אני עברתי את השלב הזה שכ"כ רוצים להיות בהופעה של להקה מסוימת, אני שמח על כל להקה שבאה להופיע כאן בישראל ולא משנה לי מאלה שלא באות, זאת גישה שבה נהנים הכי הרבה
-הייתי מוכן לנקות לבד את כל הבקבוקי בירה אחרי ההופעה -הייתי מוכן להיות בהופעה של גיי בויז ולעמוד על הגדר ולצעוק שיעשו לי ילד -הייתי מוכן אשכרה לשבת ללמוד מתמטיקה לפני הבגרות שיש לי -הייתי מתנזר משניצלתירס למשך חודש אלה בערך הרמה של הדברים שאני מוכן לעשות...
וזה למרות ששמעתי כבר מספיק הסתלבטויות על להקת הבנים הזו. ממש מוזר, הרי הם לא יודעים לשיר מי יודע מה, אז את הדבר היחידי שהוא קריטי לגביהם, שיראו טוב, גם את זה אין להם?
אז ככה: -הם די מכוערים(עיניין של טעם אבל בכל זאת...יש גבול) -הם לא יודעים לשיר בגרוש -הם ממשמשים אחד את השני בגשם...זה לא טוב כל כך -הם לא כותבים את ה"שירים" שלהם בעצמם -הם נוגעים בעצמם וזה מפחיד -יש להם תמיד ולכל הלהקות בנים את המיקרופון המעצבן הזה שזה כמו של טלפניות 144 אפילו שהם עם פליי בק...
חחחחח סתם אנשים אני לא מתרומם אני לא רץ אחורה בשדה תירס i'm all about the beever וברצינות רשימה חלקית של דברים שהייתי עושה בשבילן להיות בהופעה של זפלין....(אבל בימים הטובים שלהם): - הייתי שותה מהכוס של השיניים התותבות של סבתא שלי -הייתי מוכן לשמוע את האלבום של מושיק עפיה בלופים כל היום קשור לכיסא -הייתי אוכל בעיטה בביצים זה לבינתיים את הדברים החולניים באמת אני שומר לאח"כ שיהיה תחרות למטורפים אחרים במידה ויש כאלה...וכן זו קריאת תיגר