מה הטעות שעושים כשמכינים חליטה עם נענע?

רוב הזמן נח

Well-known member
השמן האתרי של הצמח, נמצא ברובו בעלים. הענפים כשלעצמם אינם מוסיפים שום טעם מיוחד ומשולים לעוד עלה אחד, במקרה הטוב.
היתרון היחיד בהוספת הענפים לחליטה, הוא בקלות שבה ניתן לאסוף את כל העלים מהכוס.
בנענע יש הרבה חומרים שנותנים את הטעם שלה. לא בטוח שכולם הם בשמן האתרי.
 

DANIAVNI

Well-known member
שמשתמשים רק בעלים. אם שמים גם את הענפים זה יוצא עם יותר טעם.
אני עד היום שמתי גם את הגבעול
לא כי אני גאון
םשוט פחות עבודה כי למי יש כוח להפריד עלים
וככה אפשר להוציא הכל מהכוס ולשתות כי מי רוצה כוס מלאה בעלים שייתקעו לי בגרון .
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני עד היום שמתי גם את הגבעול
לא כי אני גאון
םשוט פחות עבודה כי למי יש כוח להפריד עלים
וככה אפשר להוציא הכל מהכוס ולשתות כי מי רוצה כוס מלאה בעלים שייתקעו לי בגרון .
העלים לא מפריעים לי. גם לא של התה. אני מוציא הכול רק כשאני מסיים לשתות.
 
למעלה