מה הולך פה?

מה הולך פה?

לא נכנסתי יומיים בגלל ל"ג בעומר אז כל ההודעות השתנו? חחח... היה ממש כיף אתמול... נשארנו כל הלילה עד הבוקר וכולם כיבו את המדורות שלהם ובאו אלינו... תמיד אמרתי שהמדורה שלנו הכי שווה!
וגם בפעם הראשונה החזקתי מעמד לותיקין! נכון שאני צדיקה?!

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

מעמד לותיקין? הסבר בבקשה לאלו שפחות צדיקים... כמובן שהמדורה שלכם (או שלכן?) הכי שווה.... (ככה זה שאני בשטח... היית מעדיפה את המצב בתקופה שלא הייתי כאן?
)

mar blue sky

New member
ואוו מדורה!../images/Emo117.gif

לילדה תל אביבית שכמוני לא היתי מדורה כבר 3 שנים ואני מתגעגעת!!!!! אבל היה כיף הלכנו לראות ספידרמן 3 ואז באו אליי ובצורה ספונטנית לחתוטין זה הפך למסיבת פיג'מות\ ערב בנות והיה ממש נחמד! אבל בכול זאת מדורה זה כיף!!!!! (באמת מה זה ותיקין?)

הצחקת אותי...

כשאמרתי "החזקתי מעמד לוותיקין" התכוונתי שהחזקתי מעמד (זאת אומרת, שרדתי)... הגדרת "מילון ספיר" (המילון הכי קרוב אליי): "עומד בפני, אינו מתמוטט". וותיקין זה תפילת שחרית מוקדמת מאוד, מה שנקרא "עם הנץ החמה" כלומר ברגע שהשמש כבר עלתה מספיק כדי להתחיל את התפילה. משפט מויקי (חסכתי לכם את הלינק): "זמן הזריחה נחשב לזמן הטוב ביותר להתפלל תפילת שחרית, על פי הפסוק "יִירָאוּךָ עִם שָׁמֶשׁ..." לכן כתבתי שאני צדיקה...

MajorWinters

New member
טוב. זכותו...

רב האנשים בעולם לא חכמים (לאו דווקא באותו הקשר), ורב האנשים בעולם אהבו את פרק 20 של הירוז למרות הבולשיט שמכרו להם. אז מה? לך לראות אותו, עם חברים. חשוב. עם חברים. כדאי אבל עוד שבועיים כשהאולמות יהיו ריקים יותר... וככה תוכל להגיד כל בדיחה שתהיה לך, ויהיו לך המון, כי הסרט הזה פשוט מחורבן. It's beyond crap

RichardSmith

New member
אולי מופנה לאנשים אחרים...

כמו שקשה להגיד שהטלטאביס זאת סדרה למבוגרים...

RichardSmith

New member
ואם כן, אז?

שני אנשים טוענים שהסרט גרוע, כמה מיליארדים של דולרים טוענים ההפך... לא שאני הולך לבדוק אם הסרט טוב או לא, אישית הולך עם הדעה שלכם.

מתן4ל

New member
אז יש כאן כשל לוגי מסוג היפוך סיבה ותוצאה

זה הולך ככה: לענות על השאלה למה חתול מת - "דרסו אותו" זה בסדר. התשובה החתול מת כי רופא קבע שהוא מת לא נכונה. (הרופא קבע שהחתול מת *בגלל* שהחתול מת - אילו הרופא היה קובע שהחתול חי הוא היה נשאר מת) אותו דבר זה שכשהרבה אנשים רואים סרט הוא לא הופך אותו לטוב* התשובה שלך הייתה צריכה להיות משהוא שכן הופך את הסרט לטוב (למשל העלילה שלו הייתה טובה) *אבל זה כן הופך אותו למפורסם וזה כן גורם לאנשים לראות אותו רק בגלל שחברים שלהם ראו אותו... נ.ב. גם בטענה הנגדית ("הוא פשוט גרוע.") מצאתי כשל לוגי אבל אני אשאיר לך למצוא אותו לבד

RichardSmith

New member
לא בדיוק...

כי לא הגדרת מה זה "טוב"... המפיקים מגדירים סרט טוב סרט שהכניס להם כסף... למה אחרת?

למעלה