מה ההבדל

נכון, לוקח זמן להתרגל לפורום החדש

ונכון שהקודם היה בהרגשה לחות יותר אינטימי... אבל בואו נסתכל על הצדדים החיוביים. בתפוז יש עשרות אלפי גולשים מספיק שאחדים מהם נכנסים לפה כל יום והנה מכורים חדשים ליצירה המהנה ביותר בעולם. זה לא נהדר שעוד ועוד אנשים ניחשפים לחימר הפולימרי והכל בזכותינו?
אני למשל...בתחילת דרכי הגעתי לתפוז לפורום שימושית בכדי לשאול שאלות ומי ענו לי? נעמה, שרון ורביד... עד היום אני זוכרת לטובה את המקצועיות והסבלנות שבה התייחסו הבנות לתשובותיי, ועל כל זה תודה ענקית

אילאיל את ח'ורגת אותי עם הבובות האל

האלה! הכל מושלם בהן, הכל! הצבעוניות, הצורה הפשטות..... 'תעלפת מהן!

פינקי 1

New member
לא כולם נכנסים ל- YNET והפורום נשאר

נעים ומפרגן וגם אם מעלים את העבודות 1000 פעם הכוונה היא להפרייה הדדית ואני לפעמים מעלה עבודות שמהוות השראה לאנשים אחרים למרות שאני לא מומחית בכלל בפימו אבל עושה את העבודות שלי בתור תחביב נטו למלא חלק מהיום להנות מכמה שעות איכות שלי עם הפימו להפעיל את היצירתיות , גם אם לפעמים העבודות לא זוכות לתגובות המוניות ואם כבר יש תגובה המונית זה מחממם את הלב ונותן רצון להמשיך וליצור , ואני יכולה להעיד שבזכות כמה אנשים כמו נעמה , רונית, שרון התחברתי לפימו כמו שמתחברים בערך לאינפוזיה אז אני חושבת שזה לא נורא להעלות את העבודות כי בסה"כ הכל נעשה מתוך בחירה ולא איכפת לי לראות את העבודות גם כאן וגם באומנות שימושית וצריך לזכור שלא יורקים לבאר שממנה שותים כי הרי דרך אומנות שימושית הגענו לאן שהגענו וטוב שכך וטוב שיש לנו בית לאוהבי הפימו , בכל פעם שאני רואה את ההתארגנות שקיימת בארה"ב - אנחנו לא פחות מזה

למעלה