מה היה קורה אם לא הינו מתנתקים?

noamjen

New member
מכיר את צפון אירלנד?

אנחנו נלחמים בטרור פלסטינאי און אנד אוף כבר 38 שנה, באירלנד הבריטים והאירים נלחמו טרור מול צבא כמעט כל הזמן 90 שנה. הדבר היחיד שהפסיק את הכל- הסכם שלום. בהסכם הזה המחתרת האירית לא התפרקה מנשקה ככה שהם יכלו להמשיך לעשות פיגועים, ואם אני זוכרת נכון הם עשו אחד או שניים מאז. הבריטים לא הגיבו והנה לפני שבועיים המחתרת הודיעה שהיא מתפרקת מנשקה והשלום לא רחוק מהאזור הזה שנמצא במלחמה הרבה יותר זמן מאיתנו. קשה לי להאמין שזאת הדרך שאתה מצפה שנלמד מעמים אחרים. ועוד מקרה, שאני כרגע לא זוכרת באיזו מדינה בדיוק אבל זאת אחד ממדינות אפריקה שצרפת שלטה בה. לאחר מאבק על עצמאות כנגד האזרחים שם הממשלה הודיעה שהיא מפנה את כוחות הצבא תוך X זמן. מי שלא יצא עד אז יכל להישאר לגור במדינה שתקום שם. וכך היה- הצבא יצא, כל האזרחים, שהתנהגו כמו המתנחלים כיום , ברגע שהצבא יצא קיפלו את הזנב כמו כבש שרואה את אריק ועזבו מהר מאוד. עכשיו יש שם מדינה עצמאית והצרפתים כבר לא מתים שם. אולי לזה התכוונת שדיברת על ללמוד מהעולם?

noamjen

New member
אז יש לי פיתרון!

אתם רוצים את כל ארץ ישראל השלמה, הם רוצים את כל פלסטין. אז בואו פשוט נהרוג אחד את השני עד ששני העמים יושמדו! אדמה לא שווה חיים!!!

noamjen

New member
מי פה לא למד היסטוריה!

יצאנו מסיני- האם אין מאז שלום עם מצריים? יצאנו מלבנון, ובתור מישהי שגרה שעה מהגבול עם לבנון אני יכולה להגיד לך, שאפילו אם קטיושות שנופלות פה ושם אין מה להשוות את המצב היום לעומת מה שהיה קודם. אל תתנו לדעות הקדומות להנחות אתכם- יש עובדות היסטוריות!

את מי את מנסה לרמאות? שלום

עם מצרים? המצרים ברגע זה מתכננים לתקוף את ישראל. רק שאלה של זמן. הם הכינו בסיסים בסיני לקלוט חיילים שיעבירו דרך המנהרות שבנו מתחת לתעלה. התקשורת במצרים עכשיו עסוקה בהכנת העם המצרי למלחמה נגד ישראל. שרון זורק למצרים את עזה רק להרוויח זמן. הבריחה החפוזה מלבנון עודדה את ערפאת להתחיל במלחמת אל-אקצא בה נרצחו יותר מאלף יהודים והרסה רבבות משפחות. ביום לאחר הבריחה כבר ידעתי שתפרוץ מלחמה. נסעתי אז מהצפון לירושלים. הכבישים היו מלאים עם ציוד מלבנון לכוון השומרון. ברק ניסה למנוע את זה עם השיחות בארה"ב אבל לא הצליח. גם ביום שלפני שהתחילה המלחמה בלבנון ידעתי שתפרוץ מלחמה. הכבישים בגליל היו מלאים ציוד לכוון לבנון.

mayomy

New member
הנה מישהו שמחובר למציאות!

בן אדם תתעורר, או לפחות תפסיק לשקר לעצמך ולנו. האדמה הזאת יותר חשובה לך מחיים של *יהודים* שנהרגים שם כל הזמן. אז תגיד את זה וזהו. דיי כבר להסתתר מאחורי סיסמאות ושקרים שהצופה והרבנים מוכרים לך!

תתעוררי את. אני לא קורא הצופה

ושום רב לא מוכר לי שקרים. די לשמוע מה שאומרים אנשי הבטחון שלנו ומנהיגי הטרור שהבאתם לארץ מתוניס.

גבי מצרים

אם שמעת על זכרונות סדאת - כתוב שם באחד מהזכרונות שלו שהוא סם זרק סיני והוא היה מוכן לשלום והוא לא חשב שנצא מסיני בכלל! אתה מבין שהוא סתם זרק??? הוא היה מוכן לשלום גם בלי לקבל את סיני!!! ואנחנו ברוב טימטומינו לא אמרנו "לא נותנים" אמרנו "נותנים" ויצאנו פראיירים!!! אגב לכל מי ששם לב כל מי שניסה לפגוע בארץ ישראל נפגע! בגין - התקף לב. רבין - נרצח (וע"י השב"כ ויש ראיות בתיקים הרפואיים לכך, רק שלא רוצים לפתוח כי רוצים שיגאל עמיר שחף מפשע יישאר בכלא כדי להסית נגד הימין) ביבי וברק - לא האריכו ימים בכהונתם. וכו'... ועכשיו תורו של שרון! מעניין מאוד מה הקב"ה ישלח עליו....

האמת, כן חשבתי על זה וגם פרופ'

דני צידון חשב על זה ואפילו כתב נייר על זה לכנס קיסריה האחרון. שורה תחתונה: זה יעלה י-ם כסף לא להתנתק, יהרוס את המשק ושלא לדבר על עוד דברים שוליים כמו הדמוקרטיה ואחדות העם. ומי שלא מאמין שיקרא!

deathcaster

New member
אם היית קורא את המאמר, לא היית

פזיז כ"כ לצטט אמרות שאמרו לך להגיד אחרי אינספור שטיפות מוח. תקרא, לא יזיק.

deathcaster

New member
שים לב איך הטירוף גואה בך

אני התייחסתי רק אל עצמי, אתה מדבר אליי בגוף רבים , אני לא מייצג אף אחד , רק את עצמי , וכמו שפניתי אליך בגוף יחיד , תנהג בהתאם. אני לא שונא אותך נחמן, אני מקווה שאתה לא שונא אותי. אני מעלום לא חנקתי יהודי ולא ריסקתי את ראשו אלא אם כן אתה מתכוון לאגוזים של פסח.

brock lesnar 2

New member
זוהר אני רואה שאתה חי ובועט ונחמן:

נחמן תתחיל להתעורר כי אתה חיי בחלום... מצרים תתקוף את ישראל??? מאיפה הבאת זה? איזה אינטרס יש למצרים לתקוף את ישראל? בוא אני יסםר לך משהו - אחרי מתקפת הטרור על מצרים, מצרים זעמה על אל קעידה- למה ? כי ישראלים זה כסף, ותאמין לי שזה מביא להם הרבה. כנ"ל לגבי טורקיה, לא מזמן היתי בטורקיה ואתה יודע איך הערבים האלה התחנפו אלי? כי ישראלים=כסף...

m ko1

New member
../images/Emo15.gif אממממ

זאת יכולה להיות תמונה שהוצאה מהקשרה. אולי תעלה תמונות שמתנחלים זורקים פחי צבע, ביצים, תפוח אדמה, אבנים, מים ועוד (הרשימה ארוכה) על חיילים. אין פה שום דעה פוליטית
{דרך אגב, חרשת על התמונות}.

למעלה