יש לי רסק תפוחי עץ, ואני מעונינת להשתמש בו.
במתכון יש 100 גרם שמן.
האם לוותר על השמן כולו או להמיר. ואם להמיר - באיזה יחס?
תודה
רעיה
תודה רבה!
- לוותר לחלוטין על השמן לא כדאי, רצוי בתחליף למשל...
- להחליף ניתן ביחס 1:1 בנפח או במשקל (במקרה של רסק תפוחי עץ).
- לטעמי כדאי להחליף רק חלק מהשמן ברסק תפוחים, כ-50%.
- רסק תפוחי עץ הכוונה ללא ממותק ואם ממותק להפחית בכמות הסוכר/הממתיק האחר.
חג שמח, שנה טובה והרבה בריאות.
שערתי שזאת עוגה בחושה כל שהיא, במקרה של החלפה ברסק תפוחי עץ הנפח והמשקלתודה רבה!
שכחתי לציין שמדובר בעוגת דבש, ושעש לי רסק שקניתי מזמן וזו הזדמנות להשמש בו.
סוכר- באופן קבוע אני שמה פחות.
ואני נוהגת לשקול מצרכים ולא להתייחס לנפח.
רעיה
תודה!שערתי שזאת עוגה בחושה כל שהיא, במקרה של החלפה ברסק תפוחי עץ הנפח והמשקל
זהה לשמן פחות או יותר(הרסק שוקל מעט יותר).
זיכרי שדבש הוא סוכר לכל דבר וגם בו כדאי להשתמש פחות מה גם שלאחר אפיה או חימום
בכלל הוא מאבד גם את מעט התכונות הטובות שבו.
בהצלחה..
בינתיים אכלתי את שארית הרסק עם שמנת חמוצה. תודה!מכמות הרסק שנותרה אפשר להכין בכמה דקות מאפינס תפוחים.
בינתיים אכלתי את שארית הרסק עם שמנת חמוצה. תודה!
תודה................ שבת שלום!טיפ קטן לפעמים הבאות - כיום מוכרים רסק תפוחים ברביעייה של גביעים קטנים בנפח של חצי כוס בערך. אני קונה כאלה, ואז לא נשארת עם שאריות רסק מיותרות. לא שזה נורא לאכול את מה שנשאר עם שמנת חמוצה, בהחלט לא![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.