מה הדופק שלכם?

yossi113

New member
מה הדופק שלכם?

הגיע הזמן לברר קצת את הסוגיה. באיזה דופק אתם מתאמנים במישור? בעליות? האם אתם מקפידים לא לעבור דופק מסוים? ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם.

bike3

New member
אוי הלב....

הכל לפי הימים, למה הכוונה? שמתי לב שבימים שלמחרת אימוני כח קשים, הדופק שלי באופן כללי נותר בערכים נמוכים יותר - רכיבות נפח בסביבות ה 100- 130. בשיא העליה 150. התופעה לא ממש ברורה לי מבחינה פיזיולוגית... אבל איזה תענוג... חבל שלא כל יום ככה... בימים כתיקונם הדופק גבוה יותר. בעליות בסביבות 170 - 175. לעיתים גם על 180 - 184 רגע לפני ההתעלפות בעליות קשות במיוחד. בבדיקה ארגומטרית הגעתי לדופק 189. מעולם לא הגעתי לזה ברכיבה... גם אין כוונות בסגנון.... (אני בן 25).

yossi113

New member
יאללה אנשי הפולאר

להוציא שעונים וגרפים ולשפוך!

אמיר פז

New member
דווקא סייקלוספורט

בכל אופן, אני מגיע עד 185 - 195 ובריצה (ספרינט במהלך ריצה ממושכת) גם ל - 200, וזה בלי לנסות ללחוץ ממש ממש עד הסוף, אלא במסגרת האימון עצמו.

yossi113

New member
נשמע קיצוני...

ומה הממוצע שלך? מה היא הרכיבה הממוצעת שלך? (וכמובן הסליחה עם כל אנשי הסייקלוספורט...)

Gad86

New member
דופק

ברכיבות נפח הממוצע אצלי בין 145-135 בעליות ארוכות כמו נסה'לה 185-175 בקצב מהיר (לא בטירוף) בסה"כ רכיבות של שעתיים שלוש הדופק בממוצע באזור 135

cipo 1

New member
עמנואל יש לך נתונים כמעט כמו לאינדו

לאינדוראין. מה אתה עושה כאן בארצנו הקטנטונת מיד לקבוצה מקצוענית יש עוד סיכוי שנראה אתך בצהוב עם גביע שמפניה בשנז' אליזה . רכיבה נעימה !! עודד

Yarnin

New member
39 גם אני יודע, אבל...

201 זה שייך להסטוריה - כשהיתי צעיר וחסר ניסיון. היום עם 180+ אבל עם יותר ניסיון אני מגיעה רחוק יותר ומהר יותר. אימון מישור קצר - 2 - 2.5 שעות אני מסיים על דופק מעל 160. אימוני עליות כנ"ל. אמוני תחילת עונה באיזור ה130-140 לכל היותר.

באמצע השנה שממש התאמנתי חזק

הייתי בין 36-207, ה-36 כמובן בבוקר כחלק משקילה ומדידת דופק שהיינו עושים כל בוקר.

תלוי במטרה שרוצים להוציא מהאימון...

אבל פחות או יותר.. מישור= 145-190 עליה=+155-190 אני לא יודע/זוכר את הדופק המקס' שהגעתי אליו ברכיבה אבל בריצה הגעתי ל214. מינימום? לא בדקתי.. וגם לא כל כך הבנתי איך.!

222?!! פפששש סחטיין

הבן אדם היחיד שאני מכיר שעבר את ה220 הוא בן 16
ועכשיו גם כפול פחות 2...

shaq diesel

New member
פרטים.

זה היה בבית אורן, יום חם מאוד. השנה עליתי את רמת רזיאל 203 דופק ממוצע לאורך קצת פחות מחצי שעה.

הקטע המצחיק שלי -

בשני מבדקי כושר שעשיתי הגעתי לדופק שהוגדר כ"אירוע לב" למרות שזה היה דופק שהכרתי היטב מאצבע על הצאוור ומהפולאר האישי. באותה תקופה דופק המנוחה שלי היה 32- 36. היום דופק הנוחה שלי ממש גרוע לספורטאי (50-60) ובעצם אני לא ממש ספורטאי אלא רק עושה קולות של.. על הדופק המקסימלי שלי (גם היום) אני לא אספר כי במילא מי שלא ראה לא מאמין. רמז- זה גרם לי ללכת לבדוק את התאוריות המוזרות שאומרות להפחית גיל מ 240 ובלה, בלה, בלה...

למעלה