מה הייתם עושים במקומי?

hairyguy

New member
מה הייתם עושים במקומי?

אז ככה,שוחררתי מטעמי בריאות מהצבא (בטח חלקכם קראתם את הנושאים שפתחתי בעקבות העניין),אבל זאת לא הנקודה (לא השתמטתי,כי ניסיתי כמה שיכולתי לשרת,וממש לא יכולתי להמשיך)....בכל אופן המצב הוא כזה אני עוד מעט בן 20,ואני ממש אבל ממש לא יודע מה אני רוצה לעשות עם עצמי...חשבתי להתחיל לעבוד וללמוד במקביל,אבל אז אחרי שעשיתי קצת חושבים,הבנתי שזה לא ילך במקביל,בשביל ללמוד טוב צריך להתרכז ולא להיות בלחץ,עכשיו מצד אחד הלימודים מאוד חשובים לי ולמשפחה שלי (מספיק יצאתי מהצבא,לפחות אני רוצה להראות להורים שלי שאני חורש חח...),אבל הקטע הוא שיש לי דחף לא מוסבר לעבוד קודם במשהו איזה חצי שנה ככה,אולי כי אני מרגיש שאני צריך מעין תקופת מנוחה כזאת אחרי כל מה שהיה....בכל אופן מה אתם אומרים? כדאי לי באמת לעבוד באיזה עבודה נחמדה חצי שנה,ואז להתחיל עם כל הפסיכומטרי-שיפור בגרויות-קריעת תחת?,או שפשוט לקחת את עצמי בידיים ופשוט להתחיל איזה קורס פסיכומטרי אחרי קצת בירורים איפה הכי כדאי?,זהו שלא חסר לי כסף בלי עין הרע,אבל עדיין ,משום מה,אין לי מושג למה אני מרגיש שאני חייב לעבוד קודם איזה תקופה של חצי שנה ככה..... תודה למי שקרא את החפירה הזאת חח..אבל אני אשמח לדעות של עוד אנשים,כי אני דיי מתחרפן בהתלבטויות...

הטRולית

New member
אתה שעיר?!

לעזאזל

BenisaaC

New member
היייייייייייייי

סע לחוווווווווולללללללללל תחזור מסטוווווווווווווללללללללל תגיד זה קוווווווווווולללללללללללללל

JamicaniT

New member
תסכול של כל משוחרר טרי.

אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך. אם אתה רוצה להסתלבט ולא לעשות כלום. או ללמוד. או לעבוד. או הכל ביחד. זה תלוי בך. אין כדאי או לא כדאי. מה אתה רוצה?

hairyguy

New member
סתם להתייעץ עם עוד אנשים במצב שלי....לראות אם

אני היחיד שמתחרפן מרוב סימני שאלה חחח...

BenisaaC

New member
אני אגיד לך תכלס

כשהשתחררתי היו לי כל כך הרבה אופציות לעבוד... לעשות פסיכומטרי... לטוס לאוסטרליה\ניו זילנד... לטוס לקנדה... לטוס להודו... והיה נורא קשה לי להחליט אז עבדתי ולמדתי לפסיכומטרי ועוד חודש אני טס לאוסטרליה ניו זילנד קנדה והודו

JamicaniT

New member
אתה לא.

זה עובר. ברגע שתהיה פחות או יותר סגור על מה אתה רוצה לעשות הלאה .. בהצלחה :)

תשמע

כולם מרגישים כך. אחרי שהשתחררתי, הייתי עסוק בימי הראשונים באזרחות לחשוב על מה אני הולך לעשות. ולאט לאט עם הזמן הכל מתחבר וזז - אתה מוצא עבודה,מתחיל פסיכומטרי,מתקן בגרויות,מתכנן טיול....

hairyguy

New member
תודה רבה על התמיכה אנשים :),אני רואה שכולכם

עבדתם לפני שלמדתם? מה שמצחיק אצלי (ואני צריך בעצם להגיד תודה רבה על זה),זה שההורים רוצים לממן לי את הלימודים,ולא חסר כסף,אבל איכשהוא פשוט בא לי לעבוד בכל זאת איזה חצי שנה....אין לי מושג מאיפה זה בא לי חח... עבדתם כדי לחסוך כסף ללימודים? או בגלל שזה מה שרציתם לעשות קודם?

Jan22

New member
לא חסר כסף ?

מרגיש פילנתרופ ? אנחנו צריכים לשלם שכר לימוד. תרגיש חופשי לחלק לחברי הפורום !

hairyguy

New member
חח שמע אני לא התכוונתי שאני איזה מיליונר..

אני פשוט בן יחיד וההורים שלי מבוגרים,ככה שהם רוצים לשלם (בן יחיד,ההורים דואגים יותר מדיי),אז הכוונה שלי הייתה שאני יכול עכשיו לעשות פסיכומטרי,רישיון ולהשלים איזה בגרות במט'....אני פשוט מנסה להבין למה כל כך דחוף לי לעבוד....

get well

New member
סע לחו"ל...

זה בטוח יפתח לך את הראש... במיוחד אם יש לך כסף לזה

לא , לא כולנו עבדנו לפני שלמדנו ...

לימודים ועבודה לא קשורים לפי דעתי. תמיד אפשר למצוא זמן. להקדיש את כל זמנך לאיזה בגרות מטופשת במתמיקה או פסיכו , זה שטות. אפשר לשלב. אפילו חשוב. באמת אם לא תעבוד תשב כל יום ותלמד? לא. אני עשיתי צבא במקביל לפסיכו. ואם לא הייתי עושה צבא, הייתי עובדת ועושה פסיכו. אפשר לקחת חופש בשבועיים האחרונים.

למעלה