זה בגלל שחשוך שם..
L love Jay New member 20/5/05 #27 מצאתי אותם בשירשורי התמונות... אבל יש לי תמונות אמיתיות של אבא שלהם מהסרט השלישי...
L love Jay New member 20/5/05 #29 הנה ההודעה!!! לא מצאתי אותה אז חשבתי לעצמי שלא שלחתי אז עשיתי עוד אחת... אה ורציתי כל הזמן להגיד אבל שחתכתי מישהו זוכר את השד עם הגולם הזה*הקוקסינל* בפרק שמירוקו מגן על אינו בתוך הגולם?? אז מי שמתגעגע אליו הוא יחזור באחד הפרקים...לא אומרת איזה (נה נה בננה...)
הנה ההודעה!!! לא מצאתי אותה אז חשבתי לעצמי שלא שלחתי אז עשיתי עוד אחת... אה ורציתי כל הזמן להגיד אבל שחתכתי מישהו זוכר את השד עם הגולם הזה*הקוקסינל* בפרק שמירוקו מגן על אינו בתוך הגולם?? אז מי שמתגעגע אליו הוא יחזור באחד הפרקים...לא אומרת איזה (נה נה בננה...)
L love Jay New member 20/5/05 #28 אמ...מצאתי תאת התמונות בשירשורי התמונות... אבל יש לי תמונות של אמיתיות מהסרט השלישי של אבא שלהם...
L love Jay New member 21/5/05 #53 אוקי...מצטערת שלקח לי זמן ../images/Emo58.gif לענות עד שאח שלי נתן לי את המחשב עברו שעות... בתמונה שי את הקוקו השקסי שלו....
אוקי...מצטערת שלקח לי זמן ../images/Emo58.gif לענות עד שאח שלי נתן לי את המחשב עברו שעות... בתמונה שי את הקוקו השקסי שלו....
L love Jay New member 21/5/05 #54 עוד... ../images/Emo58.gif אבא של אינו וסאשי זה שנמצא למעלה יותר בצד ימין וסאשי הקטן זה שמצד שמאל
L love Jay New member 21/5/05 #55 עוד.... ../images/Emo58.gif איזה קוקו שקסי!!גרררררררררר למות על הקוקו הזה!!!
L love Jay New member 21/5/05 #62 עוד ועוד ../images/Emo58.gif תסתכלי טוב טוב בתמונה ותראי את הפרצוף של אבא שלהם....
L love Jay New member 21/5/05 #63 ואחרון... ../images/Emo58.gif והתמונה הזאת היא לא אותו תמונה כמו הקודמת יש לו מבט שונה...ואם את ביקשת ממני את התמונות של באנקוטסו עירום השגתי אותם אני כבר אשלח אותם בשירשור המתאים
ואחרון... ../images/Emo58.gif והתמונה הזאת היא לא אותו תמונה כמו הקודמת יש לו מבט שונה...ואם את ביקשת ממני את התמונות של באנקוטסו עירום השגתי אותם אני כבר אשלח אותם בשירשור המתאים
L love Jay New member 21/5/05 #64 ואחרון... ../images/Emo58.gif והתמונה הזאת היא לא אותו תמונה כמו הקודמת יש לו מבט שונה...ואם את ביקשת ממני את התמונות של באנקוטסו עירום השגתי אותם אני כבר אשלח אותם בשירשור המתאים
ואחרון... ../images/Emo58.gif והתמונה הזאת היא לא אותו תמונה כמו הקודמת יש לו מבט שונה...ואם את ביקשת ממני את התמונות של באנקוטסו עירום השגתי אותם אני כבר אשלח אותם בשירשור המתאים