מה היה היום ב-Yעשר????

Nova5

New member
נתחיל מזה שפרומו העיקרי היה

לפני מי ג'קו הולך להתנצל. כותרת הכתבה הייתה "קבלו את ג'קו וכוכבי "שיר שלנו" - נשמע מפתיע לא? רעיון עצמו מחולק לשלושה חלקים 1. הוקדש לידידות עם אושרי כהן. אחרי זה בא ראיון של אושרי שלמעשה כולו פרגון לג'קו. 2. היפ- הופ לירי. ג'קו אומר רק על דבר אחד הוא מתנצל - לפני האהבה החדשה, שהתחלה שלה לא הייתה מהממת (ביקורת סמויה ועדינה המכוונת נגד אויביו), אבל עכשיו הכל אמור להסתדר והוא מצטער עם פגעה בה. (קראי – "רק רציתי להיות את החיים ולאהוב ומה עשיתם לי??!!") 3. פירגון לצביקה הדר. ציון שלי - מסטר קלאס של יח"צ.

דורית41

New member
נובה-

את סעיף 2 אולי לא הבנתי.בפני מי הוא מתנצל?כלומר הבנתי אבל נראה לי שאני טועה.משהו לא מתחבר לי. הוא מתנצל בפני הילה שבהתחלה הקשר לא "הלך חלק" בגלל כל העליהום? יש לי YES V.O.D-אני אבדוק אם יש לי אפשרות לצפות בתכנית .(כן קיים דבר כזה,הוא בניסוי קטן כרגע)

Nova5

New member
כן, הבנת נכון - בגלל כל העליהום

אבל הוא לא השתמש במילים האלו - הוא אמר - "התחלה שלנו לא הייתה מהממת". לא נאמר גם שם "הילה" - אלא "אהבה חדשה"

דורית41

New member
טוב אם חושבים על זה דקה

זה די הגיוני.הוא בטח היה אז במצב נפשי קשה,(עושה לי רע להזכר בזה,לכן אני עוצרת כאן) זה בטח לא תורם לתחילת קשר. תראו איזו רגישות אם זה מה שהוא מוצא לנכון לומר בריאיון.גדול האיש הזה. נשמה ענקייייית.

livi4

New member
יש למטה../images/Emo41.gif

הודעה חדשה שלי - היית חייבת .... תכנסי ותראי - !!

raynp

New member
מה שיפה כאן

שהם שרדו ביחד את התקופה הקשה שהגיעה ממש בתחילת הקשר שלהם... לפי דבריו של ג'קו הם יחד שלושה חודשים שזה שזו בערך היתה תקופת העליהום. בדרך כלל ההתחלה צריכה להיות הכי יפה ואם הם שרדו את התקופה הזו אז כנראה שיש כאן משהו חזק... אבל אני לא מכיר אותם כך שזה לא בטוח...

rifkin1

New member
מסכימה בהחלט

נובה, תודה על הפירוט. מקווה שמישהו יעלה את זה ליוטיוב.

Nova5

New member
תרשו גם לי...

לשרוד ביחד תקופה קשה הרבה יותר קל מלשרוד ביחד תקופת ה"זוהר" שעדיין לא התחילה אפילו.. ברוסית יש פתגם חכם, שעל אדם (אן על זוג) יש להתגבר על האש, על המים ועל ה"חצוצרות נחושת" - תקופת התהילה... וג'קו רק בתחילת "מים", לדעתי...

rifkin1

New member
תלוי איך בת הזוג שלו תקבל את זה

ותלוי בגישה שלו לתהילה ועד כמה הוא יגיע רחוק.

Nova5

New member
ריין, מתי יש לך יום הולדת?

או שפספסנו? אתה גם גדי, לא?

livi4

New member
היי נובל'ה ממוש'

מכיוון שאיין לי yes אז לא תהיה לי אפשרות לראות זאת - אפשר לקבל ניסוח יותר אותנטי כמו שרק את יודעת לעשות ??? יאללה כפרה עלייך....

דורית41

New member
אגב,אושרי כהן-

לא הכרתי אותו כ"כ עד לאחרונה. לא מזמן ראיתי הצגה אתו,והוא שיחק מצויין.הפתיע אותי.

livi4

New member
שחקן מדרגה ראשונה../images/Emo202.gif

לא ראית הכוכבים של שלומי???? אם לא אז ממליצה בחום -כבר ישן אבל שווה !!!

דורית41

New member
לא ראיתי.

אני הולכת קצת לראות נולד לרקוד,לא יוצא לי אף פעם בגלל ההתעמלות,והיום לא הלכתי. נפגש כאן אח"כ?

למעלה