מה הייתם עושים במקומי?

hairyguy

New member
תודה על העצות...חשבתי על שילוב אבל לא יודע זה

לא יוצא טוב,עבודה 8 שעות בממוצע+לימודים שביום בערך לומדים לפחות 5 שעות טוב אולי אם אני אתחיל לעבוד אני אצליח לראות אם זה ילך טוב השילוב הזה חח חו"ל אח"כ יש זמן חח...

הטRולית

New member
תכלס,העדפה שלי אישית היא

לא לערבב בין השניים. אני התחלתי פסיכו עוד בחפשש, ולא עבדתי, אבל שניה אחרי התחלתי לעבוד.. ככה אתה יודע שעשית ת'מקסימום עם הפסיכו, ויש לך ראש שקט לעבודה. מה גם, ש8 שעות זו רק המלצה.. יש כאלה שעובדים 12 שע' גם, אם יש לך את היכולת הכלכלית לא לשלב, אז אל תשלב, אח"כ תעבוד קצת, קצת חו"ל ולחיים האמיתיים.

hairyguy

New member
תודה על העצה :),אגב חשבתי על עוד אופציה

אפשר לעבוד חצי שנה ככה ולשלב לימוד נהיגה ואחרי זה פסכיו,ראיון נחמד

r o n 2 1

New member
אני הייתי מציע לך לשלב ...

פסיכומטרי עם שיעורי נהיגה כי שיעורי נהיגה יש בהם פן מעשי שבו מוציאים אותך מהבית ושאתה לומד רק לפסיכומטרי אתה רק תקוע בבית . אבל עוד פעם הכל תלוי ביכולות הכלכליות של ההורים שלך לי לקח לדוגמה לחסוך כמעט שנה לרשיון נהיגה ועוד איזה כמה חודשים לפסיכומטרי .

רק שבחיים האמיתיים אי אפשר להתרכז רק במשהו 1

מזה פסיכו או בגרות במתמטיקה לעומת לימודים לתואר? זה פיס אוף קייק.... כשתלמדתי במכללה / אוניברסיטה לא תעבדי? אז זאת ההכנה....

ק ד ו ש

New member
תכלס

אני באמת לא מבין מה הבעיה לעבוד תוך כדי פסיכומטרי. אפילו לא צריך לעבוד משרה מלאה, אפשר 3 פעמים בשבוע 8 שעות, זה לא תופס זמן. הרי בתכלס, אנשים לא באמת לומדים 17 שעות ביום וישנים 7. במקום הזמן שהם עובדים הם מבזבזים אותו על דברים אחרים.

hairyguy

New member
כנראה שאני אעבוד ואלמד לפסיכומטרי במקביל אם

לא יסתדר ככה,אז רק אלמד לפסיכומטרי,לימודים יותר חשוב אין מה לעשות...

למעלה