מה הייתם נותנים בשביל הופעה של לד זפלין?

Anuerysm

New member
מה הייתם נותנים בשביל הופעה של לד זפלין?

אחת רצינית, בוא נגיד להיות בהופעה של How the west אני חושב שהייתי מקריב את הזרת (גם ככה אני בקושי משתמש בה) של יד ימין ואת גיל 27 (שאמור להיות אחלה גיל)

M e n s R e a

New member
שאלה קשה

עם כל האהבה שלי אליהם, להקריב איברים בשביל זה? בכל זאת. מה שכן, לראות הופעה של להקה שאתה אוהב זה משהו שנשאר איתך לכל החיים, או לפחות להרבה זמן. לא שכחתי את ההופעה של מטאליקה לפני 8 שנים.

Aeroguy

New member
הייתי נותן...

לא הייתי מקריב שום חלק מגופי, זה בטוח... זכיתי כבר לראות הופעות טובות בחיי, חלקן אפילו של להקות שאני אוהב יותר. אבל בהחלט הייתי מוכן לשלם סכום מגוחך. הייתי נפרד מכמה אלפי שקלים, אפילו בלי לחשוב יותר מדי.

אלפי שקלים בשביל הופעה זה מוגזם

אפילו אם זאת להקה שאתה מאוד אוהב, אני חושב שזאת הגזמה

AeroTom

New member
האמת אם אתה טס לראות להקה בחו"ל

אז אתה באמת מוציא כמה אלפי שקלים...הטיסה+מלון+כרטיסים+בזבוזים שם וכו'...אבל בדרך כלל זה יותר מהופעה אחת. לי יצא להוציא כמה אלפים טובים שנה שעברה לטיול של 3 הופעות ועוד חודש אני אוציא אפילו יותר אלפים טובים בשביל עוד 3 הופעות. אז נראה לי להופעה בלתי מציאותית של זפלין בגדולתה זה מתקזז...

ועדיין אני חושב שזה הגזמה

אם אני אטוס לחו"ל זה לא יהיה בשביל הופעה אל בשביל לטייל ולהכיר עולם ומקומות חדשים.... אפילו אם הייתי עשיר כמו ביל גייטס אלפי שקלים על הופעה לא הייתי מוציא, הייתי מעדיף לתרום אותם לאיזו עמותה. אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו :)

AeroTom

New member
משלבים את זה גם

נוסעים כמובן במיוחד להופעות, אבל לאיפה שנוסעים מטיילים ומסתובבים גם במקום כמובן חוץ מההופעות. זה לפחות מה שאני עשיתי\עושה. ההופעות אומנם זה הדבר המרכזי שבשביל זה נוסעים, אבל זה גם טיול. רואים מקומות גם חוץ מההופעות. בשבילי לפחות זו החוויה האולטימטיבית באהבה למוזיקה. להיות שם כשזה קורה. אין שום רגש מבחינתי שמתקרב בלהיות נוכח בהופעה של להקה שאתה ממש אוהב ומחובר אליה באופן אישי. זה שווה את הכל.

ברור שמשלבים את זה../images/Emo13.gif

אבל הוא שאל בתחילת השרשור מה היינו עושים בשביל הופעה של זפלין, אז רק בשביל הופעה אני אומר שלא הייתי שם אלפי שקלים...אם זה מלווה בטיול אז למה לא, יכול להיות ממש מהנה. אני מבין אותך בקשר לזה שבשבילך זה החויה האולטימטיבית, אבל אני אוהב כ"כ הרבה להקות שגם ככה מדי פעם אחת מהם מגיעה לארץ ואני יותר נותן ללהקות להגיע אליי ולא הולך לחו"ל בשבילן

AeroTom

New member
הבעיה אצלי שגם אני אוהב מאוד ומחובר להמון

המון להקות, אבל 90% בערך או אפילו יותר מכל הלהקות והאמנים האהובים עלי כבר לא ממש מופיעים...
וגם מאלו שכן מופיעים ופעילים כיום, אין ממש סיכוי שיגיעו לכאן, אז אירופה בשבילי זה כמו שיגיעו לכאן...אז אני קופץ על זה כשיש הזדמנות. גם האמת היא שרוב הלהקות שאני אוהב שעדיין פעילות הייתי מעדיף לראות אותן בחו"ל, כי בארץ לא באמת מכירים אותן...

JumpInTheFire

New member
עם כל הכבוד,

אנשים עובדים בשביל דברים שהם רוצים לעשות אני לא אחשוב על כל דבר במובן ש'הייתי יכולה לתרום את זה' כי תכלס, אם אני מתאמצת לעבוד בשביל להשיג משהו שאני מאוד רוצה אין לדעתי מקום ל'יכלתי לתרום את זה' ותסמוך על ביל גייטס שהוא יכול גם לתרום וגם, אם ירצה, ללכת לאיזה הופעות באיזה מקומות שבא לו

AeroTom

New member
סכום כסף נכבד, בהחלט

נכבד מאוד...אם היה אפשר גם לבחור באיזו הופעה להיות נוכח בעבר, אז אולי הייתי עושה עוד דברים (לא פגיעות בגוף שלי, אבל במקרה של בחירת הופעה ולראות אותם יהיה אפשר לשכנע אותי בטח לעשות דברים שלא הייתי עושה בשביל דברים אחרים...). או שאפשר פשוט לבנות מכונית דלוריאן, למצוא את דוק ואת מרטי, לקפוץ לעבר לראות הופעה ולחזור. רק להיזהר מ-ביף, כי אם הוא יתערב אז הוא יוכל לשנות את ההיסטוריה או משהו כזה (חוזרים להווה ופתאום מגלים ש-Physical Graffiti נעלם מהמציאות כי הלהקה בגלל התערבות חיצונית התפרקה ב-74 או משהו
).

למעלה