מה הדמות אהובה עליכם בקומיקס?

• פותח הנושא alro
  • פורסם בתאריך

sharki

New member
כן. אבל שמת לב גם שבסרט הם

עשו הרבה סנקציות לגבי עולם האקס-מן באמיתי (כדי להוריד מהמבוכה כנראה). דבר ראשון, האווירה תמיד לילית (גם בספיידרמן עכשיו). עוד דבר, עשו החלפת אופנת בגדים לאלתר מכיוון שהאסקמנים לא צבעוניים כמו שהם זכורים בדר"כ. ואין להם ספנדקס, יש להם מן מעילים צמודים שחורים כאלה. (מזניב ביותר, אהבתי!) אפילו לוגאן זרק על זה איזו דאחקה בסרט וציקלופ דפק לו תשובה כמעט נחנקתי שם באולם. וכשמדובר בחוקים של קומיקס ללבוש טייטס ותחתונים מעל, יש לי רק דבר אחד לומר - Only in America my friend, Only in America. אבל זו דעה שלך אני לא הולך לשכנע אותך אחרת. אז מה אתה אומר, השתלת שיער כוללת מחר בארבע? לינה ביערות קנדה עם הזאבים? אכילת בשר חי לצהריים?

ויאגרה

New member
תגובה

לפי דעתי, האווירה בספיידרמן לא ממש לילית (חלק מהסצנות שיצא לי לראות קליפ באמ טי וי מצולמות באור יום), והתלבושת, למרות שהיא כמעט זהה חלוטין לזו שבקומיקס (חוץ מהפסים דמויי הקורים על החליפה שהפכו לתלת מימדיים והקורים שלפעמים דבוקים לו בבית השחי...אלוהים יודע למה) ניראת ממש טוב ומצטלמת מצויין. ובקשר להצעות בסוף... אני ממליץ פשוט למחוק לו את הזיכרון, לתקוע לו כל מיני שתלים עם חוויות שהוא בחיים לא חווה, לתקוע לו מתכת בעצמות ולקרוא לו על שם חיה פרוותית ומגוחכת...

Druyanizem

New member
באטמן

אף אחד לא אמר באטמן? איך?!?!? זו הדמות הכי מורכבת בעולם הקומיקס... אני חושב...

yonabarak

New member
Buddy Bradley מהסדרה Hate!

התעלמתי משירשור הגיבורים הזה עד שנזכרתי שגם לי יש גיבור אהוב - למעשה אנטי גיבור. בניגוד לסופר גיבורים מנופחי שרירים, באדי בראדלי מהייט הוא באמת דמות שאפשר להזדהות איתה: עצלן, נרגן, שונא את כולם. מסביבו חבורות של מתלהבים מפגרים, בחורות דפוקות, הורים ואחים מעצבנים. עולם מטורף. זה קומיקס slice of life יעני חתיכה מהחיים האמיתיים. הוא מתחיל באוסף The Bradleys שאוסף את הסיפורים שבהם באדי היה עדיין תיכוניסט, ומתרכז בחיי המשפחה המטורפים שלו. אלה הסיפורים המצחיקים והמטורפים ביותר. אח"כ באים שישה אוספים שמסכמים 30 גליונות של הסדרה הייט. מומלץ, להשיג בפנטגראפיקס. www.fantagraphics.com

tomgavish

New member
Spawn and Steel

שניהם הדמויות העצבניות והשקטות, כאלה שלא תרצה לפגוש בלילה

למעלה