מה היה קורא אם...

מה היה קורא אם...

טוב אני מניח שהיה כבר את המשחק הזה, אבל בואו עוד פעם.
כל אחד עונה ואח"כ רושם משהו חדש וזה נמשך... מה היה קורה אם מריסה לא הייתה נהרגת?

Lolm10

New member
אם מריסה לא הייתה נהרגת אז סאמר לא הייתה

מצילה את "פנקייקס" ועכשיו רק תחשבו מה היה יכול לקרות לו~!

האמת כלום לא היה קורה לפנקייקס כי הוא נחקר

בתנאים טובים ולא התעללו בו והוא היה גר בטוב אם מריסה לא הייתה מתה אז ראיין והיא היו חוזרים להיות ביחד סת' וסאמר היו ממשיכים בקולג'ים רגיל ראיין היה לומד עם מריסה בברקלי אחרי שהיא הייתה חוזרת מהשנה של שיט עם אביה וסנדי וקירסטן היו מגדלים את סופי הקטנה ורואים את הבנים בחופשות שלהם בבית בברקלי טיילור הייתה לומדת בסורבון והייתה מתגרשת מאנרי מישל ובטח הייתה מוצאת אהבה חדשה עם גבר שבטח הלווה לה 5 אג'(אני סתם אומר בעברית) כשהיה חסר לה לאוטובוס קייטלין כרגיל הייתה ממשיכה בהארבור

West Doll

New member
אז ראיין וטיילור לא היו ביחדדדדדדד! לאאאאא../images/Emo7.gif

אם מריסה לא היתה מתה- אז בטח אחרי כמה מריבות היא וראיין היו ביחד. החדר שלה היה נשאר שלה ולא עובר לקייטלין
או שהיא פשוט היתה ממשיכה להיות אלכוהוליסטית מסוממת באיזה חור בניו-יורק

למרות שזה בלתי אפשרי.. אבל נגיד וכן אז ג'וש ה

היה מוציא את הדמות של סאמר מהסדרה בדרך כלשהי והיה מחזיר אותה לפעמים להופעות אורח ... ככה אני חושב .. אבל אני מאמין שבשביל ג'וש סאמר תמיד הייתה האהובה של סת' ואנה הייתה פשוט ריגוש ... אם הוא היה מתכנן להשאיר אותו עם אנה אז הוא לא היה כותב לאדם את השורה שבה הוא מתוודה שהוא אוהב אותה כבר מהפרק הראשון כי אני מאמין שג'וש בחור שמאמין בכוח האהבה ולכן ידע מלכתחילה שסאמר וסת' יהיו ביחד ולכן זה היה בלתי אפשרי שסת' יהיה עם אנה לעד .. אלא אם כן רייצ'ל לא הייתה מצטרפת לסדרה קבועה והייתה עוזבת אז כן אנה היא הייתה התחליף בשבילה בחיי סת' אבל סתם ככה אין סיכוי אפילו !!!

זוהר57

New member
למה יכול להיות ש...

סת היה בוחר באנה וסמאר יכולה להיות לא רק החברה שלו היא גם חברה של מריסה ואז היא וסת היו ידידים או משהוא בסגנון :]]

בחייך, אף אחד לא היה משאיר שחקן בסדרה שישאר ב

בתור ידיד או ידידה ולא תהיה סביבה עלילה ממשית ובאותה התקופה העלילה סובבה סביב סת' בעניין משולש האהבה וסאמר לא הייתה קבועה בסדרה ולכן אם ג'וש היה משאיר את סת' עם אנה , למרות שזה בלתי אפשרי , הוא היה מוציא את סאמר מהסדרה בכלל כי היא הייתה בקטעים קצרים בתחילת הסדרה ואם סת' היה נשאר עם אנה אז ג'וש לא היה משאיר אותה בתור ידידה שכל הקסם הזה של סאמר וסת' פג לו ואף אחד לא היה מעוניין ולכן היו ממציאים עלילה שהיא עוזבת או משהו ..

slry

New member
בהתחלה ג'וש לא תכנן שסת וסאמר יהיו ביחד

רק שהסדרה התקדמה(בערך פרק +7) וסת הפך לדמות פופלארית אז גוש החליט לשנות כיוון, סת היה אמור להיות כמו סקריץ מ:saved by the bell

West Doll

New member
הייתי מפסיקה לראות את הסדרה../images/Emo6.gif

סתם סתם
אני פשוט לא סובלת אותו

slry

New member
טעות היה להיפטר מכל הדמיות של עונה 1

ג'ימי,אנה,לוק אבל הטעות הכי גדולה היה להיפטר מכיילב

Im All That

New member
נכון!!!!!!

רק בגלל שהעיפו אותו הסדרה היא לא כמו שהיא הייתה!!!!! רק בגלל זה ובגלל שהפכו את ג'ולי קופר לאישה הכי נחמדה בעולם!!! - היה צריך להיות מישהו מושחת שדופק לכולם את החיים! ואת הכלבה המניפולטיבית שעושה מה שמתחשק לה מבלי לחשוב מה יהיו התוצאות ועל מי זה ישפיע!!!!

slry

New member
מות כיילב חיסל את סיפור המבוגרים

אני זוכר שפיטר גאלאגר(סנדי) אמר לאחר העפת אלן דייל(כיילב): מה הכותבים עושים? עם מי אני התנצח והתווכח עכשיו

Im All That

New member
../images/Emo45.gifאבל..

אפשר להביא המון סיבות לכך שהסדרה נהרסה.... סיבה 1: כמו שאמרת, להוציא דמויות נחוצות כמו כיילב...בדיוק מאותה סיבה שהרגע אמרת, כיילב יצר סיטואציות, הסדרה הזאת חייבת שיהיה שם מישהו כמו כיילב או ג'ולי או אוליבר שיצור סיטואציות אחרת זה יהיה משעמם כמו שהסדרה הייתה בעונה 3. סיבה 2: להוסיף דמויות לא נחוצות כמו ג'וני, לדעתי כשהם הביאו את ג'וני הם בעצם החליטו להרוס את ריאן ומריסה, ואני לא מדברת על זה שג'וני הפריד ביניהם וכו'... אני מדברת על זה שהם הביאו מישהו שהוא כל כך כמו ריאן שזה כבר הופך את ריאן ומריסה לזוג לא מיוחד לזוג נדוש שבדיוק אותו דבר יכול להיות גם עם מריסה וג'וני. הם גרמו לנו לפקפק בריאן ומריסה כזוג, ככאלה שלא באמת אמורים להיות ביחד כי הם לא ממש מיוחדים יותר! יש אלף כמוהם!! - אסור היה להם לעשות כך! סיבה 3: להרוס דמויות כמו ג'ולי, קירסטן ומריסה. זה היה נחמד לראות את ג'ולי שהיא כבר לא מניפולטיבית אבל לא להרבה זמן! - אי אפשר להתקיים ללא מישהי כזאת שתדרוס אנשים שעומדים בדרכה ומה לעשות זה כן הרס את הסדרה!!! שלא לדבר על זה שכבר לא היה את הסיטואציות של "אני שונאת את אמא שלי" בעונה 3 שזה גם כן הרס... זה היה נחמד לראות את היחסים של מריסה וג'ולי ואיך שמריסה מתמודדת איתה.. את קירסטן הם הרסו כבר מהעונה השניה! קודם כל אסור היה להם לבחון את היחסים של סנדי וקירסטן בעונה השניה! - בכל סדרה יש את הזוג היציב, בסדרה הזאת הזוג היה קירסטן וסנדי, כל הקטע הזה של סנדי בוגד בקירסטן והיא בוגדת בו בחזרה זה היה קשקוש ולא אמין!! ואח"כ הם הופכים אותה לאלכוהוליסטית! - זה הרס!!! מדמות תמימה כמו מריסה הם הפכו למטומטמת שהקהל כבר לא יכול לסבול יותר!! וזה גם כן הפך להיות לא מציאותי, למען האמת כל הסיפור עם ג'וני היה נראה כמו סתם סיפור נואש וניסיון כושל להחזיר את הסיפור של אוליבר! - זה לא עבד!!! הם סתם הרסו את העלילה וסתם הרסו את מריסה!!! שלא נדבר על השער שלה שהפך אותה לילדה קליפורנית ממוצעת מישהו בפוקס היה צריך לאסור על מישה ברטון לצבוע את השער שלה! סיבה 4: הסדרה הזאת פשוט פעלה מהר מידי בעוד שסדרות אחרות היו איטיות והצליחו להגיע לעונה 10 וכולם אומרים שהעונות האחרונות פשוט גרועות...ובכך אם תקחו את האו.סי לעומת סדרה רגילה תבינו שכל עונה של האו.סי מורכבת מ-3 עונות של סדרה רגילה...! וסדרה שמקיימת כל כך הרבה זמן נמאסת לבסוף! וזה מה שקרה עם האו.סי!

P A T D F A N

New member
בטח שהיו סצנות "אני שונאת את אמא שלי" !!

אני לא אשכח שג'ולי אמרה למריסה שהיא מתחתנת , נראלי זה היה עם אבא של סאמר, וזה היה כשמריסה הייתה אלכוהוליסטית כזאתי , ואז הם הרימו כוסית, מריסה שתתה את כל הכוס של היין בבת אחת , פלטה כזה "קונגרץ" והלכה . סצנה חזקהה !

למעלה