מה היא הדרך הכי ישירה

מה היא הדרך הכי ישירה

שהתחלתם עם מישהו?? חחח הדרך הכי ישירה שלי: ראיתי מישהו ממש סקסי ותחיך באילת בחופש הגדול ורציתי אותו ודוגרי רציתי לשכב איתו ובדיוק היה לי איתי קונדום... באתי אליו ואמרתי לו "מותק אפשר טובה?" הוא ענה לי "כן חופשי (או משהו בסגנון אני לא הכי זוכרת)" אמרתי לו "יש לי קונדום ואני לא יודעת אם הוא עובד מתחשק לך לעזור לי לבדוק אותו?" הבחור קצת התבלבל והתרגש אבל את הלילה סיימנו בחדר שלו במלון :)

night mistress

New member
אהבתי../images/Emo6.gif

הלוואי והיו לי ביצים.. הדרך הכי ישירה שהתחלתי עם מישהו.. אני לא זוכרת,התחלתי פעם אחת ואז הסתבר שהוא חבר טוב של אח שלי שעוד לא ביקר אצלנו.ומאז נראה לי שהפסקתי לנסות..

חחחח תאמיני לי אני לא יודעת איך לי

היו :/ אבל מזל שהיו
חוץ מזה זה בחור בעיר אחרת שמן הסתם אני לא אראה בחיים אז מה איכפת לי

שקר החן

New member
נקודה למחשבה

תנסו רגע לחשוב אם זה היה ההיפך? אם בחור היה ניגש לבחורה שנראית טוב ואומר לה "יש לי קונדום, ואני לא יודע אם הוא עובד, מתחשק לך לעזור לי לבדוק אותו?" אני חושב שב-99% מהמקרים הבחור יקבל סטירה מצלצלת אבל כשמדובר בבחורה שאומרת את זה לגבר, הוא ירוץ להזדיין איתה. תחשבו על זה...

שקר החן

New member
קל לזרוק הצהרות באויר

אבל בת'כלס אם הבחור לא נראה טוב?, גם תזדייני איתו?

תאמת...

נוצר מצב שגבר שמזיין הרבה נשים הוא "זיין" ובחורה ששוכבת עם הרבה גברים היא "שרמוטה" וזה ממש רע לגבי הנשים נכון? לא נכון! רק בשל העובדה הקטנה שצייינתי למעלה^^ לנשים יש את היתרון שבדרך כלל (לא תמיד) האישה היא זו שקובעת מתי יתבצע האקט... אישה יכולה לבוא לגבר ולהגיד לו שהיא רוצה לשכב איתו כמו במקרה שלי ולא תהיה שום התנגדות מצד שני אם גבר יבוא אל האישה יכול מאוד להיות שתהיה התנגדות... הגברים יכולים להתלונן כמה שהם רוצים אבל זה אשמתם שהמצב הזה נוצר הם גרמו לו בכך שהוציאו שמועות על בנות. אז כל בחורה לא מזדיינת לא כי היא לא רוצה אלא כי היא מפחדת משמועות אם הם היו חכמים ושותקים אז הפחדים של הנשים כבר לא היו תקפים ואישה הייתה יכולה להרגיש הרבה יותר חופשיה לשכב עם גבר

שקר החן

New member
תשמעי... תראי...

זה הרי ברור שב-99% אחוז מהמקרים הבחורה לא תרצה להזדיין מפני שנשים מחפשות תמיד משהו יותר עמוק מלילה אחד וביי. לגברים אין בעיה לתקוע את הזין בכל חור...

אמממ וואלה זה ככה

אבל לא תמיד... יש פעמים שמתחשק סטוצים ויש פעמים שלא וזה לא משנה אם אני אישה או גבר למרות שזה יותר נפוץ אצל הגברים... הצעה שלי לגברים... תבדקו טוב יותר את החורים שאתם תוקעים בהם

חזקוש

New member
שקר החן אתה שוגה, יש גם גברים

שידחו זיון בטוח . אנילוקח את עצמי לדוגמא: בשבוע האחרון דחיתי שתיים, ויש לי בעיה לתקוע בכל חור, לא פיזית אלא מנטלית. כי כבר ניסיתי וראיתי שלי זה לא היה שווה. וזה לא שאני לא מחפש, אלא שאיני מעוניין רק בשקע תקע אלא בערך מוסף. אגב גם לחפוז דו צדדי יכול בהחלט להיות ערך מוסף וזה תלוי בצדדים. אני בטוח שאני לא היחיד. חזקוש

מעצם יחסי הכוחות בין גברים לנשים

התחלה כזאת תתקבל כאיום ולא כמחמאה. גבר לא יחוש מאויים מאישה שמציעה מין ישירות. לא חכמה לבכות על אי שוויון במקרה הזה.

night mistress

New member
למה לחוש מאויימת?

אם זה במקום בו אני לא מכירה אף אחד,נאמר פאב או משהו.. אני בהחלט עלולה להסכים..

למעלה