מה היה קורה אם לא הינו מתנתקים?

brock lesnar 2

New member
מה היה קורה אם לא הינו מתנתקים?

פעם חשבתם לעצמכם בואו נגיד שלא מתנתקים מה עכשיו קורה? כולנו מדברים על המצב שאחרי ההתנתקות כולם. הם לא מבינים משהו אחד! ועליו אפרט עכשיו. העיתונאים, הכתבים ואפילו האנשים מדברים על מה שיקרה אחרי ההתנתקות עם הכלכלה, שהם יהיו חופשים, על המתנחלים שזה ביתם, על ההרס שדורש הפינוי וכו`. אני טוען שנדבר מה יקרה בסיטואציה הזו : המתנחלים ניצחו אין פינוי, עכשיו מה: א. חרם צרכנים של כל העולם כולל אמריקה עלינו - הבטחנו התנתקות ולא קימנו. ב. כל יום פיגוע - הבטחנו לפלסטינאים פינוי והתנתקות איפה היא. ג. חיזבאללה כועסת גם- ירי על הגולן וירי קטיושות שוב. ד. זינוק הדולר - הדולר יזנק ל7 שקלים חדשים בערך! ה. הכלכלה יורדת. תראו, לאן חזרנו? גם ליציאה מלבנון הרבה התנגדו, ואם אני חוזר אחורה אני לא יודע איך לא עשינו את זה כבר בתום המלחמה. אתם יודעים מה עכשיו הפלסטינים מה אומרים? אתם לא רוצים לתת לנו מדינה? רוצים שנחייה ביחד - בסדר אין בעיה. עכישו הפלסטינים גרים איתנו יש 60 חברי כנסת ערבים , שרים ערבים, שרי ביטחון ערבים, ברי אוצר ערביים. אתם רוצים שזה מה שיקרה? שנחייה עם הפלסטינים? אם אי אפשר ביחד אפשר לחוד אז בגלל זה מתנתקים. חבל שהינו צריכים לעשות זאת בכוח.

ואתה מבטיח שזה לא יקרה אם יהיה

התנתקות? אתה מזכיר לי את נבל צ'מברליין שנפל קרבן לאיומים של הגרמנים. דע לך אתה הבא בתור. מי שנכנע לטרור יקבל יותר טרור. החמאס מבטיח לנו להגביר את הטרור אחרי ההתנתקות. אנשי הבטחון שלנו מסכימים שיהיה הגברת הטרור.

brock lesnar 2

New member
אתה יודע מה יקרה אחרי ההתנתקות אם ה

אתה יודע מה יקרה אחרי ההתנתקות אם החמאס יעשה משהו? אתה כנראה לא מבין התגובות של צה"ל יהיו חמורות.

next25

New member
גם באוסלו אמרו את זה

וחוץ מזה אין לי ביטחון בכלום ממה ששרון אומר בקמפיין בחירות שלו הוא אמר שמי שנותן שטחים לערבים הוא משוגע ומשמיד את המדינה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1325&msgid=59309932

אתה לא מבין מה יהיו התגובות של צה"ל

צה"ל מוגבלת בכח שמאפשרים לה להפעיל. מספיק טלפון אחד מקונדה והחברים שלה. כבר ראינו חיילים ואזרחים שלנו נהרגים בגלל לחץ בינלאומי נגד הפעלת כח. זה לא ישתנה אחרי ההתנתקות. אתה באמת חושב מדינות העולם ישתקו אם צה"ל תכנס בכל הכח? לא חסרים מדינות שינדבו כוחות להגן על המחבלים. שכחת מה קרה בסרביה? מספיק רק תמונה אחת אחרי איזה הפצצה שלנו וכוחות נאטו יפציצו את כל מדינת ישראל. שמדובר בהרג יהודים הם בכלל לא יהססו להפציץ אותנו. הם יעשו את זה בתאבון. כבר ראינו איך מדינות העולם ששים למראה יהודים מתים. ראינו איך האו"ם שיתף פעולה עם החיזבאללה ברצח חיילים שלנו.

brock lesnar 2

New member
אתה באמת חושב שמדינות העולם

אתה באמת חושב שמדינות העולם יעשו משהו לנו? אם כן אתה טועה - ארה"ב היא בת בריתינו ותאמין לי שלא הכי כדי להפציץ אותנו, אתה מזלזל בערך של צה"ל ומי כבר יכול לעשות לנו משהו? צרפת ? צרפת היא כמו כלב נובח ולא נושך היא מדברת מדברת ולא עושה כלום, תאמין לי שעל כל פיגוע נחסל להם כמה וכמה - צרפת תגיב? תגבל נזיפה מהאו"ם ומהארה"ב ואנחנו נגיב להם פי 2, הם רוצים מלחמה? הם יקבלו מלחמה... תאמין לי שלא כדי להתעבק איתנו. כולם אמרו מה שאתה אמרת על לבנון, ואם אתה לא יודע אין עלינו קסאמים.

עובדה שאנחנו נאלצים לוותר על חיסול

תשתית הטרור בעזה ולברוח עם הזנב בין הרגלים בגלל לחץ בינלאומי. הבריחה מלבנון עודדה את ערפאת לסרב להצעות של ברק ולפתוח במלחמת אל-אקצא. מהאקציות של ערפאת נרצחו יותר מאלף יהודים ונהרסו רבבות משפחות. רק שאלה של זמן מתי יפלו עליך קאסאמים מצפון השומרון. אתה כבר על הכוונת.

adishu

New member
אי אפשר לחסל את תשתית הטרור כי

אין אפשרות להילחם באדם שלא חשוב לו יותר דבר והוא מוכן להתאבד בתוך ריכוז של יהודים.

deathcaster

New member
נחמן

למה לא תדביק תמונות של המהומות אתמול בחאן יונס שפלשתינים תקפו שוטרים פלשתיניים , דבר שמוכיח את דבריי ?

OMER G17

New member
חחחחחח...נחמן תהיה בריא..

אני מקווה שאתה סתם מנסה להפחיד ילדים ולא באמ מאמין במה שאתה אומר...

מה יש להאמין? כבר ראינו את הלחץ

שהופעל נגדנו ואת היהודים שלנו נהרגים בגלל שצה"ל נמנע מלהגיב כמו שצריך.

cold whisper

New member
הדברים האלה כרגע לא רלוונטים

הדברים האלה לא רלוונטים כי ההתנתקות תעבור(לצערי הרב), כל הדברים שאתה אומר הם בגדר תיאוריה, אני לא כ"כ בטוח שבמקרה שיש התנתקות יפסקו הקסאמים,יפסקו הפיגועים ויהיה שלום אמיתי.. הכל בגדר התיאוריה..

brock lesnar 2

New member
למה תיאוריה?

את ימינית - שרון אומר לך בוא נמנע את ההתנתקות - את מבינה מה עושים לנו?

cold whisper

New member
אמ..

א.אני זכר. ב.זה כבר מאוחר מדי.. זה יעבור בין אם אני רוצה ובין אם לא..

OMER G17

New member
זאת לא סיבה...

אם ככה..אז אפשר להגיד שלא היינו צריכים להכנס לתהליך הזה.מה שצריך להגיד זה: מה היה קורה אם היינו נשארים ברצועת עזה? איך אתם רואים את העתיד?!

דעה אישית: כל הכבוד לערבים!

הם למדו מחכמים ואנחנו לא! הם למדו מכל העמים איך משיגים מדינה, ואנחנו לא למדנו מהעמי איך נלחמים בטרור! כל העמים משיגים את מדינתם בכוח ואח"כ כשמגיע עליהם טרור הם משיבים בכוח ולא נסוגים! עם ישראל אומר "איפוק זה כוח" - עלק!! מה נתן לנו איפוק? יותר ניצחוןם לטרור! הם השיגו את שרצו בזה שהתאפקנו! אם אומרים איפוק זה כוח - למה זה טוב על הערבים ולא טוב על המתנחלים?? אגב ראיתם את זה שהם שרפו את דגל ישראל (מה שמעיד על המשך מאבק שלהם.... להשגת כל פלשתין...)

למעלה