מה הדבר

שאלה מאד במקומה

צר לי לבשר שהסדרה המופתית "ספייסד" כן מלאה בכאלה, כל מיני צילומים סוריאליסטיים מפתיעים עם אפקטים שטורדים מוח שלא סובל קופצנות. אחד הסצינות המקסימות אבל נראה לי מאד מטרידות אפילפסיה, היא סצינה של פלאשבק של רייב על אקסטזי שמתרחש בראשה של אחת הדמויות.

ליטל ביריטאן חפה מכאלה, להיפך, המוזיקה הכי מוזיקלית שם זה חליל פאן שמנוגן על ידי דמות סקוטית הזויה.

מה עוד היה לנו? weeds למיטב זכרוני חפה מענייני רעש והבהובים.

וגם an idiot abrod "כשרה" מבחינה הזו נראה לי. אם יש סיטואציה של רעש קארל מיד מסתלק משם כי הוא שונא את זה.

צריך נראה לי להכין איזו רשימת סרטים וסדרות לפי מקדמי אפילפסיה. כמו שאני "צמחונית של אלימות בסרטים" מבקשת שיגידו לי מראש אם יש אלימות.
היה איזה פרק של סדרת טלויזיה ישראלית שניסיתי לראות וכל ההתחלה היתה גם עם קרדיטים קופצניים ובלתי ניתנים לקריאה (אני עוצמת עיניים בכאלה) ואז הסרט התחיל עם צילום אובר דה שולדר קופצני, שם נשברתי.

אולי כמו שיש אזהרה שהסרט מתאים מגיל כזה ומעלה, שתהיה אזהרה: הסרט לא מתאים לאפילפטים.

bimbo15

New member
סיגלי יקירתי, אני מכירה לפחות 3 סדרות ללא פיצוצים, הבהובים

וכדומה, והן "בערוב ימי היין", "מה יגידו השכנים", שאת שתיהן כתב רוי קלארק, וארוחת ליל ששי.
שלושתן מצחיקות, מהנות ומומלצות.

בז נדיר

New member
להקל על הכאב ?

חושב על זה שאני גם נכה.

&nbsp

&nbsp

Sigal H

New member
סלח לי אם אני לא מתרגשת

גם אני נכה, עם וותק של 23 בנכות שהולכת וגדלה. לחיים שלי יש כל כך הרבה סיבות להיות חיי-רפאים, חיים של צופה מבחוץ שלא יכולה להשתתף "בחיים האמיתיים" בעולם הגדול וכל רגע מתה עוד קצת מכאבים מייסרים וחולשה קיצונית, אבל הם לא. הם לא כי בחרתי לחיות, לעשות דברים, להיות בקשר עם אנשים, ללמוד על דברים שמעניינים אותי, לאסוף חיוכים ודברים קטנים שעושים לי טוב, לצחוק גם כשאני לבד בחדר, לעבוד כמיטב יכולתי, להתנדב כמיטב יכולתי, לחשוב על אנשים אחרים ומה אני יכולה לעשות למענם, לחשוב על הגינה ועל אסטרופיזיקה ושיכול להיות מגניב להיות אסטרונאוטית ולו כדי להיות באפס כבידה ולהזכיר לגוף מה זה להחזיק את עצמו ושאחותי מהממת ושהספר של קן פולט היה מחריד ומעולה בו זמנית וכמה אני שמחה שאני לא חיה בימי הביניים שהוא צייר ושכשיהיה לי שוב קצת כוח ביד אני אצייר אז בינתיים אחשוב על רעיונות ו... להרגיש בחיים, להרגיש שחיים מתקיימים פה גם כשאני משותקת ותלויה במכשירים לנשימה.
&nbsp
כן. זה עניין של בחירה.
&nbsp
לא. זה לא קל.
&nbsp
כן. זה אפשרי, לא משנה כמה נכה אתה.
&nbsp
לא. אף אחד לא יוכל לעשות את זה בשבילך.
&nbsp
וטיפ קטן: עזוב את נקודות התורפה ושחק על נקודות החוזק שלך. ויש לך כאלו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
שבוע טוב,
סיגל, במצברוח עקרוני.

בז נדיר

New member
מהי הנכות שלך ? פרטי אם תרצי.

גם אני לא מתרשם מנכי "ביטוח לאומי".

Sigal H

New member
סבבה, אפשר לעשות הרבה דברים בישיבה

על המגבלה של יד שמאל אפשר לפצות בעזרת כל מיני עזרים, לפי הצורך.

מה עניין אותך לפני התאונה? מה אהבת לעשות?

בז נדיר

New member
תחום המחשב הוא מה שעניין אותי במיוחד,

ובקטע הזה לא נפגע דבר. יכול לעשות את אותן השטויות שעשיתי לפני התאונונת.

Sigal H

New member
מעולה

אם כך, מה לגבי חיפוש עבודה בתחום (משרה מלאה או חלקית, מה שאתה יכול), שתתאים גם פיזית ליכולותיך?

אפשר גם להתנדב לעמותות - החל מהקלדת מסמכים ועד מיליון דברים שאני לא מבינה בהם ואתה כן

ומה לגבי לימודים?
זהו תחום שמתפתח בקצב מטורף, תמיד יש מה ללמוד, וגם אם יש קשיים מוטוריים או קוגניטיביים אפשר למצוא דרך להסתדר עם זה, אם בהקלות ואם בהתאמת צורת הלמידה שלך.

אני בטוחה שכן, שבטח יש מלא דברים

רק שצריך להזכר, וזה קשה.

כי בטח דברים שהיו נראים לנו מוזרים ברגע הראשון, הפכו למובנים מאליהם ויומיומיים אם הם עזרו, ואז בשביל לזכור שזה נחשב מוזר צריך להזכר בהתחלה.

אם אעשה משהו מוזר אשתדל לדווח

למעלה