מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
זה משהו אחר,זה בגלל החוק שלהם שבכמה מדינות שמתחת לאיזה סכום מסוים אין כלא או משהו כזה.בטריטוריות נגועות בארה"ב כבר סוגרים חנויות כי הבינו שמרוב בוזזים אין סיכוי להרוויח
זה משהו אחר,זה בגלל החוק שלהם שבכמה מדינות שמתחת לאיזה סכום מסוים אין כלא או משהו כזה.בטריטוריות נגועות בארה"ב כבר סוגרים חנויות כי הבינו שמרוב בוזזים אין סיכוי להרוויח
למה אתה משקרתמצית וניל וזעפרן כמעט ואין אמיתי בישראל
אולי בגלל ראש השנהאבל למה שגנב יגנוב דווקא דבש?
כדי לפתוח את השנה עם עבירות מלוא החופן?אולי בגלל ראש השנה
זה לפני יום כיפורכדי לפתוח את השנה עם עבירות מלוא החופן?
מה? מאכילים דבורים בחלב?יום כיפור זה מקצה שיפורים, זה לא הזמן להתחיל לאגור עבירות חדשות
שים לב שדבורי דבש ישראלי לא מאכילים בחלב - ובחו"ל כן
אז אם באזהרות האלרגנים כתוב "עלול להכיל חלבוני חלב" - זו הסיבה.
צפה בקובץ המצורף 116036
חלב משוחזר עם קצת אנזים לפירוק הלקטוז (שהן לא יכולות לעכל)מה? מאכילים דבורים בחלב?
מי סוכר זה זול - אבל התוצאה היא דבש מהול בסוכר: איכות נמוכה.כאשר יש תקופה שאין צוף מאכילים דבורים במי סוכר וזה גם זול.
אז למה חלב?
צלצלתי ליד מרדכי,מה? מאכילים דבורים בחלב?
כאשר יש תקופה שאין צוף מאכילים דבורים במי סוכר וזה גם זול.
אז למה חלב?
אתה לא צריך לצלצל, זה כתוב על האריזהצלצלתי ליד מרדכי,
הדבש שלהם מעורבב עם דבש מחו"ל כי אין מספיק צוף כאן.
ויכול להיות שאת הדבורים מחו"ל לפעמים מאכילים בחלב.
בתיאוריה .אתה לא צריך לצלצל, זה כתוב על האריזה
עכשיו הם אומרים שהם מערבבים
רק לא אומרים באיזה יחס
מה שאומר שכמות הדבש הישראלי יכולה להיות פחות מ1 אחוז.
זה בכל העולם ככה: כשאין פרחים והדבורים מתחילות לרעוב, מתירים כמות קטנה של מי סוכר.אגב, גם הדבש הישראלי או לפחות בעבר כשהיה דבש ישראלי
היו מאכילים את הדבורים בכל מני דברים לא טיבעים
לא חלב, אלא מי סוכר,
שמים ליד הכוורת כלי האכלה עם מי סוכר
והדבש שיוצא לא מגיע מפרחים אלא מסוכר לבן
כשמערבבים עם דב"ש מחו"ל. בארץ לא נהוג להאביס דבורים בחלב, מטעמי כשרות כמובןועל הדבש של יד מרדכי כתוב : עלול להכיל שאריות חלב
בתיאוריה .אתה לא צריך לצלצל, זה כתוב על האריזה
עכשיו הם אומרים שהם מערבבים
רק לא אומרים באיזה יחס
מה שאומר שכמות הדבש הישראלי יכולה להיות פחות מ1 אחוז.
זה בכל העולם ככה: כשאין פרחים והדבורים מתחילות לרעוב, מתירים כמות קטנה של מי סוכר.אגב, גם הדבש הישראלי או לפחות בעבר כשהיה דבש ישראלי
היו מאכילים את הדבורים בכל מני דברים לא טיבעים
לא חלב, אלא מי סוכר,
שמים ליד הכוורת כלי האכלה עם מי סוכר
והדבש שיוצא לא מגיע מפרחים אלא מסוכר לבן
כשמערבבים עם דב"ש מחו"ל. בארץ לא נהוג להאביס דבורים בחלב, מטעמי כשרות כמובןועל הדבש של יד מרדכי כתוב : עלול להכיל שאריות חלב
הם מכרו את המותג למישהו אחר , ככה שמעתי.צלצלתי ליד מרדכי,
הדבש שלהם מעורבב עם דבש מחו"ל כי אין מספיק צוף כאן.
ויכול להיות שאת הדבורים מחו"ל לפעמים מאכילים בחלב.
לפני 10 שנים אני עזרתי לשני חברי ילדות שלי שהיו כוורנים בישראלצלצלתי ליד מרדכי,
הדבש שלהם מעורבב עם דבש מחו"ל כי אין מספיק צוף כאן.
ויכול להיות שאת הדבורים מחו"ל לפעמים מאכילים בחלב.
אני קונה דבש בישראל אבל אורגני.לפני 10 שנים אני עזרתי לשני חברי ילדות שלי שהיו כוורנים בישראל
לעבור לניו זילנד
כבר אז הם אמרו שכל התחום הזה מת בישראל
ואין שום אפשרות לייצר דבש אמיתי בישראל
אין דבר כזה דבש אורגני בישראל !!!אני קונה דבש בישראל אבל אורגני.
ז"א יש דבש בישראל אבל הוא אמור להיות במחיר מאוד גבוה בגלל חוסר.
קנוניה בקיצור:יום כיפור זה מקצה שיפורים, זה לא הזמן להתחיל לאגור עבירות חדשות
שים לב שדבורי דבש ישראלי לא מאכילים בחלב - ובחו"ל כן
אז אם באזהרות האלרגנים כתוב "עלול להכיל חלבוני חלב" - זו הסיבה.
צפה בקובץ המצורף 116036
בדקתי את צנצנת דבש מפרחי אשלים (אני מקפיד לקנות רק אשלים)קנוניה בקיצור:
"בשנת 2017 התפרסם ראיון של העיתונאי ניר גונטז' עם יאיר שוורץ, בכיר בהנהלת המפעל, וחבר קיבוץ מרדכי, בו הודה שוורץ כי הדבש בצנצנות המשווקות על ידי מכוורת יד מרדכי אינו דווקא דבש תוצרת יד מרדכי בפרט, או תוצרת ישראל בכלל. למעשה, על פי דבריו, יש אפשרות כי 65% מהדבש הנמכר על ידי יד מרדכי אינו תוצרת הארץ. שוורץ סירב למסור כמה טונות דבש מייבאת המכוורת מדי שנה"
מכוורת יד מרדכי – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.