מה הייתם עושים במקומי?

noyus

New member
מה הייתם עושים במקומי?

יש לי שכנה חדשה שיש לה 2 ילדים. ביום שהיא נכנסה לדירה היא ראתה אותי ואת אחותי הגדולה ושאלה אם אנחנו עושות ביביסיטר... וכמובן עניתי שכן...... מאז היא לא פנתה אלי או משהו. מה אתם חושבים כדאי לי לעשות? לדפוק בדלת שלה ומה להגיד? מה לתת.? אני ממש רוצה את זה לחופש...

Cold As Death

New member
ללכת אליה, במיוחד כי חופשגדול

ולשאול אם היא צריכה ביביסיטר. הגיוני, לא?

noyus

New member
אממ לא...

כי היא לא מכירה אותי. היא חדשה בבינין .......... ואם אני איזה חסרת אחריות.?!?...

MikeY fReAk

New member
אבל היא פנתה אליך ושאלה../images/Emo79.gif

פשוט תדפקי בדלת ותשאלי אם זה עוד רלוונטי..חבל לפספס

noyus

New member
אהה ואללה...חחח

ועוד משהו, כמה כדאי להציע לתשלום... [עם בע"V היא תסכים] וסתם לידע כללי.... אני עולה ל-ט' אני בת 14 . כמה משלמים?

Cold As Death

New member
שכר מינימום-14 שקל לשעה.

אבל הייתי מציעה לך להתחיל מ-10. כי בכל זאת, את עושה לה טובה, אז עד הסוף :]

noyus

New member
מה קרררההה - מלחמה?!? ../images/Emo46.gif

מה זה 14 שקל? מה אני מפגרת? 20, זה 2 ילדים.........!!!! וגם לא לילד אחד 14. זה קצת

Free Lancer

New member
פחחח חבל על הדרך לדירה שלה

אף אישה שפויה לא תיקח ילדה בכיתה ח' ותשלם לה 20 שקל לשעה על בייביסיטר, אלא אם כן היא הבת שלה או אחיינית.

noyus

New member
נמממ

בני כמה הילדים אהה וכמה משלמים לך לשעה....[את יכולה לשלוח לי מסר].... ולמה זה לא דוגמא.?!?1?

noyus

New member
או קייייייייייייייי---------

-את מסודרתתתתתתתתתתתת

INfcted CabDagE

New member
אני מציעה,

שהתשלום יהיה נתון למשא ומתן איתה..קודם כל תלכי אליה [וכן, כדאי לך. במקרה ה"גרוע ביותר" היא תגיד לך שהיא לא צריכה..] ואז, במידה והיא תצטרך אותך, תשאלי אותה כמה היא מוכנה לשלם לך [אבל לא פחות מ14 שקל] ו.. ואז תראי לאן זה יזרום:p תזכרי להיות נחמדה

Cold As Death

New member
אוח אוח אוח...

אני שונאת שמתווכחים עם עובדות. שכר מינימום מעל גיל 14 [הגיל שבו אפשר לעבוד חוקית] ועד 16 או 18 אני לא ממש זוכרת הוא 14 שקלים! ממש אין לי כוח להוכיח לך את זה, אני רק אומר שאנשים מהנוער העובד טחנו לי את הנושא הזה שנה שלמה.

למעלה