דור אחרי דור של נימולות זתומרת גבר נימול שהתחתן עם אישה בת של גבר נימול וכן הלאה וכן הלאה ככל שיש יותר רצף של דורות כאלה כך הגנטיקה יותר משובחת
וואלה? לא ידעתי שכריתת עורלה תורמת להשבחת הגזע. עולה השאלה, האם כריתת ציפורניים בכל בוהן דור אחר דור, תתרום אף היא להשבחת הגזע. ואם כן? הרי שתרומת כריתת הציפורניים + מילה, יניבו בהמשך הדרך דורות של גאוני גאונים.דור אחרי דור של נימולות זתומרת גבר נימול שהתחתן עם אישה בת של גבר נימול וכן הלאה וכן הלאה ככל שיש יותר רצף של דורות כאלה כך הגנטיקה יותר משובחת
נראה לי שהוא מתכוון למי שנולד נימול.וואלה? לא ידעתי שכריתת עורלה תורמת להשבחת הגזע. עולה השאלה, האם כריתת ציפורניים בכל בוהן דור אחר דור, תתרום אף היא להשבחת הגזע. ואם כן? הרי שתרומת כריתת הציפורניים + מילה, יניבו בהמשך הדרך דורות של גאוני גאונים.
נראה לי שהוא מתכוון למי שנולד נימול.
מה המשמעות של תינוק שנולד נימול?
כבוד הרב, נכדי נולד נימול לשמחתנו, כיום הוא בן שבע. הוא נצר למוהל ידוע (בן...www.hidabroot.org
נולדתי נימול. מה זה אומר?
שלום קוראים לי רון ואני נולדתי נימול. רציתי לדעת, מה זה אומר לגבי היהדות? תודה...www.hidabroot.org
עברת לציור חדש...ההשלכות של הסרת העורלה דווקא הן מה שגורם להשבחת הגנטיקה
תוכיח!ההשלכות של הסרת העורלה דווקא הן מה שגורם להשבחת הגנטיקה
כריתת עורלה היא "שיפור", כמו ה"רפורמה" של יחריב לוין...וואלה? לא ידעתי שכריתת עורלה תורמת להשבחת הגזע. עולה השאלה, האם כריתת ציפורניים בכל בוהן דור אחר דור, תתרום אף היא להשבחת הגזע. ואם כן? הרי שתרומת כריתת הציפורניים + מילה, יניבו בהמשך הדרך דורות של גאוני גאונים.
אממה, הגנטיקה יותר חכמה ממך. עובדה, ה"שיפור" לא נקלט ב-DNA וגם אחרי כמה אלפי שנים, של טוהר הגזע, לא נולדים ילדים נימולים-בילט-אין.דור אחרי דור של נימולות זתומרת גבר נימול שהתחתן עם אישה בת של גבר נימול וכן הלאה וכן הלאה ככל שיש יותר רצף של דורות כאלה כך הגנטיקה יותר משובחת
שיפור גנטי נקלט ב-DNA ועובר בתורשה לצאצאים. אם לא עובר, גם אחרי אלפי שנים - זה רק שינוי קוסמטי, לא גנטי.נכון זה מה שיפה בגנטיקה לאף אחד אין עניין שהוולד יצא נימול עצם מעשה המילה הוא חלק מתהליך השיפור הגנטי
מנית כאן שני מנהגים. אף אחד מהם אינו שינוי גנטי.אם ספרטה לדוגמא שלחו את הילדים שלהם לשרוד לבד אז אנחנו עושים ברית מילה
באיזה עוד מעשיות אתה מאמין אני יכול לעזור לך להירפא.זה עושה שיפור גנטי אבל לא לעניין שהילד יוולד נימול
אלוהים הסביר לא לחתוך חלקים מהגוף...זה לא מעשייה אני פשוט בעד ברית מילה
קצת מועיל במחלות מדבקות וזיהומיםאם זה מועיל למה לא
מה זה קשור למדע מה זה "מפץ גדול"?המדע עדיין לא יודע הכל
ואתה כן יודע?המדע עדיין לא יודע הכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.