הסדרות האלו מוציאות אותי מהדיכאון בעקבות הכאבים מכל הסוגים ובכל הפינות, שאינם נגמרים לעולם.

גם ספר מתח הגון עוזר לי.

בריאות, חבר'ה. רק בריאות.
המון
לכולם.

bimbo15

New member
עוד סידרה מומלצת: יפות ומסוכנות

השם

נשמע לא טוב, אבל זו סידרה רצינית ומעניינת מאוד.

תהנו !!

תודה על ההמלצה

אני אחפש, למצוא סדרה טובה יכול לסדר אותך לפחות לחודש, כשכל מה שאתה חושב עליו זה מתי תראה עוד פרק ופחות חושב על הדברים המכאיבים וזה.

לסיגל, בגלל שהזיכרון שלי דפוק אז אני צריכה לחפש ממש פיזית, כי אני לא זוכרת בראש איזה סדרות. אבל זה מה שהחזיק אותי בשנתיים האחרונות.

אני רואה הרבה דברים בריטיים, אז לא כ"כ יכולה להמליץ למי שקשה לו לשמוע, בלי תרגום.
ריקי ג'רוויס הוא אחד האלוהים שלי, אז חוץ מאשר את המשרד (קצת אירוני כי היא הכי הצליחה) אני רואה כמעט כל דבר שהוא הוציא מתחת ידיו.
הסדרה שלו an idiot abroad היא אחת הטובות לחולים כרוניים: גם טיולים בעולם, גם מישהו שהכי לא נהנה מלראות את "פלאי העולם"אלא דווקא משתומם מהדברים הכי קטנים שרובנו לא היינו שמים אליהם לב. וגם יש לו תובנות שרק מטומטם אמיתי (משמע גאון) יכול לתת. קארל (ראש תפוז) הוא אחד האנשים שהכי כיף להכיר, דרך המסך.

אני אנסה להזכר איזה עוד.

אני את WEEDS מאד אהבתי, וראיתי אותה לפחות שלוש פעמים, את כולה. וזה רק מאז שאני חולה.
את אימפריית הטיילת גם מאד (בעיקר בגלל הארט והתלבושות), אבל איכשהו את העונה האחרונה דחיתי, כי היה מספיק אלימות סביבנו, פתאום קשה לי לראות סדרות שיש בהן אלימות.

תודה על בערוב ימי היין

אני אחפש איך יכולה למצוא בנט.

את מה יגידו בשכנים ראיתי תחת השם האנגלי.
אינסטאנדרס כבר יצא לי מה%&^%&. היו לי תקופות שהייתי בתוך זה, ודי.
לא אוהבת סדרות על רפואה או על משטרה (כן, אני קצת בררנית, אה?)

little britain זה כמובן חומר ממש חזק. גם אם אתה הכי למטה, הם ישכיחו ממך את הכל. "לקיצוניים בלבד".

אה, ו"ספייסד", זה ענק. גם כן ראיתי כמה פעמים את כל הסדרה. מופת של הומור. אם אתם מוצאים מישהו שימצא אותה עם תרגום - תנו לו מתנה גדולה ממש.

bimbo15

New member
היי ויויאן, ניסיתי למצוא את השם המקורי של יפות ומסוכנות

ולא מצאתי.
אבל אני לא מתייאשת...

איסטנדרס עדיין לא נמאס לי. התחלתי לראות את הסידרה לא כל כך מזמן, כך שבישבילי היא עדיין "חדשה".

ישנה עוד סידרה, בשם "אפוף מסתורין". קטעים על נושאים שונים, ומאודמעניין ולרוב גם מותח. גם כן בערוץ 65 של YES.

תודה. אני אנסה לחפש את השני

האפוף מסתורין.
אני רואה במחשב, אין לי טלוויזיה. אז בדרך כלל לפי השם המקורי יותר קל לי למצוא.

bimbo15

New member
ויויאן, ניסיתי לשלוח לך מסר, ותפוז סירב לשלוח.

הטענה היתה שכתבתי את שמך לא נכון.
הקיצור של המסר הוא, ש"אפוף מסתורין" ו"מרדפי FBI" מוקרנים מדי ערב בערך משעה 22.00.

תהני

תודה בימבו

אבל אין לי טלויזיה. אפשר לראות ערוץ 1, 2 ו-10 בשידור חי בנט, אבל לפי מה שהבנתי אמרת שזה באיזה לויין או משהו.
לגבי מסר בתפוז, אני פשוט עושה קופי פייסט משם המשתמש כפי שהוא מופיע על גבי הפורום, וככה נמנעת מטעויות הקלדה.

שבוע טוב

bimbo15

New member
תודה, ויויאן. החכמת אותי. לא עלה בדעתי לעשות קופי-פייסט.

Sigal H

New member
שאלה קטנה ברשותכן

מה מבין כל אלה נטול פיצוצים, הבהובים, פלאשים, אורות של רכבי חירום ודומיהם וצליל הסירנות שלהם?

למעלה