מה הדמות אהובה עליכם בקומיקס?

• פותח הנושא alro
  • פורסם בתאריך

Dreamsphere

New member
שנוזלי-מן סתםם

כשהייתי קורא קומיקס אמרקאי תמיד אהבתי את ספיידר מן כי הוא היה הדמות הכי אנושית בעולם המארוול הוא לא היה בעל שרירי על הוא היה מצוייר באופן אטלטי וגם הסגנון שבא כתבו לו את הטקסטים היית ממש חמוד

The Crusader

New member
ספיידרמן וולברין

וולברין בגלל שהוא מדבר על הקונפליקט הפנימי של האדם ונסיונו להשתלט על היצר ההרסני והחייתי שלו ( וכמובן כי הוא פשוט מגניב) וספיידרמן כי הכי אנושי שם הוא מלמד על אחריות ועל גבורה ועל התעלות מעל לחיזוקים חיוביים הוא מדבר על קשיים ודרכי ההתמודדות והוא מראה שסופרגיבור לא חייב להיות רק בעל כוח אלא עם יש לו שכל זה יכול לעזור אפילו יותר וכמובן כי הוא פשוט מצחיק

hulk

New member
דמות

האמת אני לא יודע אם זה הסדרה או יותר הדמות אבל בלי ספק פריצר של אינס

grooooooooooooooo!!!!!!!

בגלל החוכמה... בגלל הטיפשות... בגלל החמשירים הנועזים!!! בגלל הצביעה, הרקע, ומשיכות העט החופשיות. ובעיקר... בגלל העובדה שרק אצל גרו, האיש הרע הוא גם האיש הטוב. היצור המפחיד הוא גם הגיבור שכולם אוהבים, ואף פעם אין חשש שמישהו ינסה לעשות ULTIMATE GROO,UNCANY GROO,THE GROO FACTOR & GENERATION GRO - כל אחד עם עלילה שונה וקווימ אופי אחרים. וגם בגלל הלאנץ´ בוקס במגניב שהיה לי בתור ילד בביה"ס היסודי!

Asterix!!!!

גדול מהחיים!!!! אולי אני קצת מיושנת, וחלקכם לא יודעים מה זה הממצא הארכיאולוגי הזה, אבל זה הקומיקס שגדלתי עליו. אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הסיפור על קלאופטרה?

chatenoire

New member
אני חושבת...

...שזה מן סלנג מאגניב כזה. התרגום העברי ל-RULEZ.

Beorn

New member
זה אכן סלנג...

אני רגיל לכתוב בפורומים של אורט, ששם כולם מכירים את הביטוי הזה (וביטויים אחרים, כמו "טודה" למשל), אז כנראה התרגלתי.

ויאגרה

New member
כמה גיבורים

איירון מן - כי הוא היה גיבור הקומיקס הראשון שקראתי ברצינות. דדפול - כי אין כמו לוזרים שיכולים לקרוע אותך מצחוק.

sharki

New member
אתה לא רוצה להגיד לי שאתה

מסתובב ברחוב עם ספנדקס צהוב וציפורניים 25 סמ" נכון?!?!?! גם אני מעריץ את וולברין בגלל אישיותו החייתית והמגניבה (למרות שיש לי בעייה קטנה עם טעם הבגדים שלו..), אבל זה לא אומר שאאמץ אותו למודל לחיקוי שלי. אלוהים כולה קומיקס בן אדם חחח. אני וולברין, ללא ספק.
(השתלת שיער כוללת...חחח)

ויאגרה

New member
למה לא?

גברים מבוגרים לבושים בטייטס צהוב זה ה-מודל לחיקוי שכל אחד מאיתנו צריך לאמץ לעצמו. ועכשיו ברצינות...גם מקומיקס אפשר ללמוד ערכים או צורות התנהגות, למרות שמדובר בסך הכל בעלילה בדיונית ולא בחיים האחרים (כמו כל הסיפור של ספיידרמן ואחריות, למשל).

sharki

New member
שמע ידידי זה יכול להיות באמת נחמד..

... אם זה יהיה נוח. רק לצורך העניין, אני מוכרח לומר לך שכל הכוכבים (בלי יוצא מן הכלל) ששיחקו סופר-גיבורים בטייטס בסרטים וסדרות למיניהן התלוננו על לחצים עזים מתחת לחגורה. כולם!

craper

New member
לא לא טייטס צהוב....

אני אישית מעדיף צהוב זוהר... ומה איתך "ציפורניים"?! אני הולך על הדבר האמיתי BABY ..... יש לי שלוש להבים תקועים בכל יד.... נ.ב אין שום רע בטעם של הבגדים שלו... אחרי הכל זה קומיקס... ובקומיקס אתה חייב ללבוש טייטס... ותחתונים מעל... זה החוקים!! בסרט, הוא נראה לגמרי רגיל.... (חוץ מהקטע עם הסכינים...) וגם השיער שלו מגניב!!

למעלה