שלא תהיה עבודה.. שלא יהיו לי אוטובוסים לעבודה..הכי גדול שלכם מהסגר הקרוב?
אם כול אהבתי לנכדות.הכי גדול שלכם מהסגר הקרוב?
לא הכל בחיים זה אישי... למרות שנדמה שחברתיתהכי גדול שלכם מהסגר הקרוב?
כדי שהסבתות ינוחו לקראת חופשת פסחלא הכל בחיים זה אישי... למרות שנדמה שחברתית
אנחנו בנסיגה עצומה...
ובמקום שהציבור בישראל יתאחד מול המגיפה (ואני מאמינה
שאנחנו נמצאים בתקופת מגיפה), כל צייצן משתף עם כלי התקשורת
שהמטרות הפוליטיות שם ברורות...
אבל - אם יש אחד בישראל שלא מבין שאת הנזקים הכלכליים ישלמו
בסופה של מגיפה כלל אזרחי המדינה מי באופן ישיר ומי באופן עקיף חי בללהלנד...
עד הגרוש האחרון יגבו מאיתנו...
אז - רוצים סגר??? אהלן וסהאלן... דצמבר ינואר למה בחול המועד סוכות???
החשש הכי גדול שלי מהסגר הוא, שלא אוכל לבקר אצל המסג'יסטית שלי מבת ים כמדי שבוע.הכי גדול שלכם מהסגר הקרוב?
תסמוך הם יגיעו.שהילדים לא יצליחו להגיע לסעודות החג (אבל החשש די על אש קטנה, סומך עליהם ).
בונה על זה .תסמוך הם יגיעו.
נדבר אחרי החג, ועדכן.בונה על זה .
כרגיל, אתה כותב בעמימות. אם הילדים שלך יעברו על תקנות הסגר בכדי להגיע אליך, יחזק את עובדת היותך גם צבוע ממדרגה ראשונה. [לא רק בגלל המקרה הזה]. וזאת מפני שאתה חוזר פעם אחר פעם שאתה חושש שיאיינו את התקנות. [הממשלה או האזרחים, אין הבדל במקרה הזה].שהילדים לא יצליחו להגיע לסעודות החג (אבל החשש די על אש קטנה, סומך עליהם ).
והנה תראה בכל זאת איזה יופי. על אף ה"עמימות" שלי כהגדרתך (מה זה בכלל אומר?) אתה כבר השני שמבין מצוין את דברי (או ליתר דיוק, השני שמגיב ומעיד בכך על הבנתו) .כרגיל, אתה כותב בעמימות.
שום צביעות אין בדברי, אבל בשביל להבין זאת, תצטרך לנסות לקרוא את הדברים כהווייתם. כלומר, לא מתוך חיפוש אחר הפסיק שאיתו תוכל לתקוף, להשמיץ, להשחיר, להגחיך, ושאר מנהגיך. אלא פשוט לקרוא. דברים פשוטים אני כותב. באמת לא מסובכים להבנה (והנה הוכחת זאת כבר קודם ).אם הילדים שלך יעברו על תקנות הסגר בכדי להגיע אליך, יחזק את עובדת היותך גם צבוע ממדרגה ראשונה. [לא רק בגלל המקרה הזה]. וזאת מפני שאתה חוזר פעם אחר פעם שאתה חושש שיאיינו את התקנות. [הממשלה או האזרחים, אין הבדל במקרה הזה].
חחחחח הגרפומניה שלך לא מרפה ממך......כמה שאתה יכול לקשקש במקום לומר איך ילדיך יגיעו אליך בלי לשבור את הסגר.והנה תראה בכל זאת איזה יופי. על אף ה"עמימות" שלי כהגדרתך (מה זה בכלל אומר?) אתה כבר השני שמבין מצוין את דברי (או ליתר דיוק, השני שמגיב ומעיד בכך על הבנתו) .
שום צביעות אין בדברי, אבל בשביל להבין זאת, תצטרך לנסות לקרוא את הדברים כהווייתם. כלומר, לא מתוך חיפוש אחר הפסיק שאיתו תוכל לתקוף, להשמיץ, להשחיר, להגחיך, ושאר מנהגיך. אלא פשוט לקרוא. דברים פשוטים אני כותב. באמת לא מסובכים להבנה (והנה הוכחת זאת כבר קודם ).
אכן, אני מתנגד ("חושש" מעולם לא כתבתי למיטב זכרוני, אבל זה לא ממש עקרוני) לכך שיאיינו את הסגר בהקלות שיהפכו אותו לבלתי מועיל. הבנת זאת מצוין. אכן, אני גם אשמח אם ילדי יהיו אצלי בסעודות החג. אפילו את זה הצלחת להבין .
צביעות אין כאן. אפילו לא קרוב . אבל כאמור, צריך לקרוא מתוך רצון לקרוא ולא מתוך רצונות אחרים, בשביל להבין זאת.
א. תצטרך לסלוח לי, אבל אני לא ממש מרגיש צורך מיוחד לספק את מאווייך על-ידי כתיבת דברים שאתה רוצה לשמוע.... איך ילדיך יגיעו אליך בלי לשבור את הסגר.
אתה אולי לא שם לב, אבל אתה כותב המון [גרפומן כבר אמרתי] בלי לומר כלום. בזה אתה מצטיין.א. תצטרך לסלוח לי, אבל אני לא ממש מרגיש צורך מיוחד לספק את מאווייך על-ידי כתיבת דברים שאתה רוצה לשמוע.
ב. היכן ראית אותי כותב שילדי יגיעו אלי בלי להפר את הסגר?
כרגיל, הודעה שמתומצתת למתן ציונים ללא מילה אחת עניינית.אתה אולי לא שם לב, אבל אתה כותב המון [גרפומן כבר אמרתי] בלי לומר כלום. בזה אתה מצטיין.
אני גם רואה שגידלת תלמיד לגמרי לא רע. מר אדון מקסים45.
שתהיה לכם שנה טובה.
אם תשובתה של חורזת הייתה נכונה גם אלי או לכוונתי, אני מניח שאכן יכולתי לכתוב זאת כך.אם חברינו היקר , מר אדון הרינגטון היא אומר זאת במקום לטרוח כ"כ הרבה בכדי להראות עד כמה הוא מתוחכם זה היה נגמר כבר שם.
ראי כמה פשוט וקצר את כתבת.
שנה טובה. הרבה בריאות.כרגיל, הודעה שמתומצתת למתן ציונים ללא מילה אחת עניינית.
אני מניח שיבוא יום ומישהו יסביר לי מדוע אתה נוהג כך מהיום הראשון שנפגשנו כאן לפני מספר שבועות. עד שזה יקרה, אין לי אלא לרחם על מי שזה עיקר עיסוקו.
אם תשובתה של חורזת הייתה נכונה גם אלי או לכוונתי, אני מניח שאכן יכולתי לכתוב זאת כך.
אלא שכבודה של חורזת במקומו מונח, אבל אין כל קשר בין תשובתה לדעתי בעניין. פשוט? אכן, לחלוטין. בדיוק כמו תמיד. כשמישהו מגיב רק מתוך רצון/נסיון להשמיץ/להשחיר וכו', אלה התוצאות.
אין לי אלא לקוות שיבוא יום ותדע להתגבר ולהתבגר לתגובות ענייניות יותר.
מלאכת מחשבת.כרגיל, אתה כותב בעמימות. אם הילדים שלך יעברו על תקנות הסגר בכדי להגיע אליך, יחזק את עובדת היותך גם צבוע ממדרגה ראשונה. [לא רק בגלל המקרה הזה]. וזאת מפני שאתה חוזר פעם אחר פעם שאתה חושש שיאיינו את התקנות. [הממשלה או האזרחים, אין הבדל במקרה הזה].
אין גם שום צביעות אם הורה ייחל לכך שילדיו יפרו את הסגר כדי להגיע אליהם. פשוט הפרדה בין השקפה לאומית להשקפה פרטית. פשוט להחריד.אין שום צביעות כשאפשר להגיע יום לפני סגר.
שיהיה.אין גם שום צביעות אם הורה ייחל לכך שילדיו יפרו את הסגר כדי להגיע אליהם. פשוט הפרדה בין השקפה לאומית להשקפה פרטית. פשוט להחריד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.