מה הדעה שלכם על המגישה מהאחות הקטנה

cookies10

New member
מה הדעה שלכם על המגישה מהאחות הקטנה

האם ככה היא צריכה להגיש את התוכנית בזיזול וליגלוג וצחקוק והשפלה של מודחי הווילה של האח הגדול, באים אליה אחרי שהודחו והיא פוגעת בהם, איזה זכות יש לה להשפיל להעליב והתסיס אפשר להגיש תוכנית קצת פחות הרסנית האם זאת ההנחיה של ההפקה לחפש רק את הדברים השלילים בבן אדם ולפגוע בו, האם זה מה שהם זורעים אצלנו במדינה מה דעתכם ומה עוד הכעיס אותכם אצל האחות הקטנה... אותי הכעיס מאד ראיתי שאפרת שמה בובה של ערן במיקסר וריסקה אותו וצחקה צחוק אכזרי, כאילו היא הורגת אותו... מה אם ילדים רואים ששמים בובות במיקסר ומרסקים האם זה לא אכזרי מצד ההפקה להראות לנו דברים כאלה... והיא מלגלגת בכזאת הנאה עם מבט סדיסטי וסטני לתגובתכם:.. לא נסכים שיפגעו בדיירי הבית כשהם יוצאים מהווילה תנו להם כבוד, הם מספיק סבלו מאיפה שהם באים צריך להגיד להם כל הכבוד ששרדו במקום הזה ומי היא אפרת שתשפוט אותם ותעליבי כל אחד שיוצא מהווילה ובא לתוכנית שלך וואיזה זכות יש לך לפגוע בהם..... (דרך אגב גם ארז טל ואסי אזר יש נימה של זילזול וליגלוג האם כך צריך להגיש תוכנית לתגובתכם:

Euroziv

New member
שתוק היא אחת המצחיקות!!!!!!!!!

אפרת

cookies10

New member
ילד אתה לא צריך לכתוב שתוק כל אחד עם הדעה שלו

מצחיקה אותך אבל לא אותי כשתגדל תבין...

קרמפה

New member
איך הוא יבין?

אם חצי מהאנשים פה סוגדים לאדם שאומר בת שלו סתמי בטלוויזיה, וגם לבת שלו שאומרת לכל שאר העולם לסתום?

MEYTAL 14

New member
אני דווקא מתה על המנחה

לא חושבת שיכלו להביא מישהי יותר מצחיקה ממנה, היא ענקית

cookies10

New member
לא שאלתי את הילדים שאלתי מבוגרים

מה ההשלכות של הזילזול והשיפוטיות בצד השלילי של אפרת כלפי מודחי האח הגדול...ולאן זה מוביל... לפגוע בכבוד שלהם ולפי דעתי זה לא מצחיק זה מעציב, שאף אחד לא עוצר את זה... ותחשבו על זה...

מורןן123

New member
../images/Emo45.gifלא הייתה משהי מתאימה יותר!

היא מנחה בצורה מיוחדת לה ולביפ

cookies10

New member
היא תוכנית גרועה שבאה לזרוע לנו שנאה

האחות היא תוכנית גרועה שבאה לזרוע שנאה לדיירי הבית ותוכל להעלות את VOD שם תראה את כל הפרקים המזעזעים שאפרת אבהמוב מרשה לעצמה ללגלג בצורה חוצפנית ואכזרית, נוסף לכל היא מזמינה שחקנים שיקצינו את התנהגותם בצד השלילי ואף פעם לא בצד החיובי. היא זורעת באנו את הרוע בהתגלמותו.. מכניסה לתוכנית רק אנרגיות שליליות ולא אנרגיות חיוביות וכשהיא מזמינה את המודחים היא משפילה אותם ופוגעת בהם בצורה חצי הומוריסטית חצי סטנית הרבה זילזול, שהמודחים שמגיעים אליה לתוכנית יוצאים משם במבוכה, כי היא היא מעליבה אותם ואותנו הצופים שצופים בתוכנית כזאת תת רמה והרסנית.....

Fairywitch

New member
האמת שיש בזה משהו../images/Emo45.gif והיא עושה את זה

לכל הדיירים בבית, ובגסות. דעתי על עינב הפקאצה ידועה, ואפילו עליה היא הצליחה להגיד משהו שהרגיז אותי. היא מגזימה ובגדול, והאורחים שלה עוד יותר. לכל דבר צריך להיות גבול.

אני איתך בכל מילה

ממש תארת את מה שאני חושבת עליה היא חוצפנית וזה מגעיל לראות את הזלזול אם ההפקה מכבדת את עצמה ואת התוכנית שהיא מגישה היא חייבת לעצור את זה זה פשוט מוגזם

cookies10

New member
ההפקה לא מכבדת את עצמה

מי שמכבד את עצמו, לא היה מרשה לאפרת להגיע כל כך נמוך לאיזה רמה היגענו, שכל מה שמאכילים אותנו אנחנו מקבלים, אפרת חוצפנית, סכסכנית, וזורעת בציבור רק מיאוס על דיירי הבית, היא מרגיזה ברמות.ואני סולד ממנה.. וצריך כמה שיותר להדיח אותה..היא העליבה את קרן, ואת ערן מאיפה באים הרעיונות המטופשים האלה, היא פוגעת באישיות שלהם ושלנו, ואוי להפקה שנמדדת בעשרות מיליונים שמסכימה להגיש תוכנית כזאת זוועתית, משפילה, ואכזרית ועם מנחה מגעילה... שזורעת מלח על הפצעים ונהנת באכזריותה להכאיב למודחים ולהשאיר אותם עם טעם מר בפה, לאחר יצאו מהרעיון אצלה, וגם באנו זורעים שנאה סלידה וגועל..כלפי המודחים... ולמה, הם הרי בני אדם כמוני וכמוך, אז מי היא בכלל איפה החמלה, ההבנה, הכבוד למה לזלזל....

Fairywitch

New member
מסכימה. ראית מה היא עשתה לג'ני כשהיא

התארחה שם? זה היה ממש מעציב ומביך.

cookies10

New member
אני הפסקתי לראות את התוכנית

כי זה מעליב לי את העניים, אבל מעניין לדעת מה היא עשתה לג'ני ספרי... ואם יש עוד דוגמאות כדאי לכתוב אותם פה כי ההפקה קורא בפורום... ואולי זה ישפיע עלהם שזאת לא הדרך לרמוס את האישיות של המודחים, ולתת לנו להנות מזה...

למעלה