מה הייתם עושים במקומי?

d123d123

New member
מה הייתם עושים במקומי?

אני כמעט בן 22- אף פעם לא שכבתי עם מישהו ולא הייתה לי חברה.
כשאני פוגש בחורה במקריות- נגיד בתחנת אוטובוס ובמקומות כאלה לפעמים יש לי אומץ לפתח איתה שיחה.
כשאנחנו מדברים השיחה עצמה זורמת ולפעמים אני מקבל את המספרים שלהן.
העניין הוא שכשאני מתקשר הן לא עונות.
אם זאת בחורה שאני מכיר ממסגרת כלשהי- לדוגמה צבא, נראה לי שאני משדר יותר מדי מהר שאני רוצה סקס ואז זה מרתיע אותן- אני מתחיל לתת יותר מדי רמיזות מיניות.
מה שקורה זה או שהן מתחמקות ממני שאני מזמין אותן לצאת או שאני נהיה ה"ידיד הטוב".
חוץ מזה, יש לי בעיה לפנטז על נשים- אני מרגיש כאילו שזה משהו רע וכשאני אראה את הבחורה שאני מפנטז עליה אז כאילו חיללתי את הכבוד שלה(אני יודע שזה נשמע אולי קצת מוזר)
ועוד דבר אחרון- יש פעמים שאני נתקע בשיחה- נגיד אם היא אומרת משהו בצחוק- נגיד ירידה עליי בצחוק אז אני לוקח קשה.
מה שמצחיק זה שאם אני לא חושב על המטרה של השיחה או על סקס בזמן שאני מדבר איתה יותר קליל וכיף לי לדבר איתה. אבל זה לא משהו שאני מצליח לשלוט עליו למרות שאני מודע אליו

Optimistic Girl

New member
כמה דברים

קודם כל
להגדיר מטרות בחיים
ואז לבצע אותם

לדוגמא
המטרה שלך תהיה -לחפש בחורה בשביל סטוץ ולהיפטר מהבתולים
למשל במועדון חשפנות תוכל להכיר כזאת.

אם מטרה תהיה להכיר בחורה לקשר רציני, אז החיפוש הוא בהתאם.

כמו כן תגדיר מונחים כללים לאותה בחורה, האם אטאיסטית /מסורתית וכו
וכו...

על מחשבות אפשר לשלוט, זה עניין של הרגל.
ממליצה לראות את הסרט 'הסוד' כדי להבין שלמחשבות שלנו יש כוח רב.

אם הבעיה בלפנטז על נשים מפריעה לך
ממליצה לבחון את החשיבה הזאת=מאיפה היא נוצרה , פה הNLP יעזור.

אם זה לא מפריע לך, אז תפנטז על אנג'לינה ג'ולי
או כל שחקנית שאתה מחבב..

בהצלחה.

Optimistic Girl

New member
זה היה רק הפירוש שלך

המוח שלנו, מפרש מסרים, איך שהוא רוצה...
בלהתייחס לעברנו ולחוויות שעיצבו אותם.

לחפש סטוצים זה קל,
וזה לא קשור לזנות.
יש נשים שמחפשות סטוצים, רק צריך לדעת איפה לחפש אותן. למשל פורום סקס, פורום סטוצים וכו...

זה כל מה שאמרתי

mad alot

New member
לא,

את אמרת לו ללכת למועדון חשפנות, שם יש חשפניות וזונות.

Optimistic Girl

New member
האם

האם כל חשפנית היא זונה?
ממליצה על שירשור של פורום הכרויות 30 פלוס

היה שם מישהו שחשפנית נדבקה עליו, ועכשיו הם זוג
ולא הוא לא משלם לה כסף

spaysi8

New member
חשפנית לוקחת כסף על סקס.

או מציצה או וואטאבר.
זה שמישהו הכיר מישהי חשפנית, סבבה, נדיר.
כשאת ממליצה למישהו להכיר מישהי במועדון חשפנות זה מישהי שתגעל מלגעת בו ותעשה את זה רק בשביל כסף.
והייתי במועדון חשפנות, הן במקרה הטוב נראות משועממות, במקרה הרע נראות כאילו עומדות להקיא מגועל..

Optimistic Girl

New member
אוי

לא ידעתי.. באמת נשמע נורא !

אם כך שיכיר במועדונים ופאבים.

העיקר שלא ישב בבית ויבכה על מר גולו <כמו שיש אנשים כאלו, שעושים זאת>

פה כל הקטע לצאת ולהכיר אנשים חדשים

חשפנית לוקחת כסף על ריקוד מגרה ומעורר מינית בשביל לשלם על מציצה או "וואטאבר" צריך ללכת לזונה
ובאולי בזמנו (לפני 15-20 שנים) כשיצא לי ללכת לכמה מועדוני חשפנות הן דווקא נראו בסדר גמור (יחסית לרוסיות שמנסות לשדר לוק של "אני מחרמנת אש"
)

spaysi8

New member
חחחחחחחח כמה זמן לא היית במועדון?

הן עושות הכל ובנדוד של ידיד שלי קיבל מציצה באותו היום שהיינו שם, ושילם על זה 400 ש"ח. זה יותר יקר מזונה כי הן כאילו ברמה יותר גבוהה, כי בוחרים אותן לשם וכי הן במועדון חשפנות יוקרתי.
ריקוד של 2 דקות עולה 20 ש"ח וזה הכסף הקטן שהן מרוויחות.
וברור שמועדון חשפנות נראה טוב אבל לא בשביל להכיר בחורה... בשביל לכייף לפני חתונה או משהו..

לדעתי התפיסה שלך לגבי הנושא די נאיבית

אין ספק ששני המקצועות האלו הם מקצועות שמעודדים שימוש בגוף האישה כאובייקט מיני, ומעודדים את תעשיית המין - אז שני הדברים גרועים בעיניי באותה מידה. וכן- חשפנות זה סוג של זנות, כי האישה משתמשת בגוף שלה ומתפרנסת מזה שגברים חרמנים מריירים עליה.
אגב, קראתי את השרשור ב-30 פלוס וזו לא מישהי ש"נדבקה" אליו אלא מישהי שהוא יצא איתה לדייט מתוך ידיעה שהיא עובדת במועדון חשפנות. הרבה מהסיפור שלו בכל מקרה לא נשמע לי אמין ודי עושה רושם שהוא המציא את זה כדי לקבל תגובות.

Purple Mushroom

New member
חשפנית היא לא זונה

ואני ממליץ כמו שהיה לי חבר בגילי, שפעם ראשונה שלו היתה בערך בגיל 33 או 34, אפשר להמליץ (יכול להיות במימון ההורים, כמו שהוא עשה),
אפשר להמליץ על סרוגייט. תלוי באיזה גיל.

al19

New member
כמה דברים

דבר ראשון,
יש קטע בתנ"ך שאומרים שהאיסור הכי חמור בעשרת הדיברות הוא אל תחפוץ אשת אחר או משהו כזה... והאמת שגם זה האיסור היחידי שמובדל מה9 האחרים בכך שהוא מדבר על לא לרצות משהו, והרי אי אפשר לא לרצות משהו...אפשר לא לעשות.. אבל לא לרצות זה עניין אחר.
זה היה 10 שניות של שיעור תושב"ע... עכשיו בקשר אליך, אתה לא תוכל לא לחשוב מחשבות על סקס.. כן .. אמרתי את זה.. סקס.. אתה גבר, ואין מה לעשות גברים חושבים על סקס הרבה, נכון גם נשים אבל אני לא אישה, אז אני אומר לך כן.. אתה חושב על זה הרבה אין מה לעשות... והמחשבות האובבסיביות האילה על סקס גורמות לך להגיד אני כמעט בן 22 ואף פעם לא שכבתי עם מישהי.. שזה תקין לחלוטין אגב, אבל מבחינת החשיבה שלך אתה כבר בן 45... שאף פעם לא עשה מישהי..
תראה,
בסופו של היום, גבר אל גבר מדבר איתך ?
אז זה פשוט שאתה אובססיבי לדבר הזה.. חבל.. וחבל שתקשיב למה שאחרים יגידו לך או אמרו לך פה ושתלך לחשפנית\נערת ליווי.. חבל שהפעם הראשונה שלך תיהיה עם מישהי שלא תשקיע בך אפילו טיפת רגש.. אלא רק תרצה את הכסף שלך ...
אם זה עניין של אתה יודע.. אני חייב.. לעשות את זה וכו'.. אתה יכול תמיד.. לעשות.. לענג.. את עצמך.. ואז הרצון הזה יעבור לך ותוכל להכיר בחורה למטרת ההיכירות.. הרצון הבסיסי והראשוני של בני הרדם להיות ביחד, ולא לחוד. יום אחד אתה תפגוש מישהי מה אתה דואג אתה רק בן 21 ?!!?
זה בסדר שאתה ביישן.. :) יש כאילה יותר ביישנים ואז מה שהם אומרים מקבל יותר משמעות
ויש כאלה יותר גלויים ואז הם אומרים כל כך הרבה שכל מה שהם אומרים מקבל טיפה פחוט משמעות...
זה הכל בסדר.. יש כאילה שאוהבות ביישנים ויום אחד תפגוש אותם..
אל תעשה את הטעות הזאתי ותפגוש מישהי בשביל.. "לעשות אותה.." זה זוועתי... זהו אל תחשוב על סקס שאתה מדבר איתה.. תחשוב על כמה טוב יהיה לך איתה.. בכללי..
בנינו.. נכון שיהיה אנשים שיצלבו אותי על מה שאני יגיד.. אבל סקס זה רק כמה ? ...בסרטים זה כל הלילה אבל אני אישית לא מחזיק יותר מכמה דקות... אז נכון יגידו שיש משחק מקדים ויש מסאזים ומקלחות משותפות והכל.. אבל בסופו של היום זה לא נמשך כל הלילה...
אז עדיף לך להכיר בחורה שאתה מסתדר איתה גם בכל שאר השעות של היום לא ? ולא רק.. עושה לך את זה...
ברור שאתה לא מצליח לשלוט על המחשבות שלך של לרצות את זה... אבל הי.. זה לא אומר שאתה חייב לפעול לגביהם... תיהיה יותר טוב מזה.. תיהיה יותר חזק מזה ובסוף תראה שתיהיה גאה בעצמך הרבה יותר.

למעלה