מה ההבדל

מה ההבדל

בין הפורום הזה לפורום של YNET? כל המשתתפות כאן משתתפות גם שם, כל אחת מעלה את העבודות שלה פעמיים, מקבלת את אותן תגובות פעמיים מאותן משתתפות... מגוחך... איפה הפורום האינטימי והנעים של נעמה? חבל... מי עוד חושב כמוני?

גם בפורום הקודם השתתפו אותן משתתפות

אולי עכשיו נוספו עוד אבל כל המרבה הרי זה משובח. גם בעיני הפורום ההוא היה יותר נעים לעין וידידותי, אבל זו לא החלטה שלנו ומי שלא נעים לו פה לא חייב להכנס.

אורליהו

New member
אכן, גם לי לוקח זמן להסתגל לשינוי.

מבול ההודעות החדשות בכל פעם שנכנסים מבלבל, מחד, ומעשיר, מאידך. וכאמור- זה מה שיש, ועם זה ננצח (או שלא..)

milat1

New member
מסכימה עם vasos

כאן זה יותר המוני. גם לי הפורום הקודם היה יותר נוח ונעים (ואסתטי). אני רוצה להציע כאן לנעמה ולשרון, כדי לשפר את זה: אולי לצמצם את שרשור המחמאות למי שמעלה עבודות, כבר כאשר מגיע ל-10 תגובות, במקום לחכות ל-40 תגובות. כל מי שרוצה להמשיך להגיב יוכל להכנס לשרשור. כך יהנו גם מי שהעלתה עבודה ורוצה התייחסות. גם כל הקולגות שעדיין רוצות לברך. וגם האחרים שיוכלו לדפדף הלאה... לי איכות של ביקורת עדיפה מכמות. בתודה מראש על ההתייסות. מילת

דעה אישית...../images/Emo140.gif

ראשית, הפורום של YNET הוא פורום לאוהבי אומנות בכלל. מדוע שלא להשתתף בשני הפורומים או ביותר? זה מותר ואפילו רצוי. ההשראה והרעיונות תמיד רצויים! והפורום שלנו? הוא הפורום המקצועי הטוב ביותר בארץ! ככה מתעדכנים בדברים הכי חדשים, מהאנשים הכי מקצועיים שיש בתחום, האמנים הכי טובים מרוכזים במקום אחד, אפשר להתייעץ לשאול והכל בתחום שלנו. לגבי הממשק, אני מציעה לכם, מנסיון, לקחת את הזמן. לוקח קצת זמן להתרגל לסדר ההודעות, להקפצות, זה לא נורא כמו שחושבים. קצת מבלבל בהתחלה אבל זה לטובה בשבילנו ובשביל נעמה שמימנה את הפורום באתרה עד כה. ולגבי התגובות, אני יודעת בודאות שישנם אנשים שאינם גולשים בשני הפורומים. תנו צ'אנס לפורום, הוא בית נהדר לכל אוהבי החימר הפולימרי!

milat1

New member
לא שללנו שום דבר! רק יש ביקורת

והצעות לשיפור. זה לגיטימי! ואפילו יכול לקדם בסופו של דבר! כשכולם אומרים אמן, עלולים להחמיץ דברים. וזו הייתה הכוונה שלי, לשפר. אני מסכימה עם איריס בהחלט בקשר למקצועיות של הפורום ולעושר וכל הדברים הטובים. אני מרגישה שאחרי שהייתי קצת "רדומה" ביצירה יש לי עכשיו תנופה גדולה. כתוצאה מהצטרפות לפורום - עוד כשהיה אצל נעמה באתר. אגב, אני השוויתי בין הפורום כאן בתפוז, לעומת קודם, אצל נעמה. אני לא מבינה/מכירה לאיזה פורום אתם מתכוונות ב-ynet. מילת

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifאיריס יקירתי..את יודעת באיזו צרה

נמצאות אלו שכמוני, עוסקות בכל מיני אומנויות שימושיות??
כל יום יש לי ג'וב... אפילו כמה פעמים... כללי - ווינט, תפוז (ולפעמים גם MSN)... קומונת החרוזים של מעין.. (עכשיו פתחו גם פורום - קרבות מנהלים...חחח) קומונת הסריגה - יש 3 לפחות עכשיו זה פורום סריגה... שימושית מתחילים... החלפת מפיות.... רהיטי קרטון.....(מסתכלת ומקנאה...) עבודות בית.... (גם כן כמה...) למי נשאר זמן לעשות משהו?? ובכלל, אני אוהבת לשחק ששבש באינטרנט ועכשיו גם קנסטה.... ומה עם גלישות לכל האתרים - קישורים שמעלים בכל הפורומים האלה??
אני כבר מתגעגעת לימים ששיוועתי לפיסת אינפורמציה ורעיונות!! ווי ווי ווי איזה צרות!! שנדע רק כאלה!!
עירית

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif גינג'ר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נהנתי לקרוא את שכתבת . . .גם אני במצב די דומה לשלך. . .

לא מכריחים אף אחד

הפורום הזה נועד רק למי שנעים לו להיות כאן. לא זכור לי שהיית שותפה לפורום הקודם ואם היית בכינוי אחר אז מוזמנת להגיד מהו היה כדי שיהיה מכובד להתייחס למה שאת אומרת, לא צריך להסתתר מאחורי כינויים הפורום גדל וזה דורש זמן להתרגל, זה לא נכון שיש בו רק אנשים מווינט יש בו ריכוז של שני הפורטלים ועוד של אנשים חדשים שהמחבר את כולם הוא לא הפורטל שממנו הם באו אלא האהבה לחומר שבו עוסק הפורום. מזמינה אותך שוב, להתיישב ולהנות מהדברים היפים שקורים כאן, לשאוב השראה מהעבודות היפות של האנשים ולתרום גם את חלקך. יום נעים נעמה

zviagil

New member
../images/Emo24.gifמסכימה עם נעמה

ככל שיש יותר משתתפים ניתן גם ללמוד ולהפרות והרי זו המטרה. אם כל אחד יתרום כמיטב יכולתו למען שאר חברי הפורום אין ספק שכולנו נצא ברווח. צביה

למעלה