תודה על ההמלצה
אני אחפש, למצוא סדרה טובה יכול לסדר אותך לפחות לחודש, כשכל מה שאתה חושב עליו זה מתי תראה עוד פרק ופחות חושב על הדברים המכאיבים וזה.
לסיגל, בגלל שהזיכרון שלי דפוק אז אני צריכה לחפש ממש פיזית, כי אני לא זוכרת בראש איזה סדרות. אבל זה מה שהחזיק אותי בשנתיים האחרונות.
אני רואה הרבה דברים בריטיים, אז לא כ"כ יכולה להמליץ למי שקשה לו לשמוע, בלי תרגום.
ריקי ג'רוויס הוא אחד האלוהים שלי, אז חוץ מאשר את המשרד (קצת אירוני כי היא הכי הצליחה) אני רואה כמעט כל דבר שהוא הוציא מתחת ידיו.
הסדרה שלו an idiot abroad היא אחת הטובות לחולים כרוניים: גם טיולים בעולם, גם מישהו שהכי לא נהנה מלראות את "פלאי העולם"אלא דווקא משתומם מהדברים הכי קטנים שרובנו לא היינו שמים אליהם לב. וגם יש לו תובנות שרק מטומטם אמיתי (משמע גאון) יכול לתת. קארל (ראש תפוז) הוא אחד האנשים שהכי כיף להכיר, דרך המסך.
אני אנסה להזכר איזה עוד.
אני את WEEDS מאד אהבתי, וראיתי אותה לפחות שלוש פעמים, את כולה. וזה רק מאז שאני חולה.
את אימפריית הטיילת גם מאד (בעיקר בגלל הארט והתלבושות), אבל איכשהו את העונה האחרונה דחיתי, כי היה מספיק אלימות סביבנו, פתאום קשה לי לראות סדרות שיש בהן אלימות.