מה הדופק שלכם?

מפלצות

New member
מנוחה בין 50 ל60

מאמץ הכי חזק יכול להגיע עד 226 פשוט אחרי זה השעון לא קלט יותר ולי היה קשה לספור אבל אני חושב שהגעתי ל230 ובמאמץ דיי חזק אני בד"כ על 200 210 בלי הרבה בעיות למרות שאני עובד על זה

לא אומר כלום

אם השרשור הזה הוא רק מתוך סקרנות - אז סבבה. אבל פרט לכך אין לזה שום משמעות - כלומר מישהו שעובד על דופק 150 לא אומר שהוא עובד קל יותר מאשר מישהו עם דופק 170, וההיפך. יתכן מישהו שהסף האנאירובי שלו הוא 155 ואחר שהסף שלו הוא 185. אז אם הראשון ב 150 והשני ב 170, מי עובד קשה יותר? פרט לכך - קשה לי להאמין כי אנשים כאן "עובדים" בדפקים של מעל 200 פעימות לדקה, למרות שהם צעירים. תבדקו את שעוני הדופק שלכם - ובכל מקרה - מי שאימון רגוע אצלו זה בדופק 170 - כנראה שהוא עובד חזק מידי, למרות שזו הכללה. שורה תחתונה - רוצים לדעת איפה אתם עומדים? עשו בדיקת סף אנאירובי ואז תבדקו באחוזים כמה רחוקים אתם מהסף וכמה רחוקים מדופק מקסימאלי... ככל שהסף יהיה קרוב יותר לדופק מקסימאלי - בעברית פשוטה - תוכלו לעבוד לאורך זמן קרוב ליכולת המירבית שלכם... בהצלחה!

מפלצות

New member
דני אני מזמין אותך להגיע לפה

בזמן אימון ריצה שלי תרוץ איתי ותראה לאן אני מגיע..... אני אנסה ביום שני הקרוב עם השעון החדש שלי לראות לאן אני מגיע...אני חושב שהוא דיי אמין טיימקס איירוןמן עם דופק...

לאחד הרוכבים בטור היו 175 מקסימום

בדקה. אינני זוכר את שמו-אבל אם הוא נמנה על 200 הרוכבים הבכירים בעולם, אין לו בעית דופק....

RAVIVT2300

New member
הפולאר מדד לי פעם.....

226 אבל אז שמתי לב שהוא לא ישב לי טוב על הגוף החולצה גם דפקה פעימה נוספת ברוח נגדית !!!

tal daniel

New member
דופק

דופק במאמץ מירבי 205 במנוחה 54 גילי 27. נבדק בארגומטריה(מירבי).

Yarnin

New member
אם כל הכבוד לדופק שלנו

מה עם ניצולת חמצן? לאינדוריאן יש ריאות גדולות ודופק איטי במנוחה ו190 במאמץ. אז אפשר להגיד שיש נקודת התחלה טוב יותר מהאדם הממוצע. אבל אם נפח ריאות קטן יותר היעילות יורדת. וביחס לאותם משתנים במשקל נמוך יותר הניצולת עולה יחסית - נמדדת ביחס למשקל הגוף. ומה ביחס לאחוז אמוקרטים בדם? וסף אנאירובי? לא הכל זה רק דופק. אבל נחמד לדעת.

גחנון 22

New member
איזה מזל שאולהים ברא אותנו שונים...

אחרת היה נורא משעמם פה , דמיינו לכם שכולנו הינו שווים על מה הינו מתווכחים , על מה הינו רבים , עם מי הינו מיתחרים? דמינו לכם שהינו רוכבים על אותו אופניים , צריך להודות ל- ה' שעשה אותנו שונים.

Infin1ty

New member
ביום שבת

יצאתי 5 דקות אחרי הפלטון של VELO CLUB ובניסיון להדביק אותם (שלא הלך בהצלחה) הייתי על דופק 185 למשך חצי שעה, לבסוף הרכב ליווי הקפיץ אותי כי הייתי גמור. הדופק מנוחה שלי הוא 42 (זה לא אומר הרבה על בן אדם כמו שאמרו לפניי) הכי הרבה שהצלחתי להגיע היה 203 וזה היה בריצה עד לאפיסת כוחות.

Tomer w

New member
לא נכון

לפי מה שאני יודע דופק מנוחה אומר הרבה יותר מאשר דופק מקסימאלי

למעלה