מה הייתם עושים במקומי?

Cold As Death

New member
ככה אני אוהבת אתכם...

כנועים

Free Lancer

New member
עד 16.

מגיל 16 זה 15 וחצי בערך אם אינ לא טועה, ו18 זה 20 או 18 שקל לא זוכר. אבל זה לא משנה. אני בן 17 ואני הול ךלקבל בעז"ה 22 שקל לשעה
ושנה שעברה קיבלתי 19

איתי

כמה אנשים נגד ההנתקות ראיתי היום בכיכר.. וחברה שלי שלמדה איתי פעם הביאה לי עלון או משו ומכרה לי צמיד כתום P: ואולי אני אסע איתה שבוע הבא לגוש, אם מותר בכלל.. ייאי

Moranus

New member
ברור...

דפקי בדלת תגידי שלום מה נישמע??? ותשאלי אם עניין הבייביסיטר עוד רלוונטי. אם כן תתחיליל לדבר על מחיר שעות וכל זה אם לא תגידי...אהה לא נורא שיהיה לך הרבה במזל על הדירה החדשה ביי.

היה לי משו דומה..

אולי היא פשוט שכחה? תעלי אליה, תשאלי אותה יפה 'מה נשמע', ותשאלי אותה אם היא עדיין מחפשת בייביסיטר. אני מאמינה שהיא תבין את הרמז הדק.. בהצלחה

נסיכת pop

New member
שכחת להוסיף

שהמקרה שלך היה מאוד שונה=] בואי נגיד שדפוק ההורה שמשאיר אותך עם ילדיו הקטנים

שאלה שקשורה..

יש לי שכנים שיש להם ילדה קטנה, אף-פעם לא דיברתי איתם ולא כלום אבל עדיין, כדי לי לדפוק להם בדלת ולשאול עם הם צריכים בייביסיטר? כי זה גם בית פרטי עם גינה והכל אז זה ממש מבייש.. :( מה לעשות?

אני עשיתי בייביסיטר בחופש שעבר...

על שני בני דודים שלי. וקיבלתי 25 לשעה נראה לי. אבל לא לשכוח את התנאים, צריך להיות אצלם ב-8 בבוקר (באוגוסט!) ולהיות איתם כמה שעות. והם נורא נורא נורא נורא משתוללים. רק אני משתלטת עליהם... והם היו אז... ילד בן 5 בערך נראה לי וילדה שגמרה כיתה א'... אני בערך היחידה במשפחה שאיכשהו השתלטה עליהם...

למעלה