מה היה קורא אם...

Im All That

New member
אממ...

אתה צודק, הסצינות ה"חזקות" האלה הן ממש כמו הסצינה שבו מריסה חושפת את הרומן של כיילב וג'ולי לפני כולם, או את הבלאגן שהיא עשתה במסיבה שבו ג'ימי קופר עזב או הקטע שבו היא מספרת לה שהיא לסבית... תעשה לי טובה, בסדר!

slry

New member
עוד סיבות

1) הריסת הדמות של סת כהן בעונה 3-4. 2)הריסת סאמר בעונה ה4. 3)היחוד של הסדרה היה ההומור החכם שלה ע"י דיאלוגים שנונים בעונה ה3 זה נעלם, בעונה ה4 הם ניסו להחזיר את ההומור אבל הוא היה סתמי ולא שנון.

זוהר57

New member
טוב

אז למה את ראית את הסדרה אם היא הפכה לכל כך גרוע!!!!!

Im All That

New member
כי בהתחלה היא הייתה מעולה...!

והאמת נשארתי בגלל רק בגלל סקרנות ורק בגלל שקיוויתי שהסדרה תשתפר... תכלס, אם את אומרת שהעונה ה-3 או ה-4 היו טובות זה רק כדי לשכנע את עצמך, גם אני הייתי ככה אבל בסוף צריך להפסיק להשלות את עצמנו, האו.סי שכולם צפו שיהיו לה 10 עונות, נהפכה לדבר עלוב ופתטי, ובמקום לגמור את הסדרה בעונה השלישית, החליטו להוסיף לה עוד 16 פרקים!

זאת לא אשליה.. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אני אישית צפיתי בזה כי התאהבתי בסדרה ולא ב"קוליות" שהייתה לה בהתחלה... לפי דעתי היא לא ירדה אבל זה כי אהבתי את הדמויות ורק לראות אותן על המסך עשה לי הרגשה של חמימות ושימחה .. לא הייתי מפסיק לראות בגלל שהסדרה ירדה קצת ברמה ... אז מה אם היא כן ... לפי דעתי אם לא היו מבטלים את הסדרה אז הפרקים האחרונים היו בהרבה יותר טובים , למרות שלי אין תלונות... ברינג דאם און אנד און ... אבל בשביל חלק זאת הייתה בעיה .. שימי לב שהפרקים הראשונים של העונה ה4 קלעו בול למטרה ורק הפרקים האחרונים ראו רק מקומות קבועים שראינו כל הזמן ולא גיוונו.. ההשקעה הפחותה הייתה כי הודיעו שמבטלים , אני לא מחשיב את הפרק האחרון שהיה מדהים !!! בקיצור אני אהבתי כל פרק ופרק בסדרה הזאת כי אני ממש התאהבתי בדמויות ובסדרה עצמה .. ולפי דעתי מעריץ אמיתי אמור להרגיש כך !!! אהה כן , ולכולם .... ב 9 לנובמבר אני אפרסם את הפרק הראשון של העונה החמישית שאני כתבתי ... מעריץ גדול של הסדרה ! שם הפרק (כן כן אני אציק לכם עם זה כל פעם חחח) : THE RE-REUNION בעברית : האיחוד מחדש מקווה שתהנו ממנו

slry

New member
בדיוק כי בהתחלה היא היתה מבריקה

בעונה ה1 וחלק נרחב מהעונה ה2 הסדרה היתה מבריקה ומתוחכמת כאשר בעונות לאחר מכן היא הפכה לעוד סדרת נוער טיפוסית סטייל מגרש ביתי

אני חולק על דעתך ... מגרש ביתי היא לא סדרת נו

נוער טיפוסית .. היא גם סדרה מבריקה !! עם השנים היא הפכה לאפלה ואפלה יותר ונכנסה לעלילות מרשימות להפליא כמו הרצח של קית' על ידי אחיו דן .. פלוס הזמנים מציאותיים במגרש ביתי , כמו למשל שלקח עונה שלמה אחרי העונה שבה קית' נהרג כדי שהאמת תצא החוצה ולא אחרי כמה פרקים ... או שכמה בעיות נפתרו דווקא בזמן מציאותי שגם במציאות היו נפתרות ... האו סי ומגרש ביתי סדרות מעולות. למרות שמגרש ביתי לא שינה את הקצב... הוא עדיין באותו הקצב ולכן יש את עונה 5 בינואר

Lolm10

New member
אויש נו באמת, "מגרש ביתי" היא הסדרה הכי

הכי קיטשית שקיימת. כמה נדוש כבר לראות את המעודדת ששכבה עם חצי שכבה ופתאום מתגלה שיש לה לב טהור והיא אוהבת לעזור לזולת. נו באמת, עזבו שהמשחק שמה לא היה מי יודע מה. הם מחזיקים מעמד רק בזכות זה שהם נמצאים ברשת קטנה, אם היו ברשת גדולה ממזמן היו מעיפים אותה

jess r

New member
פחחחחח

למגרש ביתי יש בעיה חמורה מאוד - מחסור במודעות עצמית. כל משפט בסידרה נאמר עם כל כך הרבה חשיבות עצמית, הדמויות נראות כמו במחזה של שייקספיר! אין לסידרה קמצוץ של קלילות וקוליות, מה שהופך את האו.סי לסידרה מגניבה כל כך. עלילות מרשימות? בנאדם, איפה אתה חי? פרקים שלמים במגרש ביתי נראים כמו באופרת סבון: מישהו נדרס, שוכב בבית חולים, ולמרות שברור לחלוטין שהוא ייצא מזה הם מותחים את העלילה, מישהו מגיע, אומ דברים קיטשיים, וכו' וכו', אנשים רואים אנשים מתים ושאר זבל בסיגנון "ימיי חיינו". כל מיני פסיכים תוקפים אנשים וחוטפים אותם - קישקוש מוחלט. המשחק המביך של מחצית מהצוות גורם לי בהרבה מהפעמים להתכווץ בבושה. זה פשוט מביך להסתכל. ומה עם תפניות עלילתיות מטומטמות או דמויות שמתנהגות ככה כי לכותבים זה מתאים? מי מתחתן בכיתה י'? אף אחד לא מתחתן במאה שלנו בכיתה י'!!! זו שמרנות מגוחכת ומכעיסה. ושאלה: אם היילי כל כך רוצה לשמור את עצמה עד לחתונה, איך זה שביום מסויים היא עדיין לא מוכנה, ויום אחר כך, רק בגלל שהם התחתנו, אז זה בסדר להזדיין כמו שפנים? זה לא עובד ככה. טבעת על האצבע לא גורמת למישהו להרגיש מוכן! איזו דמות מגוחכת, בחיי. המון דרמה מוגזמת לחלוטין ורגעים כל כך "אוו... זה מרגש... אוי... משהו חשוב עומד לקרות... " ואז צ'אד מייקל מורי עושה פרצוף מיוסר ומצטט איזה סופר חשוב, ואז יוו... איזה התרגשות, איזה מתח!!! ובסוף סתם איזה חרטה מגוחכת מצוצה מהאצבע מתרחשת על המסך. בקיצור, נהנתי מהרבה פרקים בסידרה, אבל לא רק שהיא לא מדגדגת את האו.סי, היא פשוט בינונית להחריד.

slry

New member
קלעת לדבריי

האו.סי(בעונות הראשונות) היא הכל חוץ מסדרת נעורים- היא דומה יותר לפמליה ובנות גילמור מאשר למגרש ביתי או דוסון קריק

slry

New member
קשור- תאמין לי שקשור

שני הסדרות קלילות וכיפיות למרות שקיימת דרמה בשניהם

למעלה