מה היה קורה אם

מה היה קורה אם../images/Emo9.gif

זה שירשור ההזיות שלנו, פה נוכל לדסקס על הא ועל דה מה היה קורה (למשל) אם קגומה היתה נתקעת בעולם שלה עם הרסיסים, אם מירוקו היה מפתח הרגל לגעת בישבן של אינויאשה או כל גבר אחר, אם אינויאשה היה אומר "אסווארי" לקגומה, וכו'... אלו הן סתם דוגמאות מהראש הלא מקורי שלי, אתם מוזמנים לפתח קצת יותר מקוריות, ורצוי שזה יהיה הזוי
תהנו ^^

Naraku SeXy

New member
מה היה קורה אם ...

נאראקו היה לובש חצאית ורודה ?! ^_____________________^ ואינויאשה את הבגדים ל קגומה ... וסאשי היה נתקע על עץ ... ואינויאשה היה חי בעידן שלנו ...

Hikaru no Yani

New member
רגע יש לי...

מה היה קורא אם סאנגו הייתה מתנהגת כמו מירוקו קירארה הייתה נתקעת בעץ ואינויאשה היה אח של קאגומה אני לא יצרתית נכון?

DarkBrownLynx

New member
אם סאשי היה נתקע בעץ.. ממ..

בנות הכפר היו.. לאמשנה.. ומה היה קורה עם קוגה היה מציל את רין? אם שיפו היה הבן של טוטוסאי? עם האחים רעם היו מוכרים של תפוחי אדמה?

psychocandy

New member
(באקורה מהיוזר של אחותה)...

מה היה קורה אם... אני הייתי היוצרת. זה מכסה בערך את כל האפשרויות שיכלתם לחשוב עליהם.

../images/Emo107.gif אוי לא. ../images/Emo5.gif

אם את היית היוצרת, אז הסדרה לא הייתה מגיעה לערוץ הילדים, כי היא הייתה סדרת הנטאי/יאוי >_> [ד"א, נכון שרציתי לתת לך בצ'אט קישור? אז הנה הוא. מצטערת אם הפחדתי אותך שם
]

../images/Emo107.gifמה היה קורה..

אם.. אה... אמא של סשומארו הייתה חייה? או שהיו אומרים עליה משו לפחות? ובכלל, מה קרה לה? ואם.. מירוקו היה בת? ו.. אם לאינויאשה הייתה אחות בת אנוש מהצד של האמא שלו? זה היה יכול להיות משעשע XD אפילו שסביר להניח שהיא הייתה כבר מתה בזמן של החבורה.. אבל אפשר לעשות, נגיד, שהיא מתה בגיל צעיר, ונראקו החייה אותה בשביל שתהרוג את אינויאשה XP היה נחמד לכתוב על זה פיק.. אבל -אני- לא הולכת לכתוב שום פיק.. לא רוצה לעשות לכם טראומה. ואמ.. אין לי עוד רעיונות...

לי Li

New member
מה היה קורה אם

סאשי ואינו היו אמיתיים?
אני יודעת - הם היו נאנסים באכזריות ע"י פאנגירלז (או גם פאנבויז ^^") טיהי
בכל אופן - בנימה רצינית יותר: מעניין אותי אישית מה היה קורה אם אבא של סאשי ואינו היה חוזר לחיים פתאום, מה הוא היה אומר לכל אחד מהם. כנ"ל לגבי האימהות. גם מעניין היה לדעת מה היה קורה אם קיקיו ואינויאשה לא היו הורגים אחד את השני. ומה היה קורה אם שיפו היה שורף את עצמו יום אחד ועף מהסדרה >_> נמ, אני אחשוב על עוד דברים אח"כ ^^"

לי Li

New member
לא הורגים, סליחה

קיקיו רק מיסמרה את אינו לעץ. היא לא הרגה אותו >_>;

love Jay

New member
../images/Emo58.gifהלוואי ../images/Emo58.gif

שאבא של אינו וסאשי היה קם לתחייה...המפגש היה יכול להיות ממש מרגש!!!בטח אפילו סאשי היה בוכה מרוב שימחה!!!גם שמתי לב איזה חתיך אבא של אינויאשה!!!וסאשי דומה לו מוות!!

לי Li

New member
כן, זה באמת יהיה יפה

ויש לי תמונה שמתאימה לזה מעט. תמונה עצובה ; ; אבל כ"כ יפה. זה סאשי מחזיק את אבא שלו כשהוא מת

love Jay

New member
כן אני מכירה את התמונה...

אבל אבא שלו מת בצורה אחרת יותר כואבת!!הוא הקריב את עצמו למען אינויאשה!!! ואיזה קוקו שקסי יש לו!!גררררררר

לי Li

New member
כן, באמת יש לו שיער יפה ושולט

גולש עם הרוח XD אם סאשי היה כהה יותר הוא היה דומה לאבא שלו יותר אפילו. הוא היה שקסי יותר עם עור כהה יותר ולא חיוור כמו עכשיו.

למעלה