לפני מי ג'קו הולך להתנצל. כותרת הכתבה הייתה "קבלו את ג'קו וכוכבי "שיר שלנו" - נשמע מפתיע לא? רעיון עצמו מחולק לשלושה חלקים 1. הוקדש לידידות עם אושרי כהן. אחרי זה בא ראיון של אושרי שלמעשה כולו פרגון לג'קו. 2. היפ- הופ לירי. ג'קו אומר רק על דבר אחד הוא מתנצל - לפני האהבה החדשה, שהתחלה שלה לא הייתה מהממת (ביקורת סמויה ועדינה המכוונת נגד אויביו), אבל עכשיו הכל אמור להסתדר והוא מצטער עם פגעה בה. (קראי – "רק רציתי להיות את החיים ולאהוב ומה עשיתם לי??!!") 3. פירגון לצביקה הדר. ציון שלי - מסטר קלאס של יח"צ.
את סעיף 2 אולי לא הבנתי.בפני מי הוא מתנצל?כלומר הבנתי אבל נראה לי שאני טועה.משהו לא מתחבר לי. הוא מתנצל בפני הילה שבהתחלה הקשר לא "הלך חלק" בגלל כל העליהום? יש לי YES V.O.D-אני אבדוק אם יש לי אפשרות לצפות בתכנית .(כן קיים דבר כזה,הוא בניסוי קטן כרגע)
זה די הגיוני.הוא בטח היה אז במצב נפשי קשה,(עושה לי רע להזכר בזה,לכן אני עוצרת כאן) זה בטח לא תורם לתחילת קשר. תראו איזו רגישות אם זה מה שהוא מוצא לנכון לומר בריאיון.גדול האיש הזה. נשמה ענקייייית.
שהם שרדו ביחד את התקופה הקשה שהגיעה ממש בתחילת הקשר שלהם... לפי דבריו של ג'קו הם יחד שלושה חודשים שזה שזו בערך היתה תקופת העליהום. בדרך כלל ההתחלה צריכה להיות הכי יפה ואם הם שרדו את התקופה הזו אז כנראה שיש כאן משהו חזק... אבל אני לא מכיר אותם כך שזה לא בטוח...
לשרוד ביחד תקופה קשה הרבה יותר קל מלשרוד ביחד תקופת ה"זוהר" שעדיין לא התחילה אפילו.. ברוסית יש פתגם חכם, שעל אדם (אן על זוג) יש להתגבר על האש, על המים ועל ה"חצוצרות נחושת" - תקופת התהילה... וג'קו רק בתחילת "מים", לדעתי...