מה הטעם באהבה

Romantic Lady

New member
מה הטעם ב../images/Emo23.gif

הנה שיר שמצאתי בפורום אחר(קבלתי רשות מהכותבת להעתיקו לכאן..) נכתב בהשראת השיר "תהילה" מילים מרדכי זעירא,לחן אביהו מדינה http://shironet.gpg.nrg.co.il/songView.aspx?song_id=14697&singer_id=465&song_title=1a797c מה טעם יש באהבה \ שכה רבים חולמים עליה למענה ובשבילה \ חולמים ,עולים בשעריה האם יש טעם באהבה \ על פי תהום אני ניצבת עוד חולמת נפשי תאווה\ אולי תדע נפשי לשבת מה טעם יש בסערה \ שכה רבים רוגשים ממנה עושים הכל לחוש אותה \ סוגדים כולם לסממניה האם יש טעם בסערה \ כי אחריה יש רק שבר עוד חושקת נפשי בשלה\ ואת הלקח לא לומדת...

כן גם אני..

לדעת שגם אם יתחיל קשר סופו להיגמר וסופי להיפגע, שוב.. נו מה הטעם? ואיך אפשר לדעת שמה שאני מרגישה מרגיש גם הצד השני? ואיפה הצד השני בכלל? מי הוא? האם יש מישהו שחושב עליי עכשיו?..

אלמרה

New member
יש טעם טוב לאהבה אבל להבין אישה....

נשקנה - חדלת להיות ג`נטלמן. אם לא תנשק - בה אינך חושק. הלל ושבח אותה - משקר אתה ולא? - טוב לכלום הנך. הסכם לכל משאלותיה - לרעה תנוצל אם לא - בה אינך מתחשב בכלל. עשה אתה אהבה - אתה כבר "משומש" תימנע וכבר בה אינך מעוניין. בקרת לעיתים תכופות - בעיניה משעמם ואם לא הרי אתה רואה אחרות ואל תיתמם. לבוש היטב - ואתה נער שעשועים "זרוק?" - חבל על הזמן והבגדים. תקנא לה - זה רע מאד לא? - אינך אוהב אותה עוד. גע בה - ואותה אינך מכבד נמנעת והתאפקת? - אולי מצאת בה פגם? אחרת דקה - נורא לא נעים להמתין וכשהיא מאחרת זו דרכן של בנות המין נשקנה מדי פעם - אתה קריר מדי הרבה בנשיקות ואתה מנצל הזדמנויות. לא סייעת לחצות את הכביש - אתה חסר נימוס עזרת לסחוב סלים - זו הטקטיקה של הבנים. נעצת עיניים באחרת - בוגד נואף אתה אחרים תוקעים בה מבט - זו רק הערצה. אם תדבר - היא תרצה שתקשיב הקשבת - היא רוצה שתדבר. אהה, אלוהים - יצרת נשים דברים פשוטים אך מסובכים. כל כך חלשות אבל עם איזו עוצמה נחשקות אך הן כה מבלבלות לי את הנשמה.

מוזה28

New member
חחח...יפה! אבל...לא מדוייק..../images/Emo8.gif

אל תהיה כזה ביקורתי כליפנו...אנחנו מתוקות לפעמים לא?

אהבה

אומרים אהבה יש בעולם איפה את אהבה? גם כשאין לי את מי לאהוב אני זוכרת , שהאהבה תמיד מגיעה ותופסת ,בדיוק כשלא מצפים לה. וזה מה שהכי נפלא בעיניי באהבה.

מוזה28

New member
נפילות ו...התרוממות ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

מי באיתנו אוהב ליפול..?זה כואב ולדאבוני,לא, לא רק בברך זאת תחושה של כשלון של אובדן של חוסר אונים ונפלתי...הו נפלתי לא אחת.. אך עם כל נפילה...לקחתי משהו לדרך תובנה חדשה לקח גם הססנות ותשומת לב יתרה לדברים אלה, החשובים באמת וניפרדתי...מסברות ישנות ממנהגים רדודים ממעשיים טיפשיים ממילים נבובות מטעויות...(..לא כולן) וקיבלתי... כח לקום להתגבר ו..גם את היכולת.. את היכולת להבין שיש בי הכח הזה שאוכל לה... לנפילה הזאת ואקום גם אקום ממנה ויש בי הרצון לאהוב והבנתי.. שהלב ...אינו חד פעמי ויש לו לב את היכולת היכולת לאהוב שוב ושוב... ושוב... ולא ,לא בגברים האשמה (גם לא בנשים..) כי אם בנו, בכולנו בכל פעם...קצת אחרת אך לשני הצדדים קצת אשמה לא תמיד באופן שווה אך תמיד האשמה היא מנת חלקם של שניים של זה ש"התחיל" וזה ש"המשיך"... של זה שהזניח וזה שלא שם לב וזה שלא התכוון וזה שרק אמר .. ורק העליב ורק ענה ורק...ורק...ורק.. ונכון...אולי ניחנו, אנו הנשים במה שקוראים בשפתינו אנשי הפסיכולוגיה "אינטיליגנציה ריגשית" אך מה בדבר חולשותנו, סקרנותנו רגישותנו רגישות היתר המיותרת לעיתים ובכן ידם וידינו גם יחד טמונים בקלחת בחלקים שווים יותר ופחות אך עצם השאלה אינה על מי מוטלת האשמה כי אם מדוע יש בנו הצורך לחפש אשמים ולהטיל אחריות במקום לעשות חשבון נפש עם עצמנו... ובכן...בהצלחה ל"אשמים" ו"לאשמים" פחות... לאלה הנוטלים באחריות ולחלשים יותר,המטילים אותה על האחר ובלבד...שיהיה בנו כח לקום להתחיל מחדש ולהצליח, חרף פציעות העבר..
מוזה

Romantic Lady

New member
WOW מוזה יקרה../images/Emo24.gif

כל כך אהבתי את מה שכתבת! ברוכה הבאה לפורום!

מוזה28

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifליידי רומנטיק יקירה...

ברוכים הנימצאים, הדיירים נאים בעייני, שמחה להיות במחיצתכם.

האהבה היא מדהימה!

אומנם קשה למצוא אותה, אפילו אני כבר התייאשתי, אבל אסור לוותר על האהבה, הרי אי אפשר לחיות בלעדיה!

למעלה