אני לא יודע אם זו הודעה אחרונה שלך או לא (לפי סדר כרונולוגי), ובכנות אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת, אז אני רק אניח את זה פה:אגב, זה קצת אירוני שאתה קורא לי ״בכיין טוויטר״ כשלאורך השרשור הזה אתה מבכיין בלי סוף
לא ברור לי מה ניסית להראות פה - שבכייני הטוויטר צודקים? או שנסיון להקדים את התרופה למכה של התאגיד מוצדק?אני לא יודע אם זו הודעה אחרונה שלך או לא (לפי סדר כרונולוגי), ובכנות אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת, אז אני רק אניח את זה פה:
Twitch backtracks after outcry for using 'gender neutral' term 'womxn'
The streaming platform said it had changed its spelling of "women" to be more gender neutral.www.bbc.com
זו דוגמה מצוינת למה שקורה כשנותנים לתאגידים לנהל מוסר ע"י שליטה בשפה.
למי שאין כוח לקרוא:
Twitch ניסו להפוך את המילים "אשה \ נשים" למילה נייטלרלית מבחינת מין, והתוצאה היית שהם עצבנו דווקא את הציבור שאותו ניסו "לכלול".
שוב אתה מבלבל ״הבנה״ עם ״הסכמה״. ״טוב״ ו״נכון״ אלה מושגים יחסיים ואנחנו יכולים להסכים או לא להסכים עליהם עד מחרתיים.כנראה שבזבזתי ביטים, כי אתה לא תבין...
כי אתה כנראה אשכרה חושב שמה שטוויצ' עשו היה טוב ונכון...
זה עצוב מאוד שאתה ואחרים כמוך לא קולטים את זה עדיין: טראמפ נבחר בדיוק בגלל שהוא ניצל את השיטה:
כל השנאה שהוא הפיץ נבעה מכך שבמקום לבדוק את הצדק של התשתית, אנשים רק רצו לתת בראש למי שהם לא אוהבים.
היום שחקנית מפוטרת כי היא השוותה שמאלנים לנאצים, מחר 20 מתכנתים יפוטרו כי הם משווים ימניים לנאצים.
למה בעיניך זה או חופש דיבור מוחלט שכולל למשל הערות שוביניסטיות או הומופוביות (למשל) או סתימת פיות מוחלטת?אין לי מושג מי זה האדם הזה, ולא נתקלתי בפוסט שאתה מדבר עליו.
אני מנחש לפי התגובה של חזי שזה המייסד של WAZE? זה שניצל את קהילת הנהגים בארץ כדי לגרוף הון תועפות בהטחה שתהיה להם תוכנת ניווט חופשית (במובן של חופש הדיבור ולא בירה חינם), ובמקום זה נעל את עבודת הקהילה כדי למכור חברה?
רק בגלל המעשה הזה לא הייתי מקשיב במיוחד למה שהוא כותב.
אגב, למיטב זיכרוני יש תביעה נגד גוגל בעניין הזה, רק ששנים לא שמעתי מה קורה בנושא.
בכל אופן, אף פעם לא הייתי בארה"ב ואף פעם לא עבדתי בארה"ב, אבל מחדשות ופוסטים שאני רואה וקורא נראה ששם ה-PC מזמן יצא מכלל שליטה.
אנשים גם בתעשיית התוכנה, גם בתעשיית הקולנוע (אפילו בכירים) יכולים לאבד את עבודתם בגלל ציוץ או מייל אחד לא זהיר.
יש עמדות, שלמרות שאמורות להיות מכוסות בתיקון הראשון לחוקת ארה"ב נחשבות ע"י "ההמון הזועם" לפליליות, וגם אם החוק לא מעניש אותם, פשוט עושים לאנשים האלה לינץ'.
צריך לזכור גם, שתרבות ה-PC לא מתאימה לארץ ישראל.
יש פה ערבוב של תרבויות מזרח, מערב, דרום, צפון, מה שתרצה. זה לא מסתדר לנו.
אנשים פה חיים מצוין עם בדיחות גסות, ולרוב, במיוחד הדור המבוגר יותר, לא נפגעים מכל הערה והערה, גם אם אינה במקומה.
ואני חושב שטוב שכך.
אולי זה לא נעים לשמוע קללות, הערות שוביניסטיות, וכל מיני דעות חשוכות, אבל זה עדיף אלפי מונים על משטרת מחשבות, והתוצאות האפשריות של סתימת פיות.
הנה דוגמה קומית שמתקרבת למציאות:
מצחיק - רק עכשיו קלטתי שהסמל על המכונה שנותנת קנס על קללות נראה כמו הסמל של Debian
מסכנים הקומיקאים חסרי ההשכלה...אין לי מושג מי זה האדם הזה, ולא נתקלתי בפוסט שאתה מדבר עליו.
אני מנחש לפי התגובה של חזי שזה המייסד של WAZE? זה שניצל את קהילת הנהגים בארץ כדי לגרוף הון תועפות בהטחה שתהיה להם תוכנת ניווט חופשית (במובן של חופש הדיבור ולא בירה חינם), ובמקום זה נעל את עבודת הקהילה כדי למכור חברה?
רק בגלל המעשה הזה לא הייתי מקשיב במיוחד למה שהוא כותב.
אגב, למיטב זיכרוני יש תביעה נגד גוגל בעניין הזה, רק ששנים לא שמעתי מה קורה בנושא.
בכל אופן, אף פעם לא הייתי בארה"ב ואף פעם לא עבדתי בארה"ב, אבל מחדשות ופוסטים שאני רואה וקורא נראה ששם ה-PC מזמן יצא מכלל שליטה.
אנשים גם בתעשיית התוכנה, גם בתעשיית הקולנוע (אפילו בכירים) יכולים לאבד את עבודתם בגלל ציוץ או מייל אחד לא זהיר.
יש עמדות, שלמרות שאמורות להיות מכוסות בתיקון הראשון לחוקת ארה"ב נחשבות ע"י "ההמון הזועם" לפליליות, וגם אם החוק לא מעניש אותם, פשוט עושים לאנשים האלה לינץ'.
צריך לזכור גם, שתרבות ה-PC לא מתאימה לארץ ישראל.
יש פה ערבוב של תרבויות מזרח, מערב, דרום, צפון, מה שתרצה. זה לא מסתדר לנו.
אנשים פה חיים מצוין עם בדיחות גסות, ולרוב, במיוחד הדור המבוגר יותר, לא נפגעים מכל הערה והערה, גם אם אינה במקומה.
ואני חושב שטוב שכך.
אולי זה לא נעים לשמוע קללות, הערות שוביניסטיות, וכל מיני דעות חשוכות, אבל זה עדיף אלפי מונים על משטרת מחשבות, והתוצאות האפשריות של סתימת פיות.
הנה דוגמה קומית שמתקרבת למציאות:
מצחיק - רק עכשיו קלטתי שהסמל על המכונה שנותנת קנס על קללות נראה כמו הסמל של Debian
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.