מה הייתם עושים?

Elad Almighty

New member
אני חושב שמשהו נדפק אצלהם

שני sng: בראשון הפסדתי בהתחלה (עדיין היו 9 שחקנים) עם פוקט מלכים מול אסים ונשארתי רק עם 100t. בסוף ניצחתי. בשני הגעתי לכסף בלי לראות אפילו פלופ אחד, ולא מדובר באחד מהטורנירים האלו ש4 אנשים עפים ב10 דקות הראשונות. יותר משעה זה נמשך! נכנסתי אול אין פעמיים בלית ברירה ואף אחד לא השווה לי. היד הכי טובה שהייתה לי עד הכסף הייתה פוקט 4. הגעתי לכסף עם 680t, קיבלתי AKs והפסדתי למישהו שנכנס עם j2. ועל זה נאמר, wtf?

2המרפא

New member
זה בסדר אתמול הייתי ביד יותר דפוקה

קאש 2 5 סנט אני יושב עם 13 דולר מקבל אסים מעלה ל20 סנט אחד שחקן טוב מעלה ל80 אידיוט גמור משווה אותו מהביג ואני דוחף. השחקן הטוב מקפל האידיוט משווה 200 בליינדים עם זוג 2 נחש מה הגיע בריבר?

Elad Almighty

New member
הקטע הגרוע הוא שאתה יודע שזה מה שיקרה

פשוט מטריף. ניסית לשחק ב0.5/0.10? מהמעט שיצא לי לשחק שם הרמה יותר טובה ויש סיכוי יותר נמוך להיתקלויות עם מטומטמים. בכלל, איך אתה מצליח להיות רווחי בגיהנום הזה?

shaywh

New member
עשיתי דבר דומה

אתמול, רק שגירדתי בnl2 (כשאני רציני אני משחק על סכומים נמוכים, כשלא על גבוהים P: ) ולא בnl5. זוג אסים בביג בליינד, בוטון טיפש מעלה ל4BB, אני מעלה לבערך 15BB, הוא מעלה למשהו כמו 28BB ואני דוחף כי הוא טיפש וישווה עם כל יד שיש לו ... (שנינו יושבים עם יותר ממאה בליינדים) הוא חושף זוג שמונה. עברתי לשולחן אחר ובדיעבד ראיתי שהפלופ היה- A-8-x. אני בטוח שלשנייה הוא שמח ואח"כ הוא הרגיש מפגר. אגב, כשנגמר הטייק2 אני עובר סופית לגרד nl2 רוב הזמן ולעלות משם. בארבע שולחנות של 6max אני בד"כ מרוויח משהו כמו חמש דולר לשעה. אם אני אוכל להוסיף עוד שולחנות עם הזמן אני אפילו לא אצטרך לעלות רמה. אם לא הייתי מתעסק מדי פעם עם notes ומבטים על היסטוריית הידיים הייתי יכול להוסיף עוד שולחן-שניים כבר עכשיו.

2המרפא

New member
מה היוזר שלך אני מגרד שם גם הרבה

יש מצב שאנחנו משחקים ביחד אז עדיף שנדע ולא נתקל אחד בשני בצורה מיותרת ואולי נעבוד קצת ביחד נחליף מידע וכו'.

למעלה