אין שום דימיוןבשני המקרים, אותם סרבנים מאמינים שיש עקרונות שבעיניהם הינם מקודשים מהשירות בצה"ל .
מי שטוען שאחד מהם צודק והשני טועה חייב באותה נשימה לתמוך באידאולוגיה של הסרבן שהוא תומך בו .
חבל שלא נתת לו קודם להתפתל.אין שום דימיון
סרבן ישראלי שלא מוכן לשרת ממשלה פשיסטית.
מוכן לשאת בצבא , שירת בצבא בסדיר ואולי בקבע ובמילואים.
חרדי לא מוכן לשרת, אין שום קשר מי הממשלה ומה התנאים.
החרדים הם גנבים ועברינים אין להם עניין לתרום משהו למישהו.
פה הטעות שלך, הם לא צריכים "לתרום" שומדבר.חרדי לא מוכן לשרת, אין שום קשר מי הממשלה ומה התנאים.
החרדים הם גנבים ועברינים אין להם עניין לתרום משהו למישהו.
האמת שהם, בפשטות, דווקא לא מפרים שום חוקפה הטעות שלך, הם לא צריכים "לתרום" שומדבר.
החוק קובע מפורשות, חובת גיוס בגיל 18.
הם, בפשטות, מפרים את החוק.
תגיד, מה אתה לא מבין במילה "מיציתי" ?האמת שהם, בפשטות, דווקא לא מפרים שום חוק. אם וכאשר הצבא יקרא למי מהם להתייצב והוא לא יעשה זאת, או אז זאת תהיה עבירה על החוק. אולם כל עוד "החרדים" לא נקראו לשירות, אין שום בעיה חוקית עם אי-התייצבותם באופן יזום והתנדבותי.
המילה הזאת לא מופיעה כאן למעלה, כך שלא הבנתי את הרלוונטיות. אבל... עושה רושם שאתה זה שלא כל כך מבין את המושג. אחרת, אם אכן מיצית כטענתך, מה אתה מתעקש להגיב לדברי? ואגב, אם כבר החלטת להגיב, למה שלא תנסה פעם להתייחס עניינית לנאמר? כאילו, אלא אם כן אתה בקטע של דיון בהבהרת המילה מיצית היום כמובןתגיד, מה אתה לא מבין במילה "מיציתי" ?
אתה עדיין מקשקש.המילה הזאת לא מופיעה כאן למעלה, כך שלא הבנתי את הרלוונטיות. אבל... עושה רושם שאתה זה שלא כל כך מבין את המושג. אחרת, אם אכן מיצית כטענתך, מה אתה מתעקש להגיב לדברי? ואגב, אם כבר החלטת להגיב, למה שלא תנסה פעם להתייחס עניינית לנאמר? כאילו, אלא אם כן אתה בקטע של דיון בהבהרת המילה מיצית היום כמובן.
טוב יקירי. תצטרך לסלוח לי, אבל אני לא בקטע של המשחקים העלובים שלך. כתבתי התייחסות עניינית לחלוטין לדבריך. אם וכאשר תחשוק נפשך ו/או תתעלה לרמה בה תהיה מסוגל לכך, אשמח לקרוא את תגובתך העניינית. משחקי "תסתום" ודומיהם, תצטרך לשחק עם עצמך.אתה עדיין מקשקש.
כשתבין - תסתום.
למה אתה מתייחס אליו?תגיד, מה אתה לא מבין במילה "מיציתי" ?
לפעמים, לעתים רחוקות, אני נוגע לרגע, לוודא שזה חי ולא צעצוע מכנילמה אתה מתייחס אליו?
שיקשקש את עצמו למוות.
זה בוט דביללפעמים, לעתים רחוקות, אני נוגע לרגע, לוודא שזה חי ולא צעצוע מכני![]()
אבל החרדים נקראים להתיצב וקורעים בפומבי את הצווים.האמת שהם, בפשטות, דווקא לא מפרים שום חוק. אם וכאשר הצבא יקרא למי מהם להתייצב והוא לא יעשה זאת, או אז זאת תהיה עבירה על החוק. אולם כל עוד "החרדים" לא נקראו לשירות, אין שום בעיה חוקית עם אי-התייצבותם באופן יזום והתנדבותי.
אז לגביהם תוכל לטעון שהם עוברים על החוק. כידוע, מדובר בקבוצה קטנה יחסית ולא שייך לדבר כאן על כלל החרדים (מה שממילא לא שייך, אבל גם על כלל בחורי הישיבות לא ניתן לדבר כאן).אבל החרדים נקראים להתיצב וקורעים בפומבי את הצווים.
קבוצה קטנה של מאות אלפים .אז לגביהם תוכל לטעון שהם עוברים על החוק. כידוע, מדובר בקבוצה קטנה יחסית ולא שייך לדבר כאן על כלל החרדים (מה שממילא לא שייך, אבל גם על כלל בחורי הישיבות לא ניתן לדבר כאן).
ממש לא. לא נשלחו "מאות אלפי" צווים ולא "נקרעו" מאות אלפי צווים. לא היה ולא נברא.קבוצה קטנה של מאות אלפים .
דובר על 10000 צווים אבל עובדות זה לחלשים.ממש לא. לא נשלחו "מאות אלפי" צווים ולא "נקרעו" מאות אלפי צווים. לא היה ולא נברא.
דובר על 14,000, אם אתה כבר רוצה לדייק. למעלה דיברת על "מאות אלפים". לא יודע (טוב בינינו, דווקא כן יודעדובר על 10000 צווים אבל עובדות זה לחלשים.
לגמרי.דובר על 14,000, אם אתה כבר רוצה לדייק. למעלה דיברת על "מאות אלפים". לא יודע (טוב בינינו, דווקא כן יודע) איך "עוּבדות" עובדות אצלך בראש, אבל מהיכן שאני בא 10,000 או 14,000 לא מגיע לרמה של "מאות אלפים"
.
אגב ה14,000 אם אינני טועה עדיין לא נשלחו. אכן דובר על כך, אבל בפועל נשלחו (הרבה) פחות לפי שעה.
כך או אחרת כאמור, גם אם תאמר שנשלחו 14K, אין לי שום בעיה עם זה. זה מאשר בדיוק את מה שכתבתי למעלה, אותה קבוצה שקיבלה צווים וקרעה אותם או לא תפעל לפיהם, עליה ניתן לומר שעברה על החוק. עליה ועליה בלבד. יעני לא "מאות אלפים" ולא כלל "החרדים", מה לעשות.
מיצינו.
אז לא קורעים בפומבי, משחקים את בנות היענה ומתעלמים מהצווים שקיבלו.דובר על 14,000, אם אתה כבר רוצה לדייק. למעלה דיברת על "מאות אלפים". לא יודע (טוב בינינו, דווקא כן יודע) איך "עוּבדות" עובדות אצלך בראש, אבל מהיכן שאני בא 10,000 או 14,000 לא מגיע לרמה של "מאות אלפים"
.
אגב ה14,000 אם אינני טועה עדיין לא נשלחו. אכן דובר על כך, אבל בפועל נשלחו (הרבה) פחות לפי שעה.
כך או אחרת כאמור, גם אם תאמר שנשלחו 14K, אין לי שום בעיה עם זה. זה מאשר בדיוק את מה שכתבתי למעלה, אותה קבוצה שקיבלה צווים וקרעה אותם או לא תפעל לפיהם, עליה ניתן לומר שעברה על החוק. עליה ועליה בלבד. יעני לא "מאות אלפים" ולא כלל "החרדים", מה לעשות.
מיצינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.