מה החשש

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מלאכת מחשבת.
ביום שבת הילדים יושבים במרפסת וחושבים איך לעקוף את הסגר. הם מחלפים דעות, ופתאום הבן הגדול שלצערי אין בו שום דבר מחוצפה ישראלית, אמר" אתם שמים לב איך אנחנו חושבים לעקוף את החוקים? הבן הקטן שהוא ישראלי חבל"ז, ( וותקי הקומונה יגידו שאני משוחדת) ענה לו כמו ישראלים טובים שלא ישארו את ההורים לבד.
אין שום צביעות כשאפשר להגיע יום לפני סגר.
נכון.
אם חברינו היקר , מר אדון הרינגטון היא אומר זאת במקום לטרוח כ"כ הרבה בכדי להראות עד כמה הוא מתוחכם זה היה נגמר כבר שם.
ראי כמה פשוט וקצר את כתבת.
אבל כידוע , גרפומנים לא יכולים לענות בקיצור ולעיניין. נצטרך להמשיך ו"לסבול" את זה.

משתפרת1

Well-known member
הכי גדול שלכם מהסגר הקרוב?
אני לא חוששת מהסגר. חבל שלא הכריזו עליו הרבה הרבה קודם.
לחברתי הטובה בת שחזרה בתשובה וחיה בחריש. הבת והחתן נדבקו בקורונה. חברתי לא בקרה אותם בזמן המחלה, אך לפני כן המשיכה להגיע ליום בשבוע, בו טיפלה בבית, בישלה, הוציאה את הילדים ממוסדות החינוך, יצאה איתם לגינה, קילחה, האכילה והשכיבה אותם. מעט אחרי שהבת והחתן חלו חלתה גם חברתי, וכך גם בן זוגה. שבוע אישפוז, והיא יצאה מזה. אני לא מאשימה את הבת והחתן, האחריות היא של חברתי. סגר היה חוסך לה את זה.
גם לבני הדודים האהובים בת שחזרה בתשובה. הבת, בעלה וכל הילדים שחיים באלעד חלו. בני הדודים שלנו נוהגים כל השנים לצייד את הבת ומשפחתה במצרכים (בן הדוד הוא מומחה גדול בבשרים). כשהיה סגר- הביקורים נקטעו. כשהוסר הסגר התעקש בן הדוד לחדש את המשלוחים ולפגוש את הבת, החתן והנכדים שהחלימו, וזה נעשה באלעד. הוא נדבק. בתוך יום מאז שעלה לו החום הוא מת. בת הדודה- אשתו- חולה כעת בעצמה, ואנחנו לא יכולים לבקר אותם בשבעה. הלוואי שהיה סגר שמונע מהאיש החם, הלבבי, האכפתי והמשפחתי הזה להגיע לאלעד.

למעלה