בדקי מסרים.
נ נמש לנצח New member 5/11/04 #69 גיטריסטים ../images/Emo99.gif... חיילים פעם היה עושה לי את זה.. כבר לא ממש. ג'ינג'ים מתופפים פעם היה יותר מהיום [כנראה בגלל החבר לשעבר...] אנשים שאנטים כאלה.. [נו מכנסי דייגים, חולצות גזורות וכאלה.. ]
גיטריסטים ../images/Emo99.gif... חיילים פעם היה עושה לי את זה.. כבר לא ממש. ג'ינג'ים מתופפים פעם היה יותר מהיום [כנראה בגלל החבר לשעבר...] אנשים שאנטים כאלה.. [נו מכנסי דייגים, חולצות גזורות וכאלה.. ]
נ נ מ נ מ New member 5/11/04 #70 ייאי! מממ חיילים, שוטרים, כבאים (יש להם אחלה צינור ) (מדים וכאלה עושים לי את זה), מצילים (גם כמה שפחות מדים עושה לי את זה), דיג'י (יא אני כמו לילוש) ורקדנים...
ייאי! מממ חיילים, שוטרים, כבאים (יש להם אחלה צינור ) (מדים וכאלה עושים לי את זה), מצילים (גם כמה שפחות מדים עושה לי את זה), דיג'י (יא אני כמו לילוש) ורקדנים...
M Mrs big New member 5/11/04 #71 זה לא מקצועות עבודה אבל.. חכמים. ציניים[אבל במידה]. מצחיקים[הכוונה שהם גורמים לי לצחוק, לא שהם ליצני הכיתה. :|].
זה לא מקצועות עבודה אבל.. חכמים. ציניים[אבל במידה]. מצחיקים[הכוונה שהם גורמים לי לצחוק, לא שהם ליצני הכיתה. :|].
J juggernaut New member 5/11/04 #79 הרוב פה אוהבות חיילים...אמרו לי שזה בגלל המדים...ושהן בחיים לא ראו חייל מכוער...
ב במבה בהפרעה New member 5/11/04 #86 אם לא בגלל המדים, [והנשק] אז בגלל מה? זה בערך הדבר היחיד שמבדיל אותם מאזרחים [חוץ מהפעולות, אבל זה לא משהו שאנחנו רואים וזה] ואני ראיתי חיילים מכוערים. :|
אם לא בגלל המדים, [והנשק] אז בגלל מה? זה בערך הדבר היחיד שמבדיל אותם מאזרחים [חוץ מהפעולות, אבל זה לא משהו שאנחנו רואים וזה] ואני ראיתי חיילים מכוערים. :|
D Dream Of Reality New member 5/11/04 #74 ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif חיילים. אבל לא כל חייל. שיהיה לו גוף מעוצב, חמוד כזה.לא שרירי, לא אוהבת. ושיהיה לו גלח וגיטריסטים, אח, זה כלכך סקסי במיוחד בסיסטים
../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif חיילים. אבל לא כל חייל. שיהיה לו גוף מעוצב, חמוד כזה.לא שרירי, לא אוהבת. ושיהיה לו גלח וגיטריסטים, אח, זה כלכך סקסי במיוחד בסיסטים
A Amit Remmus New member 5/11/04 #91 נה נה בננה ../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gif חבר שלי בסיסט
ע עדידית New member 5/11/04 #76 חנונים ../images/Emo187.gif וגם מוזיקאים דווקא גיטרה הכי פחות עושה הכי גררר זה פסנתר וסקסופון .. ואנשים חכמים מאד וחריפים
חנונים ../images/Emo187.gif וגם מוזיקאים דווקא גיטרה הכי פחות עושה הכי גררר זה פסנתר וסקסופון .. ואנשים חכמים מאד וחריפים
A Angel Of Darknest New member 6/11/04 #108 אני אוהב אותך עכשיו. אתה לא יודע, כמה התאמצתי לשתוק, אבל תמיד יהיה מישו שיעשה את זה במקומי P: