מה היא הדרך הכי ישירה

byg

New member
2 תגובות לחתלתולה הנחמדה:

1. ההתחלה הכי ישירה שלי היתה (וזו היתה אחת משלוש הפעמים הבודדות ש'התחלתי' עם בחורה) בבר: התיישבתי לידה ושאלתי אותה אם היא היתה מוכנה להפסיק לעשן בשבילי. היא ענתה לי בלי לחשוב יותר מדי ש "ברור". (אחרי זה היינו יחד שנה ורבע נהדרות) 2. צר לי לאכזב את התאוריה החביבה שהעליתן אבל הרבה פחות מ 99% מהגברים היו מזנקים על ההזדמנות לסקס מכל אישה שתנדב את גופה בפניהם ויש לא מעט נשים שיקפצו על ההזדמנות לזיון מזדמן אם המציע מתאים. מה לעשות, קרה אפילו לי שויתרתי על סקס מזדמן שהוצע לי משום שלא עניין אותי לשכב איתה ואפילו לא לראות אותה ערומה... ואני לא מיוחד בשום רמה שהיא. ירון.

:)

1.פששש התחלה יפה אני אשנה אותה ואשתמש בה... אני אבוא למישהו ואגיד לו "מותק בשבילך אפילו הייתי מפסיקה לעשן" חיחיחי 2.לא נתנו מספרים מדויקים ואכן הגזמנו אבל בכל זאת הרוב זה ככה כמובן שיש מקרים אחרים אבל לא יותר מדי.

בדיקת תקינות...

קודם כל איך קנדום אחד מספיק לך לילה פרוע ?? שנית ..אני מקווה בשבילך שלא היה קונדום עם תאריך פג תוקף תעשי חיים אחותי

את הפרטים של הלילה

אני אשמור לעצמי :) אני תמיד עושה סקס בטוח זה חוק מספר 1 שלי ועוד לא נולד הגבר שמרצוני יכנס אלי בלי קונדום... אני אומרת מרצוני בגלל מקרה מסויים שבלי ידיעתי הגבר הוציא את הקונדום באמצע האקט ואחרי מספר שניות שבהן הרגשתי שמשהו מוזר רק לא ידעתי מה כי זו הייתה הפעם הראשונה שלי בלי קונדום הוא הוציא את הזין שלו וגמר לי על הבטן הייתי שם אבל לא הבנתי מה קורה לי אחרי מספר שניות המציאות פגעה בי תוך כדי שאני על סף דמעות הוא ניגב ממני את הזרע שלו ואני פשוט שכבתי שם בלי לזוז עדיין המומה מהרעות שלו.

למעלה