מה היה היום ב-Yעשר????

hela19

New member
היי לחמודות, הגעתי הבייתה../images/Emo122.gif

מה קורה, מזמן לא דיברנו..ואני רואה שהייתם מאוד פעילות בלעדיי לא יודעת מאיפה להתחיל לסדר..וישר ניגת למחשב.. איזה ג'קו ,,שגרם לנו להשתגע...
אגב, נראה שתפוז סידרו לי את התקלה, והצלחתי להכניס הודעה.. אז, תקראו..ותתייחסו.. ביי, בינתיים.. הילה.

Nova5

New member
ליבוש," מיין ליבה"| כן|

את מבינה עכשיו על מה דיברתי בקשר לג'קו - שמקקים לו תפקידים אחרים ותסריטים אחרים

Nova5

New member
אושרי התעקש שהם לא רק היו ידידים

בעבר, אלא נשארו עד עכשיו, שמהתחלת התוכנית אמר לג'קו שהוא יהיה בגמר. אישר סיפור של ג'קו, שפעם הם קשקשו בנושא ה"כוכביות" - "חכה , חכה" - אמר ג'קו (פה אני חייבת לעצור ולהגיד, ש"טלפתית נשמה" היא לא רק ביננו, אלא גם בין פורום וג'קוש, אלא זה ממש "קקי , קקי " שלנו, שקרדיט של הביטוי שייך לקבוצת סמרטוטות),-" אני עוד אגיה אליך ואנחנו נשב יחד כל החברה" קיצר אושרי היה נורא חמוד ופרגן. בקשר לצביקה, ג'קו אמר קצר ולעניין, שצביקה, לדעתו, איש השנה בתחום הבידור. אחרי זה צביקה בשיא הצניעות לא קיבל את זה, כמעט השתמש בביטוי של ג'קו -" אני? לא! כשל במערכת", אבל התאפק ואמר - אני?! לא. אני לא מרגיש ככה...נו, צביקוש, באמת...

אני פונה בקריאה מי שיכולה -שתקליט!!

אני רוצה yes
אבל בעצם עוד מעט גיא פינס חוזר ואז אתן תרצו hot ..
אגב, אתן יודעות בפורום הרישמי הראשון שפתחו ונסגר (זה עם כל הגלריות וצורת השרשורים המוזרה) היו מעלים את כל הקטעים תוך יום יומיים, מעניין אפה נעלמו כל האנשים שהיו בפורום ההוא,היו להם ידיים טובות בעיצובי כרזות ג'קו למיניהן וקטעי וודאו ,צריכים אותם כאן

a d i d a s 2 1

New member
ג'קו בא לפני? יפה יפה...

סה"כ מסע יח"צ... אבל הגיע הזמן לקצת יח"צ... בלי שאפחד יזרוק עליו קרח..

a d i d a s 2 1

New member
יאנה איזה מצחיק?!!!!

אתמול היה לקט של התכנית בנות בהוט.. בקיצור לא נרדמתי ופתאום ראיתי את בן כספית שהתארח אצלם פעם! ומה הוא אומר? שפעם היה חוקר פרטי לא מוצלח והפך להיות עיתונאי... ומה אמר על העתצונאים הישראלים? שהעיתונאים הישראלים הם זבל... שהם רק מתעסקים בתחרות עם היריבים על סקופים... עכשיו תשלחי לו המלצות חדשות...

Nova5

New member
בחיאט, הוא קרא מה שכתבתי לו מזמן!

אחרי ההכתבה המפורסמת, לא כעסתי בהתחלה, אלא שלכתי לו המלצה: בנות, כתבתי את זה משוו ב13.09 , 581 - מספר הטוקבאק, עכשיו אני קוראת את זה עוד פעם ו...מה אתם אומרים, בעיקר על הסוף? 581 עצה קטנה לבן כספית אני מציעה להזמין את ג'קו ל"נעלי בית" כבר עכשיו.יש בזה כמה יתרונות: - תקבל רייטינג מטורף, - יש סיכוי שאוכלוסיה שאף פעם לא ידעה על קיומך, תצטרף גם לקוראי הטור שלך בתקווה לשמוע מילה על ג'קו, ובדרך הקשה תתחיל לקרוא עיתונות בכלל, ולא רק "פנאי +"...שזה דבר מבורך - כחלק ההכנה לראיון עם האדם, תצטרך לקרוא דברים אמיתיים שלו ולא קשקוש של עיתונות הצהובה (זה מה שעשית בכתבה,לא מתאים לרמה שלך, בן). ואולי תכיר בעובדה שהוא זמר מעולה, מלחין מוכשר ומשורר לא קטן (תנסה לקרוא טקסטים שלמים ולא ציטוט ללא קונטקסט), שאכן, לא שירת בצבא. אבל אתה מכיר בעובדה שג'קו לא היחיד במדינה בסטאטוס דומה... אני בטוחה שהוא גם יגיע, אם תזדרז,כמו כספית, כי הוא עושה רושם של בחור אמין (תתפלא) ...ואם הוא יבטיח, יבוא. כי אחר כך , אתה יודע,... זה כבר לא יהיה ברמה שלו...ולא בגלל שהוא מתנשא, אלא לו"ז צפוף, הופעות בחו"ל, פגישות עם "הוצאה לאור", דברים טכניים כאלו... בהצלחה, בן

למעלה