מה הייתם עושים?

yamenx

New member
מה הייתם עושים?

אמצע טורניר... הבליינדים 25/50 יש לי כ 6000 אני מחזיק ביד 66 הפלופ 2 6 2 מהמר ב 100 מישהו עם 5000 עושה קול טרן 5 אני מהמר 300 ... הוא חושב ומשווה ריבר 9 אני מהמר 500 הוא מעלה ל 1000 מה הייתם עושים? (אין אפשרות לפלאש... כך שהוא בטוח לא מעלה בגלל פלאש)

eyal5005

New member
רציני?

יש לך את הsecond nuts רק פוקט 2 יכול לנצח אותך. אני עושה רייס של לפחות חצי מהקופה ומקווה שהוא ישווה

ד י נ מ י

New member
תיקון קטן

זה לא סקנד נאטס. לפניו יש : 22 99 69 נכון שפחות סביר שיש ליריב שלו יד עדיפה. אבל.. הבחור לא פירט את תחילת היד. היה רייז פרפלופ ? מי עשה רייז ? מה העמדה בשולחן ? אם הבחור השני עשה רייז לפני פלופ אז 99 ביד עדיין סביר אם לא היה רייז והוא בביג או סמול אז 69 גם בא בחשבון. תלוי כמה אתה מכיר את השחקן, אם הוא טייט אז קול מספיק פה. אם הוא אחד שאוהב לבלף או שיחשוב ש A 9 מספיק טוב בשבילו אז אפשר לשקול רייז. ברוב המקרים אני אישית עושה רייז אלא אם יש לי עסק עם שחקן מאד טייט שלא עושה רייז עם A9 למשל.

yamenx

New member
אני הלכתי על ALL IN

וכמובן שיצא ליריב 2 2 ביד אגב הטרן והריבר היו 4 ו 5 ולא כמו שהזכרתי קודם (בדקתי בהסטוריית הידיים) כך שחשבתי שיש לי את הנאטס... קשה לדמיים שבפלופ יש לי פול האוס ולו יש רבעיה

yamenx

New member
כן... אבל יורד הבטחון העצמי

אחרי רצף של מקרים כאלה מתחילים לחשוב שליריב יש משהו יותר טוב ממך....

buyaway co il

New member
איזה חוסר מזל מעצבן

אתה חושב הנה באה הקופה, ואוכל אותה. אני אישית גם הייתי נכנס ALL IN

2המרפא

New member
דוחף בריבר מקווה שישווה אם איזה יד הזויה

כמו אובר פייר או איזה אס 2. אם יש לו את זה יש לו את זה אבל הסיכוי לכך די אפסי, אם אתה ממש חושש תשווה ותפסיד ים VALUE לטווח הארוך.

Elad Almighty

New member
אישית?

הייתי דוחף אול אין, עולה על השולחן, מתפשט ומתחיל לרקוד את ריקוד ה"חהחה, אני הולך לקחת לכם את כל הכסף" המפורסם שלי (וזה למה אני לא משחק לייב אף פעם) בטח יש לו 2 או משהו והוא בעצמו רוקד את הריקוד הזה על השולחן אצלו בבית.

Elad Almighty

New member
אה, רגע, לא קראתי את ההמשך

טוב נו, זה קורה לפעמים. אין מה לעשות. בכל מקרה אול אין זו ההחלטה הנכונה.

darkAI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

-> לדחוף אול אין. יש רק יד אחת שמנצחת אותך ומנגד - המון ידיים שיקראו את הדחיפה שלך כמו למשל סטרייט, פול האוסים יותר קטנים ולפעמים אף pocket pairs גבוהים שחושבים שאתה מהמר עם כלום.
-> ריקוד ניצחון לפני שהגיעו הקלפים האחרונים / לפני שפתחו את הקלפים -> מרפי מגיע לביקור

Elad Almighty

New member
מרפי גר בדירה מעלי

באמאשלי. ביומיים האחרונים הלכו 60 דולר. 8 sng רצופים בלי כסף!

darkAI

New member
8 SNG בלי כסף? תנסה את התקופה הגרועה שאני

עובר/עברתי. 23 SNG בלי לראות כסף. למרות שהdownswing הזה התחיל להיבלם קצת לאחרונה, אני עוד לא בסוף שלו. עשיתי ניתוח של כל הall-ins שלי משלשום למשל כדי לראות איפה הבעיה. קבל פירוט של הcoinflips והמצבים שבהם הייתי מועדף בהרבה:
My cards vs his cards | my % vs his % | who won Coin flips ------------ 88 vs. AK, 55% vs. 44%, I lose AT vs. JQ, 58% vs. 41%, I lose A6 vs. JT, 55% vs. 44%, I lose KT vs. AA vs. JT on a TKJ flop, my 59% vs. 32% vs. 8%, I lose against both A8 vs. KQ, 53% vs. 46%, I win TT vs. AK, 56% vs. 43%, I lose AQ vs. 66, 44% vs. 54%, I win AK vs. QQ, 44% vs. 55%, I lose 89 vs. QQ vs. K6 vs. 26 on a 763 flop, my 40% vs. 40% vs. 13% vs. 7%, Me and the other 40% lose 70-30 and 80-20 --------------------- AA vs. KJ on a T7J flop, 75% vs. 25%, I win QQ vs. JJ, 82% vs. 18%, I lose AK vs. K8, 75% vs. 25%, I win AK vs. KJ, 74% vs. 25%, I win KK vs. 77, 80% vs. 20%, I win AQ vs. A6, 72% vs. 27%, I lose AQ vs. K9, 64% vs. 36%, I lose​
הוצאתי בערך 5 מצבים שבהם הייתי הייתי הunderdog. סה"כ הפסדתי ב7 מתוך 9 coinflips[וב6 מתוך ה9 הייתי favorite], והפסדתי ב3 מתוך 7[בערך 40%] מהמצבים בהם הייתי במצב של 80-20. זה היה יכול להיות סה"כ variance לא משמעותי במיוחד.. אלא שככה נראה כל יום במשך כבר מעל לשבוע.

Elad Almighty

New member
לעזאזל עם תפוז.

בכל אופן, זה פחות או יותר המצב שלי. בכל פעם אני מגיע למצב של 50-50 אני כבר דואג להירשם לטורניר הבא. זה נהיה חולני. או כמו שמישהו אמר ב2m2mm: "הגעתי כבר לשלב שכשאני מנצח אני לא מרגיש שמחה, אלא הקלה" אתמול בלילה היו לי 202 דולר בבנקרול, ואחרי סשן של 6 שעות היו לי...200.99 דולר בבנקרול. נוראי.

2המרפא

New member
חחח זה בדיוק מה שקרה לי אתמול

שיחקתי קאש איזה 8 שעות עשיתי קרוב ל3 אלף ידיים ומה קרה? הפסדתי 20 סנט חחח. טוב נו לפחות אני אקבל רייק בק לפנים ביום שישי. אבל זה די מגוחך כל הסיפור כי אני משחק אגרסיבי מאוד.

Elad Almighty

New member
עדיף כבר להפסיד.

טוב, האמת שלא
תגיד, אתה משחק רק קאש? כמה רייקבאק יוצא לך בערך בשבוע? אני משחק בעיקר sng אז אצלי זה בד"כ 10 דולר ומטה. והרגע גיליתי שמחר אני מסיים 25 ימים בtake 2! איזה כיף.

2המרפא

New member
בתקופה האחרונה כן

אבל אני גם משחק רק בשביל הבונוס, רק בימים האחרונים זרמתי עם זה קצת נראה מה יהיה

Elad Almighty

New member
ויד חמה מעכשיו!

3+0.30 ko sng של 90 אנשים. מקבל QQ על היד הראשונה בבאטן, mp1 נכנס אול אין, כולם מתקפלים, אני משווה (צעד שאני לא אעשה בחיים בsng רגיל, אבל בko אנשים נכנסים אול אין עם כל יד אפשרית ורוב הסיכויים שמול שחקן אחד אני מוביל). הבחור מראה 33. ישר אמרתי לעצמי "שיט". ידעתי מה הולך לקרות. נחש מה הגיע בריבר.

למעלה