מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לא צריך לדעת - הביולוגיה ידועה ברמה הזאת.ואתה כן יודע?
אם תחקור תגלה את האמת.
לא צריך לדעת - הביולוגיה ידועה ברמה הזאת.ואתה כן יודע?
אין לי מה לחקור. קצת על יסודות הגנטיקה אני ידעתי ואני גם יודע כיום.לא צריך לדעת - הביולוגיה ידועה ברמה הזאת.
אם תחקור תגלה את האמת.
למילה אולי היה ערך הגייני בימי קדם, שעה שאפשרות רחצה סדירה היתה מועטה.המדע עדיין לא יודע הכל
מטרת ברית המילה איננה הגיינה, אלא הברית בין הקב"ה לעמו. כל המחפשים סיבות מדעיות לדברים שהינם חלק מהברית הזאת, פשוט לא כל כך מבינים את הרעיון.למילה אולי היה ערך הגייני בימי קדם, שעה שאפשרות רחצה סדירה היתה מועטה.
הערלה השלמה היא כמין נדן (sheath) לפין ומשופעת בפנימה בלוטות המפרישות כמין sebum, חומר סיכה טבעי.
אלא שבתנאים של קשיים של שמירה על הגיינה אישית, ההפרשה הזו מתפרקת ומהווה כר פורה למיקרואורגניזמים ולפתוגנים.
בימינו, כאשר בעולם המפותח, ההיגיינה האישית טובה אף היא - יתרון המילה מתאפס...ועדיין לא הגענו למציצה עצמה שדרכה מוהלים מדביקים ילודים בהרפס, ותאונות חיתוך...
מה שהמדע הספיק לשכוח - הדת לעולם לא תשכיל לתפוס.המדע עדיין לא יודע הכל
אתה לא יכול לעזור. עובדה שגם לא עזרת עד עצם היום הזה לאיש השני להירפא. גם לא לשלישי.באיזה עוד מעשיות אתה מאמין אני יכול לעזור לך להירפא.
מי זה השני והשלישי?אתה לא יכול לעזור. עובדה שגם לא עזרת עד עצם היום הזה לאיש השני להירפא. גם לא לשלישי.
טוב, אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה "גנטי".זה עושה שיפור גנטי אבל לא לעניין שהילד יוולד נימול
מי שלא הבין זה כנראה אתה. לטענתו, עצם תלישת הרקמה הזו, היא שמשפרת את היכולת להביא צאצא מוצלח יותר. זכותך שלא לקבל זאת (כשם שגם אני איני מקבל), אבל זו דעתו. וכעת מוטלת עלינו גם ה"חובה" לעקור את ציפורני הבהונות של כל יילודה (= יילוד ממין נקבה), כדי להגדיל את השיפור: כי כך אני החלטתי.טוב, אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה "גנטי".
גנטיקה, מהמילה "גן" קשורה בנושא תורשה. אם אין תורשה של שינוי בגוף, גם אין קשר לגנטיקה. אפשר להוריד מהגוף כמה ואיזה חלקים שרוצים ולאורך איזו תקופה שבא למדוד. כל זמן שאין צאצאים שנולדים עם השינוי - אין קשר לגנטיקה.מי שלא הבין זה כנראה אתה. לטענתו, עצם תלישת הרקמה הזו, היא שמשפרת את היכולת להביא צאצא מוצלח יותר. זכותך שלא לקבל זאת (כשם שגם אני איני מקבל), אבל זו דעתו. וכעת מוטלת עלינו גם ה"חובה" לעקור את ציפורני הבהונות של כל יילודה (= יילוד ממין נקבה), כדי להגדיל את השיפור: כי כך אני החלטתי.
גם שנוי קוסמטי (phenotypic), אם מוּרָשׁ, הוא שנוי גנטי...שיפור גנטי נקלט ב-DNA ועובר בתורשה לצאצאים. אם לא עובר, גם אחרי אלפי שנים - זה רק שינוי קוסמטי, לא גנטי.
מנית כאן שני מנהגים. אף אחד מהם אינו שינוי גנטי.
אם = מילת המפתח.גם שנוי קוסמטי (phenotypic), אם מוּרָשׁ, הוא שנוי גנטי...
אמרו על משה רבנו שנולד נימול. כנראה שאחד לכמה X תינוקות, נולד בכ"ז אחד ללא עורלה.אממה, הגנטיקה יותר חכמה ממך. עובדה, ה"שיפור" לא נקלט ב-DNA וגם אחרי כמה אלפי שנים, של טוהר הגזע, לא נולדים ילדים נימולים-בילט-אין.
אמרו... מי אמרו, רבנים?אמרו על משה רבנו שנולד נימול. כנראה שאחד לכמה X תינוקות, נולד בכ"ז אחד ללא עורלה.
אתה מבין שכשאתה מתייחס אליו אתה פוגע בושירשור הזוי. על הזין.
אל מי? אל הזין?אתה מבין שכשאתה מתייחס אליו אתה פוגע בו
בלה בלה בלה... מיצינו מיץ מיץ.זה לא מדלג על אף אחד פשוט אם יש ערבוב גנטי לא ידוע או כן ידוע בדורות קודמים אז ייתכן שזה משפיע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.