מה היה
ומה היה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifXDDDDDDD

יואוווו זה לא זה שהיו לו דיסקים עם משחקים למחשב? שבאו אלינו 4932489 פעמים בשנה לבצפר כדי למכור את הדיסקים שלו?! איזו עמה יצאתי אם לא

../images/Emo45.gif~נדחפת~../images/Emo28.gif

גם אלינו בא אחד כזה! [פעם, כשהייתי צעירה ^^][נוסטלגיה. כי עכשיו אני זקנה מקומטתXD] פאק! הדיסקים האלה היו תוקעים לי את המחשב!!!!!!$%@ זנות

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifחחח יואו כן!

ואני זוכרת שהיה משהו עם מיכל ינאי והבקסטריט בויז XD וקוראים לו צ'ופי או צ'ומפי?

yarden28

New member
20.11

: כל היום הייתי עם חבר שלי . הלכתי לביקור פתע בצופים(פרשתי השנה)וכולם התנפלו עלי ^.^ סדנה עם מיומנה.
: המחשבות שרצו בראש שלי בערב. לא הצלחתי להתרכז בספר שלי.

MyUsedRomance

New member
יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

ירד גשם כמו לא יודעת מה ולא יכולתי לצאת החוצה
שתיתי שוקו וחם וישנתי עד מאוחר

אוווו יופי!$#@ חפירות!../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

- ידיד שלי התקשר אליי בבוקר והעיר אותי. כעסתי בהתחלה, אבל אחר כך קלטתי שזה היה טוב שהוא התקשר, כי השעון המעורר לא פעל!%$#&$#@ [ואם לא הייתי קמה, הייתי מפסידה שיעור מוזיקה.] - שיעור מוזיקה היה סביר. ראיתי את הטיפש ההוא. היה בסדר. - הידיד ההוא, שני סעיפים מעל?
מסתבר שהטיפש חושב שיש לו משהו אליי. צחקנו על זה לגמריXDDDDDD - ידיד שלי [אחר
] התקשר אליי ואז הסתבר שיש מחר יומולדת למישהי שאני בקשר טוב איתה [לא יכולה לומר שאנחנו חברות.]. אז מחר אני הולכת לחגוג. - ליאת באה אליי. היה המון צחוקים.
- אכלתי חצי שעה. וכואבת לי עכשיו הבטן. - קצתקצת קר לי. - הוא, רק כי לפעמים הוא מבלבל אותי בהתנהגות שלו.

וגםוגם!^%../images/Emo28.gif

שיחה של שעתיים בערך עם בר במסן [אני חושבת שזה היה פחות. בר כתבה שזה שעתיים ומשהו.] בכל אופן, היה כיף. אורגיה המונייייייייייייייייייייית!!!!!!!!!
[ג'סטין לא בפנים, אני מסרבת בתוקף!]

../images/Emo220.gif=]

ידיד שלי ואני סגרנו שהוא בא אלי ביום רביעי (בעוד שבוע כאילו)
היתה לי שיחה טובה על ידיד שלי..
אחותי חזרה הביתה!!
שוב היא חזרה..
היא הולכת ביום ראשון><

A t a s h i

New member
יום נחמד. D:

- חגגנו עכשיו יומולדת לי, יומולדת לאבא שלי, ויום נישואים של ההורים שלי עם כל המשפחה, והיו גם שלוש חברות שלי, היה ממש כיף. D:
- היה גם ממש טעים, וחבר של דודה שלי הביא עוגות מהחנות שלו, זה הדבר הכי טעים בעולם.
אפילו שהוא לא הביא את הפאי לימון שאני אוהבת. :ם
- אמא מוכנה להזמין לי את האלבומי דמואים של Trisomy, אעאעאעא!!~(%$%^$ DD:
- אני ועוד חברה קבענו יום ראשון תל אביב, וממש בא לי, אז, יצא טוב. :]
- עוד לא היה לי אפילו
אחד היום.

למעלה