מסכימה , מסכימה ועוד פעם מסכימה!
א אוהבת לאהו2 New member 15/1/06 #3 יאוש מאה2ה למה? האה2ה היא סם החיים שלנו ,כל אחד צריך להרגיש שאוה2ים אותו.כל אחד צריך להרגיש נאה2.
P p_nurit New member 17/1/06 #10 סך הכל טוב לי עכשיו ללא בן זוג פשוט מרגישה שכבר אין לי כח יותר לא לחפש ולא להכנס לעוד קשר בו אני אפגע היו לי בחיי שלושה קשרים ובמבט לאחור כולם היו מייאשים וסתמיים פשוט די, הספיק לי
סך הכל טוב לי עכשיו ללא בן זוג פשוט מרגישה שכבר אין לי כח יותר לא לחפש ולא להכנס לעוד קשר בו אני אפגע היו לי בחיי שלושה קשרים ובמבט לאחור כולם היו מייאשים וסתמיים פשוט די, הספיק לי
A aaddiiddaa New member 19/1/06 #12 די לאומללות כמה אפשר לרחם על עצמנו / עצמכם / עצמכן צאו צאו צאו וסוף יבוא ואם לא אז תמצאו אצלכם את מה שמניע
די לאומללות כמה אפשר לרחם על עצמנו / עצמכם / עצמכן צאו צאו צאו וסוף יבוא ואם לא אז תמצאו אצלכם את מה שמניע
ה הרקדנית המתהוללת New member 22/1/06 #13 זה גם מה שאני אומרת כל הזמן. קודם כל לאהוב את עצמי. אחר כך יבוא מי שיאהב אותי!
R Romantic Lady New member 28/1/06 #22 ../images/Emo45.gif יפה אמרת הרקדנית המתהוללת. אני תמיד, אבל תמיד, בעד האופטימיות
R Romantic Lady New member 25/1/06 #15 למה? יקירה, תמיד אבל תמיד תקווי לטוב! כשאנחנו שליליים,אנחנו "מושכים" אלינו את הרע.. תקווי לטוב, תשמחי ותראי איך שהמצב ישתפר!
למה? יקירה, תמיד אבל תמיד תקווי לטוב! כשאנחנו שליליים,אנחנו "מושכים" אלינו את הרע.. תקווי לטוב, תשמחי ותראי איך שהמצב ישתפר!
ד ד נ י ת3 New member 26/1/06 #17 לא יודעת למה. תחושה כזאת, שיש דברים שקוראים בספרים, אנשים מדברים עליה, אבל משום מה תחושה כזאת - לא נועדה בשבילי.
לא יודעת למה. תחושה כזאת, שיש דברים שקוראים בספרים, אנשים מדברים עליה, אבל משום מה תחושה כזאת - לא נועדה בשבילי.
א אוהבת לאהו2 New member 26/1/06 #18 אני מבינה על מה את מדברת זה קרה גם לי, תאמיני או לא. אבל מה שהכי יפה באהבה שהיא באה לפעמים כשהכי לא מחכים לה.
אני מבינה על מה את מדברת זה קרה גם לי, תאמיני או לא. אבל מה שהכי יפה באהבה שהיא באה לפעמים כשהכי לא מחכים לה.
ד ד נ י ת3 New member 27/1/06 #19 לפעמים האהבה נראת כלכך קרובה ולפעמים זה הפחד להיות לבד. ועכשיו זה הרבה תחושה שכל האהבות שחינכו אותנו עליהן - אהבת נצח וכו' לא קיימות, או קיימות בספרים. או קיימות בפרק א'. האים אי פעם אוכל לאהוב כמו שאהבתי את ההוא שנישאתי לו?
לפעמים האהבה נראת כלכך קרובה ולפעמים זה הפחד להיות לבד. ועכשיו זה הרבה תחושה שכל האהבות שחינכו אותנו עליהן - אהבת נצח וכו' לא קיימות, או קיימות בספרים. או קיימות בפרק א'. האים אי פעם אוכל לאהוב כמו שאהבתי את ההוא שנישאתי לו?
ח חן 1231 המקורית New member 29/1/06 #26 אסור להתייאש מהאהבה! אהבה יכולה לצוץ משום מקום, תמיד צריכה להיות התקווה שזה יגיע. ולכן, נא לא להתייאש!
אסור להתייאש מהאהבה! אהבה יכולה לצוץ משום מקום, תמיד צריכה להיות התקווה שזה יגיע. ולכן, נא לא להתייאש!