מה הייתם/ן עושים/ןת

אגב

הוא טוען שהוא מאד אוהב אותי והקשר שלנו חשוב לו. זה ברמת המלל.
ברמת המעשים הוא מאד אמביוולנטי. אז כנראה שאת צודקת.

ד ר ל י

New member
בעירבון מוגבל

תקחי את הדברים שלי בערבון מוגבל בלבד כי אני לא מכירה אותך ולא אותו ולא רואה את כל התמונה.
יכול להיות שהוא באמת מאד אוהב אותך והקשר כן מאד חשוב לו אבל יש לו קשיים מסוימים.
אני יכולה רק להעלות השערות לשני הצדדים- לטובת הקשר ביניכם ולרעתו.
אולי יש לך חוסר ביטחון ומשם באה תובענות כלפיו ובגלל זה הבטחות שלו הופרו כי הוא לא יכל לעמוד ב"מבחנים" שלך, זאת גם אפשרות וזאת לא ביקורת או שיפוט כלפייך, זה משהו שיכול לקרות לכולנו.
על יעוץ זוגי חשבתם?

חשבנו יקירה

אנחנו בייעוץ כבר כמה חודשים.
אין לי בכלל בעיות של חוסר בטחון ואני לא מעבירה אף אחד שום מבחן.
זה נורא פשוט מבחינתי - אשה מתחתנת. אשה רוצה לעשות ילדים. אשה עושה ילדים.
ולחלופין - גבר מתחתן. גבר רוצה לעשות ילדים. גבר עושה ילדים.

ללא ספק יש כשל במקרה שלנו.

ד ר ל י

New member
אוקיי, העליתי השערה כי אני לא מכירה אותך

אם אתם הולכים לייעוץ, מה גרם לך לבוא לשאול מה אנחנו היינו עושים? סתם סקרנות, כי הרי תשובה לעניין אי אפשר לקבל פה (בגלל הסיבות שפירטתי קודם).

מה שגרם לי לבוא ולשאול

זה לדעת מה האדם הממוצע חושב על הסיטואציה מחוץ לסטריליות של חדר הייעוץ. לעיתים הייעוץ מציג גישה או שיטה חד מימדית ולא לגמרי אובייקטיבית.

מעבר לזה אני מיואשת. לא מבינה למה זה כל כך מסובך.

ד ר ל י

New member
אני שמחה מאד שבאת לשאול

שלא תביני לא נכון, אבל אני חושבת שבייעוץ אתם אמורים לפרק את הגורמים למצב שלכם, לפשט את הסיבוך, לראות את כל המימדים והצדדים. אולי זה לוקח זמן.

טוב, אל תרגישי לא נוח שבאת לשאול את האדם הממוצע אבל אל תתפלאי אם תצאי מזה מבולבלת

ד ר ל י

New member
מבינה את התיסכול שלך

אין זמן מתאים ונכון לעשות ילדים, תמיד אפשר למצוא סיבות למה לא. אני חושבת שבאמת היחסים ביניכם הגיעו לצומת, או ילדים או פירוק החבילה.
לא ברור לי למה הסיבה היתה פעם כי הקשר לא מספיק יציב, התחתנתם כבר, מה יש לייצב את הקשר?
מה הכוונה "בקשות לבדיקת זרע"? אתם מנסים ולא מצליחים?

הכוונה לבדיקת זרע

תראי מפאת גילנו הגבולי אני מוצאת לנכון לעשות בדיקות ולא לחכות לאמא טבע. מה גם שהיו מספר חודשים של יחסים לא מוגנים. אני חושבת שבקשתי מוצדקת אבל לצערי לא נענית ברצון. כל ההתחמקויות האלה גורמות לי לתחושות בטן לא טובות.

ד ר ל י

New member
קשה להחליט מה לעשות

כתבתי לך קודם שהגעת לצומת אבל עכשיו כשאני קוראת את התשובות שלך, אז קשה לי להגיד לך שהגעת לצומת ואת צריכה להחליט עכשיו מה את עושה, כי זה לא ברור אם אפשר להאמין לו שבאמת זה עניין של כמה חודשים ואין לך מה לדאוג או שהוא סתם מורח.
נשמע שיש לך תחושות כלפיו של חוסר אמון ושאת לא בוטחת בו במאה אחוז שהוא מתכוון למה שהוא אומר וזאת בעיה בפני עצמה שצריך לפתור.

האמנם זו בעיה?

אולי אין לי אמון כי הבטחות הופרו? ואולי כדי לפתור את בעיית האמון שלי אני צריכה הוכחות במעשים בשטח?

ד ר ל י

New member
השאלה איזה הבטחות הופרו

איזה הוכחות את מחפשת, קצת קשה להיות ביחסים תחת מבחן.
יש מצב שאת שופטת אותו קצת יותר מדי לחומרה? אל תשכחי שאחרי הכל הוא בסך הכל בן אדם, ועוד ממין זכר
אלה הכי גרועים....

אני חושבת

שמי שרוצה לעשות - עושה ולא מחפש בעיות מתחת לבלטות. תביני שזו התחושה שאני מסתובבת איתה כבר חודשים רבים. כאילו עובדים עליי. אני יודעת שבכל מסגרת אחרת לא הייתי נותנת שיתייחסו אליי בצורה כל כך מעורפלת. אז למה כאן כן?

ד ר ל י

New member
זאת הרגשה מאד קשה

ועוד דווקא כשזה קורה במקום שבו את אמורה להרגיש ביטחון. דווקא במסגרת הזוגית שהיא כל כך מורכבת וכל אחד מביא אליה את המטענים שלו, דווקא שם יש את הכשלים האלה.
אולי תתקשרי ליועצת שלכם ותבקשי ממנה לדבר איתה שיחה בנפרד?

הכל ידוע והכל על השולחן בפני היועץ

כך שאני לא ממש יודעת מה עוד יש לי להגיד בשיחה נפרדת.....
העצה שלו כרגע היא להבין את בעלי ולתת לו זמן, אבל אני לא רגועה כלל. אני שוקלת להציב דד-ליין שלאחריו יצטרכו להתקבל החלטות חד משמעיות לכאן או לכאן.

ד ר ל י

New member
אוקיי, יכול להיות שזה יעזור

לפעמים צריך לדחוף את הבנאדם למים כדי שהוא יתחיל לשחות
.
תבואי לעדכן מה קרה.

achokler

New member
בענין הזה לגמרי לגמרי לא מסכים איתך

זה מאד מעליב לבקש בדיקת זרע.
אם הייתם מנסים כמה חודשים זה משהו אחר

אנחנו הגברים קצת דפוקים בקטע הזה., עקרות זה משהו מאד מפחיד.

אני מבינה את זה חלקית

כי אני חושבת שהפחד הלא רציונלי הוא משני בכל הסיטואציה. יש מטרה וכל הצדדים צריכים להירתם עבורה. מפחיד או לא. זה קצת ילדותי ואין לזה מקום בגילנו.

achokler

New member
תתפלאי

מתנצל בשם המין הגברי.
אבל אנחנו ילדים .
לא חשוב כמה אנחנו מרוויחים העיקר שיותר מהגיס שלנו.
לא חשוב איזה תואר אקדמאי יש לנו , אימפוטנציה תגרום לנו להרגיש כמו אפסים.
הבנת?

אימפוטנציה זה לא המקרה שלנו :)

אבל הבנתי אותך. בכל אופן, אני חושבת כפי שאמרתי, אם יש מטרה משותפת אז מתעלים על הפחדים. זו ממש לא בקשה חריגה בימינו. גם אני עשיתי בדיקות. חלקן כאבו. זה לא היה טיול בפארק. אבל התעליתי.

למעלה