../images/Emo45.gifאבל..
אפשר להביא המון סיבות לכך שהסדרה נהרסה.... סיבה 1: כמו שאמרת, להוציא דמויות נחוצות כמו כיילב...בדיוק מאותה סיבה שהרגע אמרת, כיילב יצר סיטואציות, הסדרה הזאת חייבת שיהיה שם מישהו כמו כיילב או ג'ולי או אוליבר שיצור סיטואציות אחרת זה יהיה משעמם כמו שהסדרה הייתה בעונה 3. סיבה 2: להוסיף דמויות לא נחוצות כמו ג'וני, לדעתי כשהם הביאו את ג'וני הם בעצם החליטו להרוס את ריאן ומריסה, ואני לא מדברת על זה שג'וני הפריד ביניהם וכו'... אני מדברת על זה שהם הביאו מישהו שהוא כל כך כמו ריאן שזה כבר הופך את ריאן ומריסה לזוג לא מיוחד לזוג נדוש שבדיוק אותו דבר יכול להיות גם עם מריסה וג'וני. הם גרמו לנו לפקפק בריאן ומריסה כזוג, ככאלה שלא באמת אמורים להיות ביחד כי הם לא ממש מיוחדים יותר! יש אלף כמוהם!! - אסור היה להם לעשות כך! סיבה 3: להרוס דמויות כמו ג'ולי, קירסטן ומריסה. זה היה נחמד לראות את ג'ולי שהיא כבר לא מניפולטיבית אבל לא להרבה זמן! - אי אפשר להתקיים ללא מישהי כזאת שתדרוס אנשים שעומדים בדרכה ומה לעשות זה כן הרס את הסדרה!!! שלא לדבר על זה שכבר לא היה את הסיטואציות של "אני שונאת את אמא שלי" בעונה 3 שזה גם כן הרס... זה היה נחמד לראות את היחסים של מריסה וג'ולי ואיך שמריסה מתמודדת איתה.. את קירסטן הם הרסו כבר מהעונה השניה! קודם כל אסור היה להם לבחון את היחסים של סנדי וקירסטן בעונה השניה! - בכל סדרה יש את הזוג היציב, בסדרה הזאת הזוג היה קירסטן וסנדי, כל הקטע הזה של סנדי בוגד בקירסטן והיא בוגדת בו בחזרה זה היה קשקוש ולא אמין!! ואח"כ הם הופכים אותה לאלכוהוליסטית! - זה הרס!!! מדמות תמימה כמו מריסה הם הפכו למטומטמת שהקהל כבר לא יכול לסבול יותר!! וזה גם כן הפך להיות לא מציאותי, למען האמת כל הסיפור עם ג'וני היה נראה כמו סתם סיפור נואש וניסיון כושל להחזיר את הסיפור של אוליבר! - זה לא עבד!!! הם סתם הרסו את העלילה וסתם הרסו את מריסה!!! שלא נדבר על השער שלה שהפך אותה לילדה קליפורנית ממוצעת מישהו בפוקס היה צריך לאסור על מישה ברטון לצבוע את השער שלה! סיבה 4: הסדרה הזאת פשוט פעלה מהר מידי בעוד שסדרות אחרות היו איטיות והצליחו להגיע לעונה 10 וכולם אומרים שהעונות האחרונות פשוט גרועות...ובכך אם תקחו את האו.סי לעומת סדרה רגילה תבינו שכל עונה של האו.סי מורכבת מ-3 עונות של סדרה רגילה...! וסדרה שמקיימת כל כך הרבה זמן נמאסת לבסוף! וזה מה שקרה עם האו.סי!