אני גם חושב
שהומור לא צריך להיות מתייפיף . אני בעד הומור אינטלגנטי ועוקצני . אבל הומור גם צריך להיות מקורי . אולי זה נראה לך כמו הומור להשוות בין התמונה של מתמודד מסוים לבין אנס מפורסם , בעיניי זה לא הומור ומן הסתם לא מצחיק . או כפי שתיארו כאן , לשים בובה עם התמונה של ערן בבלנדר , גם לא נחשב בעיניי כהומור או כדבר מצחיק . לקטול מישהו זאת הדרך הכי קלה לייצר הומור ( ופופלאריות ) ולכן זה גם ההומור הכי בזוי בעיניי . כל סטנדאפיסט כושל התחיל את הקריירה שלו בבדיחות על ערסים , זאת לא חכמה כזו גדולה . הריי שנינו יודעים שלקטול גם אנחנו יודעים ואם היינו בוחרים בכך אז כל אחד מיושבי הפורום היה יכול לקטול או לרדת על הדעות של מישהו אחר ולשים אותן ללעג . זה ממש לא בעיה וגם לא בידור ראוי בעיניי בעיקר כאשר מדובר בתוכנית שמצולמת 24 שעות . ושלא תבין לא נכון , אני לא רוצה שהאחות הקטנה תהפוך לתוכנית גבוהת מצח שדנה במתמודדים , ממש לא ! ( למרות שאפשר לפי דעתי לנצל את הראיון עם המודחים על מנת להבין יותר טוב את הלך הרוח בתוך הוילה ואת הדברים שאנחנו הצופים מחמיצים מבחינת הדינאמיקה הקבוצתית בוילה ) אבל לטעמי האישי מסתפקים שם בכל מיני ירידות מתחת לחגורה ובהערות והבחנות שנעשות בפורומים השונים . אם זה המצב אז לשם מה אני צריך את התוכנית הזו בטלבזיה ? מה הוא הערך הבידורי המוסף שלה ? לקחת את המודחים לחבוט בהם אחרי שהם כבר יצאו מהוילה ( וכנראה מחוייבים להתארח בתוכנית על פי חוזה ) זה בפירוש לירוק לבאר שתוכניות מהסוג הזה לוגמות ממנה . אבל בסופו של דבר אין מה להתווכח על טעם , מי שאוהב את התוכנית שימשיך להנות ממנה , היא פשוט לא הטעם שלי מהסיבות שפירטתי בשלל התגובות בנושא .