איזה סוגים של דיאטות אתם מכירים שעוזרות? מה מותר לאכול ומה אסור? יש צום בדיאטה שלכם?
האיש הירוק2 Member 26/12/22 #1 איזה סוגים של דיאטות אתם מכירים שעוזרות? מה מותר לאכול ומה אסור? יש צום בדיאטה שלכם?
I in bal1 Well-known member 26/12/22 #3 נכתב ע"י האיש הירוק2: איזה סוגים של דיאטות אתם מכירים שעוזרות? מה מותר לאכול ומה אסור? יש צום בדיאטה שלכם? לחץ כדי להרחיב... לפני שאספר מה אני עושה.אם אפשר לשאול בבקשה למה אתה שואל? האם אתה שואל עבורך?
נכתב ע"י האיש הירוק2: איזה סוגים של דיאטות אתם מכירים שעוזרות? מה מותר לאכול ומה אסור? יש צום בדיאטה שלכם? לחץ כדי להרחיב... לפני שאספר מה אני עושה.אם אפשר לשאול בבקשה למה אתה שואל? האם אתה שואל עבורך?
האיש הירוק2 Member 19/1/23 #4 מכיוון שניסיתי הרבה ולא הצלחתי לצערי.. אז אשמח לשמוע מחוויות של אנשים אחרים שאולי כן הצליחו
ע עמית1602 Member 26/12/22 #2 אני עשיתי דיאטה קטוגנית והיא היחידה שעזרה. עשיתי את זה עם ליווי מקצועי. מקום שגם נתן לי מתכונים קטוגניים. זאת הדיאטה המומלצת שלי
אני עשיתי דיאטה קטוגנית והיא היחידה שעזרה. עשיתי את זה עם ליווי מקצועי. מקום שגם נתן לי מתכונים קטוגניים. זאת הדיאטה המומלצת שלי
M Max011287 Member 19/1/23 #5 @האיש הירוק2 ו @עמית1602 מה דעתך להיסגר על משתמש אחד ולא לזלזל באינטלגנציה של הגולשים פה