בחיאט, הוא קרא מה שכתבתי לו מזמן!
אחרי ההכתבה המפורסמת, לא כעסתי בהתחלה, אלא שלכתי לו המלצה: בנות, כתבתי את זה משוו ב13.09 , 581 - מספר הטוקבאק, עכשיו אני קוראת את זה עוד פעם ו...מה אתם אומרים, בעיקר על הסוף? 581 עצה קטנה לבן כספית אני מציעה להזמין את ג'קו ל"נעלי בית" כבר עכשיו.יש בזה כמה יתרונות: - תקבל רייטינג מטורף, - יש סיכוי שאוכלוסיה שאף פעם לא ידעה על קיומך, תצטרף גם לקוראי הטור שלך בתקווה לשמוע מילה על ג'קו, ובדרך הקשה תתחיל לקרוא עיתונות בכלל, ולא רק "פנאי +"...שזה דבר מבורך - כחלק ההכנה לראיון עם האדם, תצטרך לקרוא דברים אמיתיים שלו ולא קשקוש של עיתונות הצהובה (זה מה שעשית בכתבה,לא מתאים לרמה שלך, בן). ואולי תכיר בעובדה שהוא זמר מעולה, מלחין מוכשר ומשורר לא קטן (תנסה לקרוא טקסטים שלמים ולא ציטוט ללא קונטקסט), שאכן, לא שירת בצבא. אבל אתה מכיר בעובדה שג'קו לא היחיד במדינה בסטאטוס דומה... אני בטוחה שהוא גם יגיע, אם תזדרז,כמו כספית, כי הוא עושה רושם של בחור אמין (תתפלא) ...ואם הוא יבטיח, יבוא. כי אחר כך , אתה יודע,... זה כבר לא יהיה ברמה שלו...ולא בגלל שהוא מתנשא, אלא לו"ז צפוף, הופעות בחו"ל, פגישות עם "הוצאה לאור", דברים טכניים כאלו... בהצלחה, בן