מה הייתם אומרים עליהם..ולהם..

mike00

New member
כן../images/Emo9.gif

קבב??? בתור אחת שבקושי מצליחה לטגן שניצל כיוונת גבוה הפעם....

shm490

New member
מה עם חומוס עם קצת טחינה וחריף

ככה עם בצל ואיזה ביצה ?

THE WIZARD 55

New member
על הבוקר...בצל טחינה וחריף?:)

בבוקר הדבר היחידי שמסוגלת לאכול וזה אחרי כמה שעות טובות רק על נס.. זה איזה עוגיה

ינשוף4

New member
זה "פתרון של עצלנים"

(שגם אני נוקט בו- כשלא יוצא מהבית). אם יוצא, ועוד יותר, אם עובד- חייב ארוחה ממשית.

ממממ...

ביבי נתניהו - יצא לי לפגוש אותו בשירותים בעבודה (מקום אידיאלי
) כמובן לא דיברתי איתו כי ממש לא באלי לדבר איתו ראאד סלאח - גם אותו פגשתי הוא היה בלוד כמה פעמים --- דיברתי איתו פעם אחת שאלתי אותו למה מוסיקה אסורה בדת והוא לא סיפק לי תשובה טובה איסמאעיל הנייה - יכולתי לפגוש אותו בזמן שהייתי בעזה אבל הוא עלה למכה באותה תקופה
ממש לא באלי לדבר איתו אולמרט - לא רוצה לפגוש אותו נסראללה - אני אגיד לו בן אדם אני שונא אותך אם אתה בן אדם בכלל ליברמן - גם לו אני אגיד שאני שונא אותו אבו מאזן - מכל נשמתי אני שונא אותך (ככה אני אגיד לו) ברכה - פגשתי אותו גם דיברנו על מכוניות
וכמובן על הנוער בעיר לוד ציפי לבני - אנעארף כבר נמצא נושא מובארק - לך תדחוף עץ בתוך ה... עמיר מרץ - אולי תרכיב משקפיים זחאלקה - הייתי מתעלם ממנו או מבקש ממנו שידבר עם מישהו מהשפחה שלו ויגידלו שאני רוצה להתחתן עם ביתו מני מזוז - תפסיק עם הקומבינה שיהיה לכולכם המשך יום טוב

עז מי

New member
אה גבר גרת בעזה

ספר לנו עד מתי גרת שם? ואיך קיבלו אותכם בלוד? אתה מרוצה בארץ?

הלוו הלווו

ביקרתי בעזה לא גרתי בעזה לא קיבלו אותנו בארץ כי נולדנו בה הם חייבים לקבל אותנו ואני מרוצה בארץ חביבי אהה אמא שלי גרה בעזה פעם היא נהנית בארץ קיבלה אזרחות במהירות כזאת שכולם חשבו שאבא שלי עובד עם השב"כ תראה בו אני אסביר את זה ככה אמא שלי עכשיו מעדיפה לגור בעזה לפני 30 שנה היא הייתה מעדיפה את עזה

בשירותים בשירותים

הייתי בעבודה בבית מלון הייתי אחראי ככה הסתובבתי לוודא שהכל בסדר נכנסתי לשירותים לראות את הבחור שעובד שמה בדיוק ביבי נכנס אחריי הוא היה באיזה אירוע לא יודע מה

למעלה